Akkor olyan, mint a Kiszel Tünde? XD
Akkor olyan, mint a Kiszel Tünde? XD
de mint hogy az 1% is esély tényleg igazad van .most emőke pár hete még evelynne, izabella volt. kinek hogy. meg néztem a telefon számot abból jöttem rá hogy igazad volt.
99%-ig biztos vagyok benne hogy NEM. a badgrils-sen is ugyan azok a képei mint kb egy évvel ezelött.
Basszus, már majdnem végeztem a tusolással, és ki vettem a táskámból a deomat parfümöt és uram bocsá egy tiszta polót, erre rám ront hogy mit turkálok a holmijai közt! köpni nyelni nem tudtam hirtelen , öltözzek fel és azzonal távozzak! távozás után felhívtam hogy , ugyan adjom már valami magyarázatota viselkedésére, erre ő: Hagyjál már békén te drogos köcsög! *** moderálva ***. S nem mintha bármiért magyarázkodnom kéne azt hiszem de a szemem az az alergiaától volt vörös és duzzadt, gondolom a *** moderálva *** már orvosi diplomát is szerezett a drága... Schmitt Pál után szabadon be szerezhető mondjuk.... :-) De én az biztos hogy Erősen nem ajánlom SENKINEK!
Tisztelt Felicitá!
Minden feladott hirdetés ellenőrzésre kerül, ezért nem jelenik meg azonnal
Barbara és Anita nagyon jók. Barbarához nagyon nehéz bejutni, mert állandóan ki van kapcsolva a telcsije. Van már annyi törzsvendége, hogy ezt megteheti. Anita elérhető. A fotókon ők láthatók. Korrekt, kedves, megbízható szolgáltatók. A fotók Photoshoppal és reklám céllal készültek, nem kell nekik bedőlni.
Ennek ellenére, csinos lányok.
Szia--Nem tudom de nem kevered őket-----most Emőke a neve!!!!!
Nincs mit!
Jelzem az oldal üzemeltetői felé, hogy a korábban általam leírt intések helytállóak,
és hasznosak lehetnek a többi gyakorlati alkalmazónak a jövőben!
Úgyhogy van amit nem kellene moderálni, mivel csak segítség, és útmutatást tartalmaztak.
Igaz hogy itt nem mi vagyunk a "fizetős vendég", de amott már igen!
Úgyhogy szerintem ez az oldal ne csak a hírdetők érdekeit védjék, hanem a miénket is, úgy mint korábban tette azt!
Köszönöm!
Kérem a tisztelt szerkesztőséget mihamarabb közölje miért nem jelennek meg a az új feltett képeim "hírdetésem" jóváhagyásra címszóval? Mit csináltam rosszul ???!!! köszönöm.
Minden kedves makktársamnak!!!!!
Soha senki nem menjen el Evelynne-hez ótvaros *** moderálva *** aljsas némber! vagy ahogy régebben hirdetett Izabellához! a 'hivatása szégyene ez a némber. további info kicsit később...
Szia Füttymester!
Ugye megmondtam hogy ki fogják moderálni? Kivánjuk a sajtó szabadságát, a cenzúra eltörlését!
Mindenesetre kösz, még időben el tudtam olvasni!
Kitty aranyos lány,Ő csak maszíroz!
Kitty-ről van valakinek valami infoja?????
Például tisztára olyanok a képek mintha egy monitort/TV-t/plakátot/papírképet fényképeztek volna le... lehet hogy csak én látom így, de ez nekem már önmagában elég.
A második mondat kérdőjellel értendő.
Miben kamu? Nem ő van a képeken. A negatív bejegyzéseket bővebben ki lehetne fejteni, bár mostanában élménybeszámolók sincsenek.
Nem valós képek? Pont el akartam menni hozzá, azt tudom, hogy mind a két hírdetés az övé. Voltál nála?
Sziasztok.
Ez a Judy 27 és az Andi 27 egy és ugyanaz a nőszemély.
És még ráadásul egy nagy kamu is. Lásd= KÉTES HIRDETŐ !
Szia Ilko,
Hogy őszinte legyek, én sem bíztam abban hogy válaszol, de annyira felbosszantott a dolog
hogy a lehetőséget megadtam. (Úgy gondolom, nyílt sisakkal érdemes játszani...)
Pont a kamu képsorozatos lányokra???? Szegények!!!!! Más sem érti főleg hogy száz éves hirdetések eddig nem zavart senkit mi is túl tudtuk lapozni könnyedén! Szerintem egy és ugyanaz mindkettő hirdetés gazdája.
sziasztok elkülenétek nekem a vanda kitty képeket vagy linket emailben köszi *** moderálva ***. Esetleg nem tudtok olyan hölgyeket akik vállalnak dominát köszi