Tisztelt Pál!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Pál!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Amanda!
Belső üzenetben válaszoltunk!
Nem, nem ő van a képeken ez biztos.
:D ez egy másik oldal.
Igen számlaszám van, üzenetek arra valók pl, megírod, hogy szeretnél nagy hirdetést....
Válaszolnak, kedves Pál :)
Sőt számlát is kapsz, nem csak számlaszámot.
A leggyorsabb (de majd válaszolnak, hidd el!:)), ha ráteszed a számlájukra a pénzt, gyorsan aktiválnak.
Remélem, mint régi motoros, segítettem.
???????????????csak számlán keresztül tudok fizetni?
Sziasztok
Emeltdijas smst milyen számra kell küldenem hogy ne csak apró hirdetőként legyek fennt?valaki irja meg
köszi
Az A8-A9 pályá kereszteződésétől(Voralpenkreuz)Le Graz irányába van egy kupi.Tele van magyar Qvával.De már magyarul se tudnak.Hozzáteszem németül se.Az egyiknek az arc az oka a másiknak az ész.
JaJa!Kiskuki 2!
A labanctól nagyobb senkiházi nem nagyon van.Ők a németek zigunerjei.
Sziasztok! Tudnatok nekem egy szolis csajt ajanlani, akit *** moderálva *** is! Koszi!
Nem kételkedem csak én voltam már nála és én nem tapsztaltam ilyesmit,velem nagyon kedves volt és ajánlkozó
Sziasztok!
Még új vagyok itt, de szeretnék kérni beszámolót a következő szolgáltatókról.Dzsenifer (30),Széparcú Zsani(20), Nóri(27), Pannika(20), Izácska(30), Virág(18), Sajnos kísérletezgetésekre nincs, módom mivel eléggé messziről utaznék Debrecenbe. Előre is köszönöm minden résztvevőnek.
valamit nem értek a legtöbb lány azt hiszi hogy ha azt mondja hogy *** moderálva *** akkor majd elmegyek hozzá és jól megdöngettem és *** moderálva *** majd neki.
persze álmodjatok csak tovább mert én soproni vagyok és nem külfüldi akit csak úgy le lehet huzni *** moderálva ***.
amúgy meg csak azért is a szokot nöhöz járok akinél mindig jól érzem magam és tudom hogy ott nem vernek át.
Hello makktársak!
Szilvia(35)-nél voltam..Nem rossz,de túl sok volt a masszázs, és a n*n*n**lást nem engedte,de csókolózik, ha akarod.
Nem bántam meg,de szerintem nem is lesz sokáig Győrben..
Aki szereti az idősebb hölgyeket, annak ajánlott, nagyon kedves..
Nem a házi néni? :D
Nauszinak!!!!!
Bár nem voltam még nálad,de a képek alapján Te vagy a legjobb!Egyszer meg is fogok győződni róla!Szép vagy,pusz!
Nagyon jó!!!!!!
Ha Anikóhoz mennél,készülj fel rá,hogy teljesen másvalaki fog ajtót nyitni.A kép kamu!
Ő engem is érdekelne! A képei nagyon jók!!!
Kittiről tud valaki infót?Tapasztalat?
Fiam szerint úgy nézek ki, mint egy bérgyilkos :) (majd megszokják)
A tegnapi első vendéget megkérdeztem, hogy marad-e, vagy fél? Maradt, azt mondta, tök jó, mi bajom vele??
Szerintem inkább fiamnak van igaza :D, viszont van egy jó tulajdonsága, hamar kész, nem fújja a szél a képembe..
Utolsó hozzászólásodhoz csak annyit, hogy mi 80 évesen is itt leszünk (ha lesz még VL), mint akiket idebetonoztak.
Már nem akkora szórakozás, mint az elején, de nem szünök meg. XD Te se!