Valaki tudja miért raknak divatszerűen mostanában kétes hírdető feliratot némelyik csajhoz?
Valaki tudja miért raknak divatszerűen mostanában kétes hírdető feliratot némelyik csajhoz?
Szerintem ha beírod a keresőbe, hogy Deby, találsz róla véleményeket és ezek szerintem elég támpontot nyújtanak ahhoz, hogy érdemes-e meglátogatni. Én is ezek alapján mentem el hozzá és nem bántam meg.
Sziasztok!
Tudnátok olyan jófajta szolgáltatót ajánlani, aki vállal popószexet. Életkor max negyvenig, és molett testalkaton kívül jöhet bármi.
Kedves Nyaligátor!
Az gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy valami közbejöhetett nekem is. Valaki olyan jött hozzám váratlanul, aki miatt nem tudtam felvenni a telefont, amiért ezúton is elnézést kérek!!!
De ami a hülye p...a kategóriát illeti, ezt talán vissza utasítom, vagy akkor én is írhatom, hogy a stílusod miatt én meg téged a hülye f.sz kategóriába sorollak!
Azért érdemes lenne a fórumon vissza olvasni, hogy milyen véleményeket írtak eddig rólam, azt hiszem, hogy te vagy az egyetlen, akinek problémája volt velem!
További szép napot!
Hááát, ezt ki fogják kapni, de: én nem helybeli vagyok, de a sok kimoderálás miatt gyakorlatilag nem használható az oldal forum része. Én már régóta a másik, városra lebontott oldal forumát tartom megnyitva miközben az itteni lányok képeit böngészem.
Hmm,a felhozatal nem jó??Otthon kell maradni!!Ennyi..
Helló!
:DDD Már megbocsáss, de te még hiszel a mesékben? Tényleg azt hiszed, hogy majd kapsz privát levelet a jóakaródtól?
Egy valamit ne feledj, bármit írsz ide, mindig lesz, akinek nem fog tetszeni.
Különben meg szerintem sokan túlzottan nagy jelentősége tulajdonítanak a fórumnak. Ha mondjuk egy hölgy sz*r sz*lg*lt*t*st nyújt, mocskolódhat bárhogyan a fórumon, (ő is meg a m*n*gere is, akár 50 különféle nicken), attól még nem lesz több a vendége, mert a vendégek elsősorban maguknak hisznek, és ha valaki átverős, meg lehúzós, ahhoz nem mennek többet (vagy már az ajtóban visszafordulnak), bárhogyan nyomul is a neten az illető. És még egy apróság, az esetek döntő többségében annak a hölgynek van kevés vendége, aki leírja csomószor, hogy neki milyen sok van...
Kedves Ivett!
Nagyon csúnya dolog, ha megbeszélsz valakivel egy időpontot, amire az illető a megadott helyre elmegy, felhív a ház elől, és mivel éppen foglalt a telefonod, még háromszor próbálkozik, de nem veszed fel....hmmm...mire is gondoljak???azt hiszem simán "hülye picsa" kategóriába sorollak, mert megbízhatatlan vagy!!!! Ny.
Szerintem egyre gondolunk! Most a ***moderálva***is van.
Nos, úgy látom a fiúk nem reagáltak.... Szerintem nem is értették a kérdésemet, aki viszont értette az rögtön moderálásra is küldte.
Így lényegében a választ is megkaptam, szóval szivatáson vagyok!!
Kedves ismeretlen jóakaróm, légyszíves írd meg privátba ha bajod van velem, a ***moderálva***
Helló
Lehetne kicsit kevésbé színesen, ámde bővebben leírni? Az ilyen beírásokat meg kéne indokolni, pláne úgy, hogy lehet, hogy veled van a probléma (lásd a 3. mondatod...).
Tudod, azért, mert nem tudsz úszni, nem feltétlenül a víz a hülye...
:-)))
sziasztok.Valakinek van valami infolya Debikéröl.Szeretném meglátogatni,a képei nagyon jók,de még nem hivtam el.köszi.
Petya nem az aki az apróban szokott hirdetni és mindig oda irja hogy csak ritkán csinál ilyet és élni kell a lehetöséggel??????De lehet hogy másra gondolok.
Fiúk, kérem adjatok egy kis infót!
Aki volt mostanában Éden-nél árulja már el, hogy első alkalommal valóban olyan körülményes a bejutás,
mint ahogy nekem mondta (csak beszélgetés...stb), vagy csak engem akar szivatni??
Ja,a csodálatos..mandarin.
Nekem nem tetszett a Hana-herpesz dolog,mert nincs azzal a lánnyal semmi baj!
Csak fakó,de mellesleg rendben,aktus rendben.Ami még tetszett,hogy sok dologhoz hozzá tud szólni,értelmesen!Ajánlott kategória.5/4
Szóval Csodálatos Évike:-))Csak azért nem fordultam vissza az ajtóból,mert tele volt a pisztoly.Elég érdekes volt az odajutás,na nem az útcára/***moderálva***/hanem a lakáshoz.Mint egy kémfilmben.
Maga a nő.Teljesen átlagos.Nem igazán fogott meg semmi benne.Se az alakja/?/se a ***moderálva***.Hirtelen felindultságból,tüzet olthat:-)5/3
Sziasztok !
Ne haragudj Fütyülős de egyáltalán nem értem mi a franc bajod van ... voltál nálam nem jött be neked kész ennyi zárjuk már le ! Teljesen alaptalanok a "lehúzós" és egyéb megjegyzéseid ! ( jah és egyébként egyáltalán nem igaz az sem hogy más is van a lakásban FÖLEG FIÚ ! )
Korina... mondom nem térek magamhoz :D
mindenki Lorniához, nem térek magamhoz! :D
Bush, Gróf! Éltek még? (Bush él, olvastam)
Levágattam a hajam.
Olvasom, Debrecenben támad a herpesz, ráadásul ajakherpesz, ami nem láccik. :D
Ti láttatok már olyat, amelyik nem látszik? Én nem. Sőt, nekem is nőtt már párszor csak úgy.
Rohadtul viszket, ég, és biza látszik, de nem nemi betegség. XD
Viszont lehet 3 oldalt rémüldözni "Ajjaj, most mi lesz?" Elmúlik. Az lesz.
Kösz!