lehet,én ismerek
lehet,én ismerek
hello
Tudtok olyan csajt aki házhoz jön?
Én egy nappal a beszámolód kelte előtt voltam Roxi-nál, de a képekből csak a hosszú fekete haj stimmelt. Ha nem azelőtt ***moderálva***volna, hogy megláttam meztelenül, akkor leléptem volna. Egy zörgő csontú, lógó mellű, tuti nem 22 éves csaj volt. Maradtam ha már ***moderálva***, de utólag megbántam. A fr*ncia ok, de sajnos a szememet nem tudom bezárva tartani és a kezemet se tudtam egy szál faszban zsebre tenni így rá kellett jönnöm, hogy a lába olyan mértékben borostás, hogy arcon azt már szakálnak hívnák. Fénykép garancia ide vagy oda, én nem azt a csajt kaptam aki a képeken van. Hacsak nem fergetegesen jó a fotós és nagyon jól sikerültek a képek. Elég erősen kibárándultam a szakmából. Soha többé nem megyek olyan lányhoz, akiről nem olvastam kritikákat, de sajna Roxi-ról akkor még nem volt fent semmi és gondoltam pionírkodok. Hát letörte a felfedezői kedvemet.
Remélem egyébként az igazi Roxi az akinél te voltál én meg csak a testdublőrével kerültem (túlságosan is) közeli kapcsolatba.
MT-k hát nem segítetek? :)
B+,mint tyúk a takonyra az ingyen punci hallatára.-))
Nahát nahát mindenkinek csak óvatosan!!!!!
Üdv !
Dobhatnál egy-két plusz infót az utolsóként említett Ágiról (37év). Melyik oldalon lehet megtalálni és mi az elérhetősége ?
Itt hirdet ugyan Ági, de Ő 42 éves. Egy ilyen "vadlovas" dolgot Én is örömmel kipróbálnék :-))))
Köszi & Csüssz.
Maya!! Szép estét vagy szép napot,attól függően,hogy ki mikor olvassa.Mayácska!Nincsen fent a hírdetésed,és ha olvasod az üzenetet,akkor szeretném elkérni a telefon számodat.remélem tudok Veled találkozni ha elmész,írd meg ide hogy merre. sajnálom hogy nem leszel itt.Sok sikert. cherry-s.igy megismersz majd. Szeretném ha több ilyen lány lenne itt mint Te.
kissé más ám a helyzet. No de mindenki majd tapasztalja.
Hali!Tud valaki infóval szolgálni Miáról?Köszi.
kénytelenek voltunk itt közölni a dolgokat mivel visszaélés történt a képeinkkel........
Szia Nina21!Biztos jobb neked ott ahol vagy?Mert ha nem,itt sokan örülnének neked.Elsem tudtam búcsúzni!Csók.Ja és gyere vissza.(0043p.rózsa)
hy nem tudok róla semmit, de engem is érdekelne, ha esetleg már voltál nála szolj. kösszi
Üdv mindenkinek!Barbiról érdeklődnék.Ha volt nála valaki írhatna róla egy korrekt kis beszámolót.Köszi.
Az e-mail cimedre lehet irni még vagy már nem? :-)
hy skacok. Tud vki valamit Barbiról sopiban?? infó kéne
. köszi
Nelli nekem is hiányzik, azóta sem találtam olyan lányt aki számomra pótolná....)
És az is igaz, hogy a f*anc*ában nem volt erős, de összességében jó volt vele. De erre mondják, hogy "kinek a pap, kinek a papné", biztosan van több olyan MT. akinek nem igazán jött be.
(Nekem azt mondta hogy külföldre megy, és más dologgal szeretne foglalkozni a későbbiekben.)
Őszintén kívánom, hogy találja meg számítását és bolgogságát az életben!!!
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
,,,,,,,,,
Tamara régi motoros, jó régen voltam nála, akkor valamilyen más néven dolgozott. Az arcát nem mondanám helyesnek, csinosnak csinos, rendes lány. A munkája részleteire már nem emlékszem, szóval próba szerencse.