Hmmmm
Hmmmm
Blaster, @islado: ment a telefonszám!
Nem tudom, misterX. Ezeknél a TV-s lányoknál nem voltam. Amúgy a ***moderálva***elnevezett utcán rendel Ivett.
Nellike se volt a hangszer nagymestere,de még csak mestere se.
Sziasztok ! Tamara 27-ről nincs valakinek infója,ha van +oszthatná.
Az első irásod alapján voltál már nálam. Igy nem értem, hogy mire vagy kiváncsi. Esetleg az érdekel, hogy meg van-e még a régi pasim? Amúgy, ha számmal hivnál, akkor biztos visszahivnálak, amint ráérek. Persze csak 1-2 órán belül. De, ha szeretnéd, hogy én hivjalak az is megoldható.
Sziasztok lányok, szívesen megismerkednék lanyal, akivel felejthetetlenell ereznem magam egyejel...
sziasztok, Debrecenben ki a legajánlottabb?tudtok segíteni kihez érdemes menni?
Szia Alice hol talallak meg? Hivtalak egy párszor, de nem válaszolsz. Priviben esteleg többet mondanál?
Nem találom....
most pontosan nem tudom mien néven melozik de szöke szép formás és beválalos csaj ajálani tudom! igen az a csaj faddi de pakson hirdet a nevét nem tudom pontosan :( bonárol halotam én is egyszer ki kell probálni :) ujvárosi csajok inkább lapba hirdetnek én legalábbis ott látam több hirdetést. szekin van még pár csaj akkir ujságban hirdetnek de nem igazán vonzo nök :(
de keresgélek még nektek jo nöket :)
altrix pakson hirdet de faddon van a csaj szerintem nagyon jooo kora mellete szol ! ird be paksi sexpartner és ügy meg találod:)
ö aranyos csaj csak kint melozik a fekete negyedben.... szoval gondolhatod.... viddel kocsival valamerre az a leg tisztább:)
Bia non-stop tegnap alaposan kitekert! Köszönöm!!!
Szép lány/pocsék ***moderálva***
Jázmin (18): kedves hangon mondja el a telefonban, hogy a ***moderálva*** ellenében minden benne van a félidőben: masszázs, simogatás, csókok (így mondja!), NF,KF, örülhetsz bárhova, többször is a félidőben is. Viszonylag könnyen egyeztettünk időpontot, majd a polírudvarba hajtottam. A bejutás könnyen ment.
A leányzó: jobb mint a képeken, helyes,csinos, szolibarna bőr, nagyon kívánatos. Megkérdezte, akarok-e zuhanyozni (?). Naná. A fürdőszoba a környéknek megfelelő színvonalú. Irány a baszoba.
A melltartó eltávolítása után gyönyörű, hamvas cicik tárulnak eléd. Lehet foglalkozni velük. Még a nyakpuszitól is elhúzódik kissé, ennyit a csókokról. Pedig én tudok gyengéd lenni.
Ágyra kerültünk, mire ő hanyatt feküdt (?). OK, foglalkoztam a cicikkel, punci is elég szép, bár azt fogta a saját kezével. Kérem, hogy cseréljünk, én is ledőlnék, mert a franciát imádom. Na, azt nem hívták semminek: főként kezezés volt, néha majdnem letépte. Jobbnak láttam felkérni a vegyvédelmit, amíg az ezredes tolható állapotban van, mert belógatni nehezebb lesz. Nosza, értek én a szóból, ha nem tud oboázni, legalább jól megdöngetem. De nem volt köszönet ebben sem, sehogy se volt jó. Lőttem ahogy tudtam, célzás nélkül, csak essünk túl rajta. Gyors tus, és jobbra el.
Te kedves MT, ha mégis feltévedsz hozzá, csak a szemedet vidd magaddal, a farkadat nyugodtan a kocsiban hagyhatod. Kiváló a vizuális élmény, elég kedves is a lány, de nem neki való ez a pálya.
Ha mégis én tévedek, és csak túl fiatal vagy túl kezdő, akkor szóljatok, ha már kialakult.
amúgymeg egy mérleget ugyancsak beszerezhetnének a csajok!!!
Pannikát ne hagyd ki. Új hús, kedves, aranyos, helyes, formás, nem nyafogós, és irányítható. Barátnő feeling. Nekem bejött. Én még megyek hozzá.
Szia!
Barby18 , Nicol30. Nagyon jó mindkettő! Minden téren. De Lauránál is megkapod amiért mész!
Ezt csak Lájkolni tudom... Helyes a meglátásod. Nyílván az bántja, hogy neki ***moderálva***kell a sexért.
Hexe te Nyiregyházi hirdetö vagy?