Sziasztok! Renikéről én is szívesen olvasnék információt! Nagyon szimpi lány!!! Előre is köszi ha valaki ír róla!
Sziasztok! Renikéről én is szívesen olvasnék információt! Nagyon szimpi lány!!! Előre is köszi ha valaki ír róla!
<body><p>en is ferfi vaok es engem is erdekelne igy egy kis plusz ***moderálva***
!es abszolute nem zavarna ha mast zavar a lenyeg hogy a holgyek elvezzek azt amit adok nekik!hogy is lehet ide bekerulni?van egyaltalan kereslet a pasikra is?koszi
Buenos,én nem vagyok senkinek a managgere,én csak a tapasztalatomat irtam le.rosszat meg nem tudok vanessa26-ról irni.mondani sem
GYULÁNK most Elíz néven hirdet.
Kéretik messzire elkerülni...feltéve ha nem akar valaki ***moderálva*** zuhanyozni :))
Mást úgysem kap....
Hali! Új forumozó vagyok!
Lénánál már voltam, meg voltam elégedve maximálisan :)
Tudnátok segiteni Sóstón rendel e vmelyik lány ??
Vagy kit ajánlanátok a közelben?
És most egy érdeklődés is. Emőke (22) a telefonban nekem kimondottan szimpatikus volt, az ***moderálva***is tetszettek. Azt szeretném kérdezni, hogy aki járt nála, milyennek találta? Előre is köszi mindenkinek.
Újabb élmény, ezúttal negatív. Klau (19).
Nos, a leány képei előnyösek, nekem azokon jobban tetszett, mint élőben. Pozitívum vége. A ***moderálva***lapos, a francia olyan mint a porszívó, a lényege, hogy mihamarabb elmenj, és aztán távozz. Én egy órára mentem, és miután az elsővel megvoltunk, alig telt el egy kis idő, és percenként hangzott el a kérdés, hogy: "Na! Eleget pihenté' már?" Úgy gondoltam, hogy a vendéggel szembeni viselkedés legalját sikerült már megtapasztalnom Edinacicánál, de nem, a kis hölgy minden manővere alulmúlta őt. Emiatt olyan történt, ami még soha: felőltöztem, visszakértem a ***moderálva***, és távoztam. A köszönésünk, és a járművel való elindulásom között nem telt el 23 perc, de még neki állt feljebb, hogy majd meglátjuk, fél órán belül vagyunk-e!
Sajnos azt kell mondjam, jobb lett volna, ha elveszítem az után azt a ***moderálva***amit nála hagytam.
Úgy láttam, elég széles rajongói tábora van a hölgynek, így csak remélni tudom, hogy másokkal nem így bánik, mindenesetre én erősen NEM ajánlom!
Újvárosban van egy Andi nevű hirdető...
hirdetett itt is és a ***moderálva***oldalon is hirdet még most is... őt valaki ismeri?
Jah megvan már, hát igen ő túl van azon koron amit én keresek :)
ANNA néven hirdet,de szerintem ő már jócskán elmúlott 48 .
Köszönöm a kielégítő választ! Azt hiszem, muszáj lesz kirpróbálnom! ;)
Nem akarok Vikicica védelmébe kellni, de tegnap voltam nála és szerintem nagyon korrekt csaj!
Kedvesen fogadott, bár a korkülönbség kicsit gátlásokat ébesztett bennem, de Ő ennek nyomát sem éreztette!
A ház tényleg nem egy luxus kéró, de szerintem nem azért megy oda az ember. Az egyeztetés picit körülményes volt, de végül is összejött! Ha valaki a vékony csajokra vágyik ne menjen Vikihez, de nekem nagyon bejött a picit "teltebb vonalak"! Teljsen nyitott volt minden pozicióra, bár én semmi extrát nem kértem! Jól éreztem magam nála, ha arra járok valószínű még felkeresem!
bika - Bocs!
Visszaolvastam a korábbi hozzászólásaidat, és azt kell mondjam hogy valószínüleg tévedtem a manager gyanúval kapcsolatban, neked a stílusod ilyen.
Hát erre mit mondjak?!
Ennek azért elég manager szaga van...)
Számomra a hiteles beszámoló kb. olyan, mint amilyet nagykandur_75, vagy navigátor írt nemrég.
Nagyon hiányolom viszont jampec filmszerű, humoros beszámolóit. Azt nem hiszem el, hogy egyik napról a másikra hirtelen megjavult!!! Valószínübb hogy most máshol vadászik.
Mindenesetre remélem még fog még ide írni beszámolót!
Ő egy aranyos, kedves lány, a képek róla készültek, egyedül fogad, én eddig minden alkalommal nagyon jól el tudtam vele beszélgetni is. Ha a képek alapján bejön neked, akkor szerintem egyáltalán nem fogod megbánni ha meglátogatod.az együttlét csúcs. Igazi Nő, ezt minden érintésén érezni és ez még fokozható.kiváló a franciája.a sex isteni vele.én csak dicsérni tudom.megéri a ***moderálva*** .és a puncija is nagyon fincsi,rég találkoztam már ilyennel.én csak ajánlani tudom mindenkinek.én rendszeres visszajárója vagyok,de ha ugy van akkor kihivom magamhoz
fib875 én tudok egy csajt aki kimegy házhoz,mert én is kihivtam már azt a csajt Vanessa 26 .és nagyon jó vele minden,igazi barátnö filling.ajánlott kategoria!!!!!!!
SzóvalJázmingyengeszeretőésegykockáthagytamottnála.Cső.
pedig fenntvan ugy hirdet hogy anna 48 azt hiszem :)
Miráról én szívesen olvasnék, ha valaki esetleg tudna róla valamit!
Kérhetek némi infót?