hát... itt szekszárdon.... eléggé lapos, nincs nő, vagy valaki megcáfolna?
hát... itt szekszárdon.... eléggé lapos, nincs nő, vagy valaki megcáfolna?
Én nem gúnyolódtam veled :) Csak érdeklődtem, már akkor felkeltetted az érdeklődésem amikor még nem is debibe voltál :)
Sziasztok!
Valaki tudna nekem infót szolgáltatni a Mimi(30) nevű hölgyről?
Köszönöm! A legjobbakat!
Hát ez remek!
Nem találom a hirdetését! :-( Gondolom pihenője van! remélem lesz még! :-)
! Igen az aprók között hirdet! :-) ezzel a tantra masszázsos szöveggel! aranyos kép van hozzá és a kép hiteles! Feszes cickók! :-)
Ha rászánod az idődet, nem bánod meg! Gondold arért végig elmész más " csak azt.. de gyorsan futószalag" " csajhoz, aki hasonló kategóriában kér, nos azokhoz képest mindenképpen főnyeremény! Az élményt nem lehet összehasonlítani! Közöttük akkora az eltérés mint a dagály és a cunami között! A legtöbb hirdetőnek ( tisztelet a kivételnek, mert ismerek ilyeneket is! NEVEZZEM??? :-)) ) a produkciója bőven felejthető, és pillanatnyi örömöt okoz vagy még annyit sem. A lényeg náluk a ***moderálva***... és nem az hogy TE hogy érzed magad! A legtöbb helyen TE le vagy sz*rva... mondhat bárki bármit! Ja és ott előre kell csengetni!
ITT gondolom nem csak nálam, de utánna annyit amit megbeszéltetek! Az hogy nem rendezed gondolom fel sem merül benned! És ez egy remek érzés. Előre ***moderálva***.... Brrrr.... már a módszer is ahhoz hasonlít amit nyújt!
Szánd rá magad és ne lepódj meg semmin! :-)
Azért ha van tapaszutalatod megírhatnád, nehogy azt mondják, hogy én szponzorálom...... :-)
Kellemes időtöltést!
Ki a Dorina? Új játékos, vagy régi új inkognitóval?
Tudod mit? Én elnézegetem, meg hallgatom Bródyt.
(Csak Nekek elárulom, ő a Férfi, és a nagy zenész nékem, de nem lehet az enyimé, ez van.)
Pukkadj meg! Hol jártál ennyi ideig? Már a galabokkal beszélgetek. Letojt anyu az erkélyre.
Költenek, váltásban. Végig néztem a vadgalambok szerelmét, és nincs lelkem a természet rendjébe avatkozni.
Tulaj mami elől el kell dugnom őket, ha kikelnek a fiókák, mert én is megtanulok repülni.
Ezek vannak, meg várom a nyarat, vagy nem tudom, mit. :) Kérdésedre válaszolva, köszönöm, nem bottal piszkálnak. :D
Ne vigyorogjá! Hun a p... ban vagy? :D
Nem győzlek lesegetni. Na végre!
Tiszteletem Gróf Úr!
10-ig vagyok, jelentem tisztelettel. :)
Szerintem jó csaj Debike drága és voltam nála és még megyek is.Attol függetnenül amit irtak rolla,nekem bejött.Ajánlom mindenkinek.:)))
szegény deby:-)))
Igen kedves marcus80 és nem járt le a forgalmim.
Sziasztok!
Olyan ***moderálva***tudnátok ajánlani akinek ***moderálva***benne lenne a NF, KF, vibrizés(fontos!) és a szex gumival?
Emőkéről pár hozzászólással előbb írtam. Mercedesznél már nagyon régen voltam, akkor nagyon meg voltam vele elégedve. A másik két hölgynél még nem jártam.
Engem Tiffany érdekelne.
Sziasztok!
Csilla, Krisztina, Emőke, Mercédesz nevű lányokról szeretnék infókat.
Előre is köszi!
Ez a csaj egy izzig-vérig belevaló, vagány csajszi.Elképesztő milyen szájjal, és szűk kis p*ncival rendelkezik.Mellette hihetetlenül inteligens, és kedves.Hajrá férfitársaim.Sok helyen jártam már de lenyügöztek a varázslatos szemei.Mindenkinek ajánlom Veszprémben Monát.
szia Kedves!
Most akkor itt vagy debibe jól értem?
Jó lenne ha nem gúnyolódnál miaz hogy lejárt a műszaki egy pasinak hamarabb lejár a műszakija egy nő mindig nő marad de a pasiknak 40-ÉV FELÉ MAJDNEM MINDEGYIKNEK KAMPEC sőt még fiatalabb korosztálynál is van némi brobléma és szégyelnek orvoshoz fordúlni.
Már nem didó örűlök hogy szép emlék voltam de vagyok csak más néven és más városban lakom.ahol laktam nagyon kisváros volt és nagyon sok bunkó ember zaklatott így hát elköltöztem.nem tudom ki vagy de abban a régióban már tűrhetetlen volt ***moderálva***.