Jártam didónál, jó volt, szép emlék volt!
Mi lett vele?
Lejárt a műszaki? :D
Jártam didónál, jó volt, szép emlék volt!
Mi lett vele?
Lejárt a műszaki? :D
Arcra, testre deby jobb, viszont hozzáállásra-aktivitásra nekem éden jobban bejött (majd szét szedett) :D
Amikor én voltam náluk akkor nem egy helyen laktak, azóta már lehet összeköltöztek :)
Csak tudnám ki küldni moderálásra ezeket a hasznos beszámolókat????
Illetve sejtem, ki vagy. Egy mondattal árultad el magad. :)
Köszönöm. A jelentése ugyanaz. :) Nem házi őrizetet írtam, de így is béke lett.
ma voltam sonjánál.szerelmes lettem!!!!!szerintem ez elmond mindent a hölgyről.
Szép sorjában mindet látogasd meg,aki tetszik erre nincs más megoldás :)
Nem kell keresned mert mert pláne hót részegen hivogatni éjszaka és mocskolódni.nem kell többé hivogatni!!!!!!!!!!!!
Nincs többé DIDÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Figyelj, szakadj már le rólam! Annyira nem vagyok normális, hogy jegyzőkönyv készült róla.
Ott, és amiért mentem komolyan vettek, nem kicsit. :) Ez van. Azt meg tényleg nem tudom, ki a fene vagy,
meg miért pont én bököm a szemed, de ne is piszkálj bottal! Jó tanács. Fogadd meg, és magaddal foglalkozz!
Vagy azzal, aki neked...
Mert téged nem ***moderálva***.jó lenne ha nem ribancoznál le minden nőt mert nem szórakozásból hirdeti magát biztos volt már rossz tapasztalatod ezért írsz ilyen dolgokat.
Laranál volt már valaki??
Leadta a forgalmit?
Kedves Zsanizegi. Nem gondolom hogy lejáratnám magam. Akinek kell az majd elöbb utóbb olvasni fogja. Egyébként a Kinga-Anikó-Anna már***moderálva*** Nem kevésről van szó.Nem publikus.Hazugságot nem írtam róla. Amit írtam az valós .VÁLLALOM! NEM AZ NYIT AJTÓT AKI A KÉPEKEN SZEREPEL !!!!!! Vállalja fel magát mindenki amilyen, ne a vendég döbbenjen le hogy hová is ment !!!! ENNYI
DIDÓ nincs többé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi nanti.
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
Szerintem forma-forma.Doggy-ba ugyanúgy belekapaszkodhatsz.Viszont a franciska körökkel jobb!Nem veri,és rendesen veszi!!És nem érzel rajta cigifüstöt,ami nekem számít.
***moderálva***borsos? Csók van? Feeling?
Valaki aki tudja megmondaná, hogy arcba Éden jobb vagy rosszabb, mint Deby? Köszi előre is.