0670-xxxxxxx senki ne foglalkozzon vele, egy szakatt sárga dobozos opellel van, csak idöd foglal egy rupotlan senki. mindenkit beetet.
0670-xxxxxxx senki ne foglalkozzon vele, egy szakatt sárga dobozos opellel van, csak idöd foglal egy rupotlan senki. mindenkit beetet.
Igazad van MacskaFH. Valóban volt rossz tapasztalatom. Több is, amiről te nem tehetsz.
Ezért, megkérelek benneteket, hogy fenntartásokkal kezeljétek a beszámolóimat, hiszen több szubjektív dolog is van benne.
Rengeteg korábbi hozzászólást elolvastam. Azokból vált egyértelművé számomra, hogy minden vélemény, vélemény is marad.
Vannak akik jót tapasztalnak egy szo*gáltat*nál, vannak, akik nem. Vannak, akiknek szimpatikusak leszünk és vannak, akiknek nem.
A legfontosabb, hogy legyünk korrektek, bár olvasva az eddigi hozzászólásaimat, én nem voltam az. Leírtam, olyan dolgokat is, ami jócskán túllépte a határt.
Ezért is, elnézést kérek minden nőtől, akiről írtam a beszámolómat. Természetesen, csak a személyét sértő kritikákért, amiket tapasztaltam, azért nem, és a pozitívumokért végképpen nem :)
Mielőtt a műmájerek azt hinnék, hogy befenyített valaki, jelzem, hogy tévedésben vannak. Csupán ráeszméltem arra, hogy kinek a pap, kinek a papné, és az a biztos, ha mindenki saját maga jár a dolgok után, mint egy mese végén.
Mindenkinek más a kerek egész, nincs két egyforma BN és vendég sem. Ezért nem szabad teljesen egyik beszámolóra sem alapozni, viszont óvatosnak lenni szerintem nem árt.
Astala vista.
A minap voltam Melinda (27) nevű lánynál.
A lakás könnyen megközelíthető, egyedül volt a lakásban igényes fürdő szoba stb.
A leányzó szerintem több mint amennyinek ki van irva. A orálban kicsit gyenge.
Negatívum:
Nem telejesen a képen láttott lányt kapod élőben. Gyenge orál, szagos denevér punci.
Pozitívum: igényes lakás, csak ketten voltunk benne (nem várakozott a másik szobában más....), nagyon aranyos és kedves.
Azt nem tudom hogy új játékos e vagy régi a hölgy de hogy hazug és ne menjetek hozzá azt biztosra mondom!
Indoklás: A ***moderálva***nevű oldalon nézd át a Melcsi nevű hirdető képeit.
Egyértelmű, hogy Dorina tőle lopta a képeket!
Én nem javaslom senkinek!
Nietzsche után szabadon: Ez esetben nem az a baj, hogy hazudott hanem az, hogy többé már nem hiszek neki.
szia én Mercédeszt csak ajánlani tudom nagyon jó sőt fantasztikus egy igazi kincs.
Szevasztok Dóra20=Gyula vigyázatok tutti lehuzás Csáó
*** Kérjük a reklám és Önreklám mellőzését ***
A CBA-ban az eladó!
Hali
Ki tudja melyik hölgy Debrecenben a tócóskert közelében ***moderálva***natúr rudit és mennyiért?
itt a vl -en mindeggyik ,ha ***moderálva*** ,egyépként meg .......
Vki nem tudja, hogy melyik lány vállal szűz fiút?
Szevasztok Bibiről vagy Vanesszáról tudtok valamit?
Köszi, kipróbálom mindenképpen! Én visszajáró vendég vagyok mind Manna, mind Virág kezelésein, eddig velük elégedett voltam mindig, de hát, ha úgy hozza a sors, miért is ne próbáljon ki az ember mást is ;)
Köszi szépen!
Sajnos Tiffanynál még nem jártam.
Sziasztok!
Malyáról van valakinek infoja?
ahogy mondod elég lapos, sajnos ...
Régebben Zorán is a kedvencek közt volt, ma is elismerem. Mostani lelki állapotomnak viszont két magyar zenész tesz jót.
Az egyik Bródy (de beletúrnék a hajába!), a másik Mester Tamás (akinek de beletúrnék a hajába!) XD
Zenéről amúgy megfogadtam, hogy nem nagyon beszélek. Mindenkinek, ami Neki jó. :D
Kösz, nem tudsz valamit. A jelenlegi szitu addig tart már, ameddig én úgy akarom. :)
Azért jövök ide be, mert csak ígérgetsz, de randi sehol, így Veled ez marad.
Két lehetőség van amiért rejtőzködsz. Az egyik: annyira szép vagy, hogy folyamatosan menekülnöd kell a nők elől.
A másikat nem tudom. XD
A jövőmet látom, a csütörtököt, meg a pénteket nem. Dolgomat elvégeztem, életművem kész. :)
Siófoki lányokról van valakinek tapasztalata?Jó lenne találni egy jót!!!
Elnézést hogy félre értettetelek.