Nekem is bejött, csak megírtam őszintén mi volt jó és mi kevésbé.
Nekem is bejött, csak megírtam őszintén mi volt jó és mi kevésbé.
És akkor most elmondom, hogy egy normális Férfi mit tesz, ha egy nővel bármi gondja van.
Feltéve, hogy kapott nevelést. Nem sértegeti, egyszerűen egy divatos szóval élve ignorálja.
Tehát számára levegővé válik. Magában leírja mondjuk egy hisztis p..nak, hülye libának, bárminek,
de egy szó nélkül nem foglalkozik vele. Levegő, slussz.
Neked viszont valamiért nagyon fontos vagyok. :D
Na látod, ettől vagy, és maradsz számomra egy primitív bunkó.
De nyugodtan szedj elő akár két évvel ezelőtti hsz-eket is. :)
kár... :(
bolond értsd jól sima franciát értem....
Dominika nagyon jó !! közvetlen és nagyon jól el lehet vele dumálni és még egy jó érv hogy táncol és nem is akárhogy !!!
Jó éjt! :)
:) Nem ismersz eléggé, ez a net. Csoma kezd megismerni. A fészen pedig 5 ismerős maradt.
Már kevesebbet beszélek, inkább mosolygok, és (bár nem vagyok jós) de látom a jövőt.
Nem itt, és nem itt. :)
Már nem. A korom ne feledd, nem csak ráncaim vannak, tapasztalat, emberismeret is...
Ahogy nagymamám mondta (bölcs asszony volt), addigra leszünk elég bölcsek, mire meghalunk :)
A másik embert meg vagy elfogadod, vagy hagyni kell!
Nem, nem ez történt, 5 éve történt valami, amit nem tudsz.
Sose ismertem volna meg ezt a világot, ha akkor az nem úgy, de ezt itt nem.
És pont mindig az akarásnak volt eredménye, meg, hogy a megérzéseimre hallgattam.
Viszont a WC-n se erőlködök, vagy kell, vagy nem... :)
Fustos, te is olyan lökött vagy, kint én :D
És nem rinyáltam, én mindig " Köszönöm, jól vagyok." Erre neveltek (meg ki a f.szt érdekel?:))
Én má minek dógozzak? De ha lé van benne, szólj! :D
Szia :)
Zenéről semmit, mondtam :) Olyan, mint a politika, csak balhé van belőle.
Don Dániel!
No Daisy!Ha mégis a baseball sapkát a fejeden megforditom május kettedikén a schwechati mosóba "oszt"úgy belekongatom a siló oldalába,hogy a gumikalapáccsal se fogják tudni kiegyengetni!!
És kit tudsz ajánlani aki jól megtanít a szexre?
Az semmi, itt Fehérváron, ha valaki a Domusnál parkol (ami már csődbe ment :)), vagy Kiss Péterként mutatkozik be, tuti nem jön.
Ez is fontos információ. Lányok! Ne vegyétek komolyan, inkább a Nagy Jánost, aki nem a Domusnál parkol. XD
Sziasztok!
Tud valaki olyan lányt/nőt innen, aki bevállal egyszerre két pasit és az análban is benne van!? Felhívtam már pár lányt innen, de egyik ***moderálva*** Nincs kedvem mindet végig hivogatni. Valaki tud ilyen lányt innen, az kérem írja meg. Köszi szépen.
Sajnos a Kleopátra képe igen csak eltér a valóságtól mivel a képen Gárgyán Rita testépítő bajnok látható!!!!
szia
Képek alapján egy régebbi versenyző új névvel. Annó voltam nála. Egy lepukkant panelban fogadott az autos meki környékén.
A lakás ugyan gáz volt, de maga a csaj finom darab. Nincsenek túl nagy mellei, de ez a képein is látszik. Ellenben szűk könnyen nedvesedő puncija van és az orált egész jól műveli. Picit lehet van benne egy vonóval, de ez nem biztos, csak nekem tűnt úgy, de ez egyáltalán nem zavart. A stílusa rendben van, alapvetően kedves volt.