Szia Dingó!
Nagyon nehéz leszűrni egy hirdetőről, hogy mennyire "kényszerítik" erre a feladatra. De ugye ez csak eksön idelyén derül ki a legtöbbször. Sokszor, pont a hozzáállásából tudod leszűrni leginkább, más jeleket nem mutatnak. Sőt e téren egyik sem fogja neked beismerni az igazat. Ha beshélgetsz velük, néha elszólják magukat, amúgy hallgatás van. Háttérvédelem minden lány mögött van. Ez még mindig nem egy biztonságos "szakma". Szerintem. Nyilván, ahol ennek jelét tapasztaltam, leléptem.
Én még most is azt gondolom, hogy talán 10% a lányoknak, aki önként dalolva adja a testét napi 10-20 fasznak! Nem hiszem el egy nőnek ez örömet okoz, max a rózsaszálak a nap végén csokorba rakva.
Ritkán futottam bele olyan esetbe, ahol a lánynak élvezetet nyújtott a szexuális együttlét. Holott sok esetben megvolt a kölcsönös szimpátia.
Viszont, pár kedves szó, netán dícséret, bók sokkal többet jelentett számukra. Nem beszélve a tisztelettudó, udvarias magatartásról.
Órákat lehetne erről vitázni, de szerintem senki nem lesz előbbre vele. Amit írsz azzal egyetértek. Amúgy meg a háttér számomra jelentéktelen, ha csak nem kirívó az eset, akkor koccolok.