Bocsánat, Young_Viktória (19l az új lány
Bocsánat, Young_Viktória (19l az új lány
Új lány a városban Sziszi (21). Aki élvezte már a vendégszeretetét, az ossza meg a tapasztalatait, legyen szíves!
Anna 40 valaki valamit..... megköszönnem....
Teljesen felesleges téli időszakban odamenni.en is csak tavasztól - max szeptemberig megyek arra. Nyáron egyébként 40-50 hirdető szokott ott lenni.
Sziasztok,
Tudtok nekem ajánlani hirdetőket a doberdó/füredi/böszörményi út környékén?
Ez így igaz.... saját tapasztalat..... amúgy korrekt lány.....
Üdv.
Aproba szokott hirdetni egy szőke milf evelyn.
Valakinek tapasztalata vele?
Elég jónak tűnik, lehet kefelni rendesen?
Nelli (26)- ról valakinek van személyes tapasztalata? Egy *** moderálva *** láttam feltéve, nem túl jó színben feltüntetve, de nagyon bejön, viszont nem szeretnék koppanni.
Ha valakinek győr kőrnyéken fuvar kell hivjon vagy irjon köszönöm ellőre is
szia hidd el nem sokat vesztettél hogy lejla nem fogadott téged legalább nem fogod két napig érezni a szarszagot az orrodban meg a szádon :) kerüld el messzire,,,,
Mond el Hanna 24-ről is a véleményed,vele hogy jártál!!!???
Petya_001 · Tag · Sziasztok. A Lejla nevű lányhoz nem érdemes menni. Megbeszéltünk egy időpontot, odaértem de már foglaltat jelzett, letiltott. Hítvam másik számról kinyomta, tiltotta. Korrekt, mert nem is látott. Szia Lejla vagyok.
Egy kedves, odaadó érzéki de még is vadóc csajszi😇
Nálam garantált az élvezet.
📍100% diszkrécióm van ami adott és elvárt...
Lejla (22) - Nyíregyháza
Sziasztok!
Viki 42-ről milyen tapasztalatok vannak?
Van aki megosztaná akár privátban is??
Volt.egy 1,5 hónapos beszámoló ott az illető azt mondta gumi nélkül vállalta. Azért kérdeztem rá énis. Vagy gondolóm nála is megfelelő higénia esetén belefér??
Pédé · Tag · Debóra (28)-nál járt már valaki ?
Mindent gumival vállal….
Üdv mindenkinek. Volt valaki mostanában Zsófi 39 -nél?? A natúr francia teljesen kizárt nála?
Sziasztok
Lejla 19-ről nem tudtok egy kis infót?
Köszönöm
Megtalálja mindenki, hidd el nem te fogod itt megváltani a világot! Nem is tőled várjuk.
És akkor, hogy értsd a butaságod amiért szót emeltünk.
Idejössz frissen regelve, kapásból 3 lányt lehúzol,majd egy másik hsz. - ben még egyet. Közben, felajánlod, tudszt te tuti csajt, de csak privátban mondod meg. Kértük többen, nyugodtan ozd meg velünk nyilvánosan. Ez a fórum ezért is van,nem pedig a mocskolódásért.
Etikátlan és gusztustalan, amúgy meg elég átlátszó is volt amit csináltál. Na kb ennyi, ha megértetted.
Szia Dingó!
Nagyon nehéz leszűrni egy hirdetőről, hogy mennyire "kényszerítik" erre a feladatra. De ugye ez csak eksön idelyén derül ki a legtöbbször. Sokszor, pont a hozzáállásából tudod leszűrni leginkább, más jeleket nem mutatnak. Sőt e téren egyik sem fogja neked beismerni az igazat. Ha beshélgetsz velük, néha elszólják magukat, amúgy hallgatás van. Háttérvédelem minden lány mögött van. Ez még mindig nem egy biztonságos "szakma". Szerintem. Nyilván, ahol ennek jelét tapasztaltam, leléptem.
Én még most is azt gondolom, hogy talán 10% a lányoknak, aki önként dalolva adja a testét napi 10-20 fasznak! Nem hiszem el egy nőnek ez örömet okoz, max a rózsaszálak a nap végén csokorba rakva.
Ritkán futottam bele olyan esetbe, ahol a lánynak élvezetet nyújtott a szexuális együttlét. Holott sok esetben megvolt a kölcsönös szimpátia.
Viszont, pár kedves szó, netán dícséret, bók sokkal többet jelentett számukra. Nem beszélve a tisztelettudó, udvarias magatartásról.
Órákat lehetne erről vitázni, de szerintem senki nem lesz előbbre vele. Amit írsz azzal egyetértek. Amúgy meg a háttér számomra jelentéktelen, ha csak nem kirívó az eset, akkor koccolok.