Szia.
Kíváncsian várom sok makktársammal együtt, hogy ki az akit, akiket érdemes meglátogatni.
Köszi
Szia.
Kíváncsian várom sok makktársammal együtt, hogy ki az akit, akiket érdemes meglátogatni.
Köszi
Hali,
Néhány napja jártam Melany (19)-nél, aki ukránnnak írja magát. Az egyeztetés magyarul ment, gondoltam kárpátaljai magyar. Kerek számú kék papírpénz egy fél óra. Helyszín a TESCO-tól nem messze egy családi ház. A lány nem beszél magyarul, csak néhány alap szót, mint kiderült bolgár. Angolul is alig, így a kommunikáció nehézkes. A képek megfelelnek a valóságnak. Zuhanyozás után, a kézzel "piszkálgatás" után már teszi is fel a gumit és indítaná az akciót, ami a ráhangolódás hiánya miatt nehezen megy. Nincs semmi szexuális jellege a találkozónak, csak tudjuk le. Nincs csók, a NF extra, mélytorokról és kényszerfranciáról ne is beszéljünk! Az egészet csak a menedzserek hirdetik róla! NEM AJÁNLOTT!
Üdv: Pali60
Elég szomorú hogy mások lejáratásával vagytok elfoglalva! Vannak normális hölgyek és kevésbé nem szabad mindenkit egykalapalá venni.
Ne fogd vissza magad !Mondjál párat aki nem lehúzós, kinéz valahogy és tiszta😂
Bocs ha rosszul fogalmaztam és ezt nem reklámnak szántam de sajnos én ezt tapasztaltam hogy a legtöbb helyen csak a lehuzás a lényeg és sajnos nem egyszer mar porul jartam😕privatban tenyleg szivesen meghallgatom ha tudsz normalis hirdetőt mondom
Szia annyit szeretnék hozzá fűzi
Hogy igen is van
Normális
Tiszta
Nem drogos csaj
Csak meg kell találni
Köszi
Minden normális nőt elriasztanak ha a Virginianak kell a reklam oké de ne úgy hogy minden hirdető lány le legyen minősîtve !Nekem visszatetsző hogy 10 éve 33 éves ..megtévesztő felrevezető!
staffi · Őstag · Napkoron van...kocsiba is annyi mint lakásba..... 😉🙃🙃
Alíz 23-ról nem tudtok egy kis infót, jöhet privibe is
Köszönöm
Igazad van!
Attsi · Újonc · Már nagyon hiányzott
Sziasztok! Valaki a dioszegi utca közelébe nem hirdet?
Az biztos iss, de szerintem nem csak nekem. 😉
Hali.
Ez engem is erdekelne, hogy hol van ilyen.
Sajnos ez a város ilyen téren is halott... Virginian kívül nem tudok olyan hirdetőt mondani akihez erdemes lenne vissza jarni és nem csak a lehuzas lenne a cél... Ha esetleg valaki tud még normális lányt szivesen meghallgatom de igy a kommenteket olvasva sok jóra nem számít az ember
Sziasztok,
Csak pár szó az itt már sokak által dicsért lányokról, akiket jómagam is meglátogattam.
Lora: újépítésű lakás, remek kommunikáció, masszázs korrekt, ügyes mindenben, csinos dekoratív nő. Maximálisan ajánlott.
Ginger: csinos fiatal csaj, masszázs és francia is rendben volt. Teljesen oké a csaj.
Szofi: egekbe magasztalt milf teljes joggal. Lakás korrekt, kapcsolatfelvétel is teljesen jó. Korához képest bomba, a műsor parádés, minden vágyamat teljesítette. Csalódásmentes bármikor.
Kimberly: A babaarcú, szilikonos csajra gondolok. Külső nemrossz, bár képeken azért jobb sokkal. Együttlét olyan lagymatag, semmilyen volt, viszont minden kívánságot teljesített. Nyilván ez 2 emberen múlik, hogy milyen az összhang.
Fruzsi, Heni: őket sajnos már régóta nem látom hirdetni, de nagyon jók voltak. Főleg Heni, nálam ő volt az egyik favorit. Kár, hogy csak egyszer látogattam meg.
Negatívakat nem igazán tudok, szerettem a biztosra menni az itt olvasott véleményekre hagyatkozva. Egy negatív tapasztalatom volt még nyáron Nyíregyházán hirdető Klaudia nevű hölggyel, amit a másik fórumon kifejtettem.
Üdv,
K
staffi · Őstag · Persze,mert.régen a tetkóshátú Linda aki a saját lakásaba a Toldin majd utánna a szarvason is melozott nagy kedvenced volt😉
Sebaj, a Linda szerintem szebb név. 😋
staffi · Őstag · Keresztelkedés volt....😉🙂🙃Hetköznap is melozik a pap ugy látom....😜