Azt gondolom, vele tisztáztam a félreértést. Azt viszont nem értem, hogy Leijla miért viselkedett így. Bár sejtéseim vannak.
Petya_001 · Tag · Azt gondolom, vele tisztáztam a félreértést. Azt viszont nem értem, hogy Leijla miért viselkedett így. Bár sejtéseim vannak.
Réka34
Sziasztok valaki volt már Dorinánál Sopronban?
Megéri elmenni?
Ha rápróbálsz, majd írj egy beszámolót, engem is érdekelne, imádom az ilyen fiatalos "érintetlen" leányzókat. Viszont nekem gyanús, hogy rossz "cégnél" dolgozik. 0:24-es és értékelés sem írható hozzá, ami kétségre ad okot...
Roxanáról tudok nyilatkozni, még a nyáron voltam nála.
Kedves, helyes kis leányzó. Csak egy s.o.s-re mentem, nekem bejött az attrakció. Ha jól emlékszem közben lehetett simizni a nunit, talán enyhe ujjazás is belefért, de pontosan már nem emlékszem..
Hanna, szerintem ne foglalkozz vele, itt a dislike és a like ugyan annyit ér, semmit... nem tudod ki nyomja, nem tudod miért nyomja, van de mégsincs... egy felesleges elem az oldalon nulla jelentőséggel. Nyomhatja, manager, haver, unalomból, lányok, sms-felkérésre, hívásra, szivességért, egy kiló krumpliért, ingyencumiért, bárki aki veszi a fárdatságot és beír egy emailt és egy jelszót... akár 5öt is ha van kedve.
Szóval így állj hozzá szerintem hogy: SEMMINULLAZÉRÓ de még inább annyi jelentősége sincs. ;)
Ha valakinek dislikeot nyomsz pl a rólam feltett kérdésére ,(bárki aki így szorakozik) akkor legyszives irdd már le mi bajod van velem jó? Köszi :)
Sziasztok Evelin 31,Réka 34,és Roxana 30 közül melyiket ajánlanátok illetve mi a véleményetek róluk, jöhet privátban is
Sziasztok Vivien 33 szeretnék információt köszi szépen
Sziasztok! Régebben hírdetett it egy szolgáltató Masszázsvarázs (Rebeka) néven. Lehet róla valamit tudni? Visszavonult? Ha nem, tud valaki elérhetőséget?
Sziasztok, Nelli(26)-nal jart mar valaki?
Szia! Sajnos nem kaptam privát üzenetet. Viki 42 néven N.kanizsai hirdető
MILFHUNTER · Tag · Írtam privátot, hogy egyre gondolunk-e.
Aki ebbe a topikba is írt régen Viki42 néven ő 5 órával ezelőtt lépett be az oldalra az adatlapja szerint.
Timur · Újonc · Regen nagy jo volt, szerintem most sem rossz
Sziasztok! Vicky 33-al van valakinek tapasztalata? Privátban is jöhetnek infók! Köszi!
Sziasztok
Hanna 24-ről van valakinek infója?
Hozzáállás külső kinézet?
Akár privátban is várom
köszönöm
Viki 42 már régóta nincs sajnos!Én imertem !Isten nyugosztalja már nincs köztünk!
Réka65-ről vélemény?
Jelenleg annyit tudok róla, hogy csak visszajárósokat fogad, számára ismeretleneket nem. De lehet azóta változott. Egyszer voltam nála pár éve, akkor minden rendben volt, csak nem az esetem, ennyi. Amúgy panasz nem lehet rá, legalább is akkor. Na meg ha egyről beszélünk. Most azthiszem nem hirdet.
Bella (18) néven találsz róla beszámolót.