én adtam egy pluszt hozzá, hogy döntetlen legyen
MILFHUNTER · Tag · én adtam egy pluszt hozzá, hogy döntetlen legyen
staffi · Őstag · A "piszkos tizenkettő' 🤣🤣🤣
Linda vagy Vanda néven fut. Sajna engemet is. Nem is tudom hogy engedik ide Debrecenben.
vigyázzatok ismét itt tolvajkisasszony most Linda néven ,nem érdekel ha mást mondanak engem meglopott
Acsarkodást otthon kérjük elvégezni, itt maradjatok a kulturált hangnemnél.
Köszönjük.
Linda 25/27 ról van szó! Újra hirdet a rohadék. Kerüljétek nagy ivben mert rosszul jártok! Miért lett törölve az eredeti poszt? Kedves Adminok is a lopós kurva mellett állnak?
Sziasztok!
Párt tudtok esetleg győrben?
Sziasztok. Zoyáról Komlón van valakinek tapasztalata?
Timi 54, s.o.s francia. Rendben volt. Kedves hölgyemény fogadott, lelkesen tette a dolgát
Masszőrök közt az egyik legjobb. Valódi masszőr, képzett, ajanlani tudom ha rendes masszőrt keresel.
Sandra az apróhirdetéseknél.
Evelin 31 elmegy, Réka 34 nagyon jó és ajánlott, Roxana is kedves aranyos leányzó és jól éreztem magam nála.
N.
Dóri Újra itt érdemes meglátogatni :)
Szia. Kedves az tény én 1 voltam nála, de szerintem ennyi amit mondhatok. Viszont az utánpótlása az nagyon jó lenne, de ő nem masszírozik
Sziasztok Gitta 51 nél vagy Timi 54 nél járt már valaki?
Jöhet privátba is köszönöm
Sziasztok! Nikol19-ről valakinek tapasztalat?
Üdv Makktársak,
Pécs környékén vannak autóskalandra lehetőségek?
Akár privátban is jöhetnek :)
Köszönöm!
Petya_001 · Tag · Ha valakinél voltál és nem volt megfelelő a szolgáltatás akkor azt miért ne írhatnád le? Mi az hogy rontod az üzletet? 😁 Még jó hogy a fórumot erre (is) találták ki.
staffi · Őstag · Arra azért kivancsi lennék ha itt a forumon is ugy lenne mint a facebookon a like meg más jelek ,hogy lathato lenne ki rakja a jeleket és rá lehetne kérdezni ez miért is jó vagy nem jó a like jelek láttan, akkor kiváncsi vagyok ki válallná fel a vélemenyét es ki merné megindokolni :) ahogy irta a kolléga nyomnak itt ha kell ha nem😆😁 en ha írok a forumra valami olyat ami nem tetszik valakinek már kapom privatba az "okosat" ,hogy magyarázzam már el mi a probléma....meg foglakozzak mással ne vele..ne rontsam az üzletet neki😉
Petya_001 · Tag · Akkor szerencsém volt !? 😁