Sziasztok. Emese 24 valakinek tapasztalat, vélemény.
Sziasztok. Emese 24 valakinek tapasztalat, vélemény.
Sziasztok. Van még olyan hülye itt a városban aki Linda25 még megy lassan nem le olyan akit nem lopott volna meg. Pl sajna engem
Sziasztok. Orál szexre keresnék hölgyet, a legjobbat!?
Ötlet.?
Üdv
Nem félek, ha ajtót nyit úgyis kiderül minden. De a kérdésem még mindig az, hogy elérte_-e már valaki vmilyen formában.
Attsi · Újonc · Nagyon megbízható lány.sokszor voltam nála.legutob tegnap.
Sziasztok. Navigator, Irtam privátban!
Szia, nem félsz olyan TS-hez menni, akiről olyan képek vannak amelyeket akár a szomszéd Józsi bácsiról is készíthettek?
igazából a képek teljesen elrejtenek majdnem mindent.
Hs sikerült taliznid vele, várjuk a beszámolót
Sziasztok! Kriszta masszázsról mik a vélemények?:) köszönöm!
Sziasztok. Mariann masszőr hölgynél járt már valaki?
Esetleg tapasztalatot szívesen olvasnék.
Köszönöm.
staffi · Őstag · Arra gondoltam miota vissza tért Nyiregyre jartál-e nálla..?! Mert en azota nem volt még... de hamarosan elmegyek hozzá ujra es letesztelen a szolgaltatását ujra ,megnezem miota vissza tért melyik íranyba változott. En bizom benne ,hogy jobb lett... 😉meglátjuk...
Megbízható voltam hozzá nem egyszer nem olyan mint némelyk csajok.
Üdv Tagok
Admira TS-nél járt már valaki? Lehetetlen elérni. Akkor minek hirdet.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Amira (26)-nál járt-e már valaki és mik a tapasztalatai vele? Bővebb infó jöhet akár privátba is. Jelenleg nincs fent az oldalon de folyamatosan ellehet érni. Tervezek menni hozzá, de főbbr az elővigyázatosság. Válaszokat előre is köszönöm.
Én már....
Mintha te még nem jártál volna nála?
Mikor te már mindenkinél megfordultal
staffi · Őstag · Akkor ezek szerint te nem jártál nálla..... akkor megkérdezek mást😉😉
Hahaha,haver
Debóra (28) hirdetőről van valakinek valamilyen tapasztalata?
staffi · Őstag · Te is..??? 😮😮😮😲😲
Igy igaz
Sok mindenki járt igy vele
Szia mist olvastalak igaz 48 vagyok,de érdekelne,ha még aktuális