Most nem azért,de Te nem újoncként kezdted?Rákerestem én is a csajszira,de nem találtam.
Most nem azért,de Te nem újoncként kezdted?Rákerestem én is a csajszira,de nem találtam.
Makktársak! Tanuljuk már meg, hogy azokat a "beszámolókat" amiket egy-két hozzászólásos újoncok írnak ne vegyük figyelembe! Hasonlóan az egy-két hozzászólásos újonc kérdését egy friss hirdetőről vagy olyanról akiről kevés szó esik mostanában szintén nem kell komolyan venni! Ezek a beírások az esetek 99%-ában vagy egy reklám- vagy egy lejáratókampány részei!
Hát ha itt nem találod,akkor szerintem az erdőben lehet az ófehértói úton!
Igen! Ő=Gyula! Azaz te!
Ez nagyon komoly!Feküdtem a röhögéstöl!
De nem találok,csak egy Leti 29-et,de Ő meg a csapón van.Lehet fentlesz holnap más néven?-kimosakodva?
Hát lehet a következő vendége Józsi volt!Azt várta!Tudod ő szereti,ha büdös egy kicsit.
Ne fürgyé' le!!
Üdv!
Élménybeszámoló:
Tegnap szokásos körutamon jártam,persze pár név szerepelt a papírfecnimen,de sajnos senki nem volt elérhető!
Találtam 1 papírdarabot a kesztyütartó mélyén LETTi 29 felirattal!-Mibajom lehet- felhívtam.
Telefonban kedves,aranyos hang,elnavigált a mekdönci környékére.
Ajtónyitáskor kezdtem megörülni a látványnak,dekoratív szépnek mondható hölgyike-bár kissé távolságtartó!
Nemis volt simogatás,csók stb "hamm"egyböl bekapta ami nem mondható rossznak,sőt kifelyezetten érzéki!
El is érkeztem történetem drámai fordulatához,ugyanis a kislány szét tárta Voldemor kapuit és ekkor megcsapott
az az igazi ótvarr mosdatlan p* szag!De nem az a holmi light-os fajtából!
Mitmondjak alábbhagyott a lelkesedésem dehát telitárral nemtávozunk címszó alatt megpróbáltam a frissenbontott fenyőillatú Wunderbaumra koncentrálni!
Hál istennek gyorsan végeztem,de alig tudtam visszatartani az öklendezésemet.Nagyon udorító és felháborító élmény volt!Nagyívben kerüljétek Makktársak!!
Itt Nyíregyháza mellett van egy Bököny nevü falu!Azok még legalább olyan büszkék rá,hogy bökönyiek,mint ti,hogy "győröttiek"!!!:-)) Egy zárt közzösség.Állitólag már beltenyészet is van a faluban és nem C# GáN yokról van szó.Egy nő ha odaszületik az ott is fog meghalni,mert más település lakosának oda udvarolni tilos.Ja!És mocskos gazdag némelyik!Földművelésből.De mocskos hülyék is.Azt mondják,hogy Kolombusz még csak ment Amerikába amikor ők már jöttek.Erre meg a szomszéd falusiak azt mondták,hogy a Qva anyátokat!!Akkor a krumplibogarat is ti hoztátok be???
A végén még kiderül,hogy ti valami felsőbbrendü népség vagytok,mert "Győrött" laktok.Tán'már Nyházát is Nyíregyházottnak hívjátok!!
Ha egyre gondolunk, akkor Ő az aki nemrég jött Miskolcról. Ha visszaolvasol akkor kiderül, hogy most van elemzés alatt :)
Sziasztok !
Volt-e valaki Mesi-nel Debrecenben? A fotói alapján bombanő.
Kösz előre is meindenkinek.
Áh!Nem kell!Ne keverjük még bele Békést is.Amúgy nem nyházi születésü vagyok.Viszont mindig röhögtem ezen a nézzük le meg alázzuk meg Szabolcs megyét témán!Hallottam olyat,hogy az igazi született pesti paraszttól kérdezték,hogy pesti vagy?Mármint igazi pesti?Erre néz hülyén és kikéri magának,hogy ő Budán lakik.Pedig szerintem sokkal szebb Pestről a kilátás Buda felé,mint forditva.
Tudod ez a vita Győr és Nyíregyháza körül alakult ki. Te most már Somogy és Baranya megyét is ide veszed. Én is jártam Felétek sokat. A Sóstói állatkertben pl. De akkor én is említsem itt Békés megyét?
Ja!Aha!
Még jó,hogy laktam Győrben 1999-2003ig.És nem diákként,ha arra gondolsz,hogy pl 4év gimi !Ugyanolyan tré hely mint Nyíregyháza.Volt ott egy hülyegyerek aki mindig azzal volt nagyra,hogy ő nem sötét szabolcsi.Vámosszabadinál jártunk át Szlovákiába,de mindig mellettem volt ha meg kellett szólalni nem magyarul.Értelmesebb tótokkal alkudtam neki kristálycukorra Dunaszerdahelyen.A hülyegyerek Tárnokon lakott amúgy.Egyszer voltam náluk és elnézve a házát az jutott eszembe róla,hogy Nyíregygányán ezt csak jau szabócsi tájszaulással úgy mondják:
PUKKANTÓ!! "Teccik érteni?"
Sehol annyi koldus,csóró embert nem láttam még,mint Baranya meg Somogy megye kis falvaiban.De ugye az már egy más vidék,de Dunántúl!
győrirölvan szó elöre is kösszi mindenkinek.
sziasztok timi 18 évesröl tudtok valamit ??érdekelne.
Ja, olyan ez a kontraszt, mint Olaszország északi és déli része. Tény, hogy ebben az "ágazatban" is van kis hazánkban egy belső meg egy külföldi, (de mindkét esetben keletről jövő) átáramlás nyugati irányba meg a fővárosba. A kisebb keresletből a nagyobb felé.
Nem gondolkodsz csak irsz. Nem a Győri lányok járnak ki, hanem pont a keleti részből érkező (meg Ukrán Román) csajok. Nézz meg egy egyszerű statisztikát arrol amiről vitázol. Tény hogy Győrt nagyban segíti az Audi, de előtte is jobban éltünk itt mint keleten. Nézz utánna a neten és ne itt irogass hülyeségeket. A tény az tény.