kosz az info t
kosz az info t
Hát csak,hogy engeszteljem kicsit Klaudiát!:-)) Hozzá mehetsz bátran!Van még vele vagy 2-3 barinője is akik szintén jó választás.
Nagyon fontos!!!! Timeát felejtsd el! Ő van a képeken,de nem arról szól a buli amiért te odamész!Ki fognak rabolni! FE.rI krt,vagy Ko.LáJ.cSi uccca!Mikor hová hívják a balekot.
Györgyinél még nem voltam,csak telefonon beszéltem vele.Nekem még az se jött be.
egy info t ha lehet Timea 21,klaudia 21 es gyorgyi 23 rol meg koszonem
Ürge írta? Vagy inkább ürgelány? :D
Leti 29-et Én nem így ismerem.
Tuti tiszta és ápolt,mindent megtesz azért hogy jól érezd magad a csekély elvárásért cserében. Amúgy meg egy jófej nőci, egyedi a stílusa!
Bárkinek merem ajánlani, csak gondolom a konkukrenciának le kellett már járatnia, hisz most leti29 az egyik sztárunk :)
Amúgy annyi, hogy biztos nem 29 éves, mert szexi érett szőke 40,de hasonló bomba teste van, sőt.
Leti29 ajánlott!
Barby szerintem tökéletes! Alexát nem ismerem! Kiváncsi voltam, hogy vajon más is igy vélekedik,vagy csak én vagyok elfogult a négyszeri találka útán?! Valami az biztos,hogy van benne! A kedvessége,hozzáállása,figyelmessége sok lánynak tanulság lehetne! Mélyebb érzéseket képes kiváltani az emberből- és ez ami különlegessé teszi! Sajnálom,hogy nem ismerheted a döntésed miatt!
Nem tudom mi ez a sánta róka dolog... Egyébként te tudod, hogy Leti 29 a csapón rendel, aki még nem volt az nem tudja. Simán beszopja amit az ürge írt és máris megérte neki a megírni.
Lehet sértő lesz számodra,meg nekik is ha elolvassák majd,de én mozdonyszőkékel nem foglalkozom!
Erre gondolok én is! Minél nyugatabbra mész,annál hülyébbek az emberek.Olyan inteligensek,hogy még egymással se beszélnek.Meg a szarjából se adna ingyen egyik se!
Semmi baj,csak Leti 29,a csapón rendel,mert már voltam ott.Meg van egy másik Lettink,de Ő még csak 21.Akkor megint sánta róka??
"Osztán"még merje valaki azt állitani,hogy a világ nem a P@na körül forog!!!
Mikor tudatlanul kikerültem Bécsbe dolgozni,mindenki segített a szerb cigánytól kezdve az afro niggerig mindenki,csak a "laposi"nem.Sőt,még magyarul meg se szólaltak!!!Statisztika,hagyjuk már.
Aha. Éppen a szokásos körútján járt (ezekről miért nem írt beszámolót???), de senkit nem talált, mikor teljesen véletlenül az ölébe hullik egy cetli... ráadásul rosszul van leírva a lány neve, mert Letti 29 nincs, csak Leti 29. Ha pedig a róla szóló bejegyzésekre rákeresel akkor csupa pozitív beszámolót fogsz találni olyanoktól akikben meg is lehet bízni. Ennél jobban már nem fogom a szádba rágni...
Mire válaszoljak?A Bakta környéki nénik gyülekezőhelye mindig is 41es meg Ófehértói között átkötő út volt.Gondolom ahogy felfedezte az internetet meg ezt az oldalt már inkább lakáson nyomja.
Ok! Végig te voltál a jobb a vitában.
Akkora borzalmas földrajzi meg gazdasági távolság választ el egymástól!! Húú.... vagy 350km! Még jó,hogy egy a nyelv!
De ez még mindig nem igazolja,hogy managger.Éppenséggel lehetett a qrva néni döglött nyuszi szagú:-))
Persze, hogy újoncként kezdtem! De az első hozzászólásommal nem egyből beszámolót írtam, és nem próbáltam kérdésnek álcázva reklámozni valakit. A baj nem azzal van, hogy valaki újonc hanem azzal amit ír, az újoncsága csak egyfajta támpont; segít, hogy el tudjuk dönteni mennyire lehet komolyan venni az illetőt. Keress rá például dev hozzászólásaira, aztán nézd meg, hogy mikor regisztrált, és mikor szólt hozzá először, aztán meg, hogy mit...
Nem tartom magunkat felsőbbrendünek, de az biztos hogy itt a nyugat közelsége miatt sokkal inteligensebbek műveltebbek az emberek. Persze kivétel mindig van. itt is vannak hülyék és ott is akadnak normális emberek. Mégegyszer mondom!!! Ezt nem én állítom ez statisztika!!!!