Szimonáról valami új beszámoló, tapasztalat? Rutinos versenyzőnek tűnik + az arca sincs kitakarva.
Szimonáról valami új beszámoló, tapasztalat? Rutinos versenyzőnek tűnik + az arca sincs kitakarva.
Eddig leginkább pesti csajokat látogattam. A fővárosi "szakportálok" adatlapjain precízen feltüntetik, hogy az illető hirdető mit vállal és mit nem. (Csak punciba vagy popsiba is, furulya gumival/gumi nélkül, spriccelés arcra, szájba, testre, csak egy vagy több pasit, illetve párokat is vár-e? Vannak-e barátnői? És milyen időkeretek vannak (félóra, egy óra mellett pl. negyedórás SOS-francia, stb.) Legnagyobb hiányérzetem az oldallal kapcsolatban az, hogy itt ilyen részletes szabványadatlap nincs, emiatt felesleges időpazarlás + telefonköltség, hogy felhívok egy lányt, akiről, ha tudnám, hogy nem lehet nála szájba élvezni, a haverommal együtt szendvicsben igénybe venni a testét vagy punciból popsiba szimultán csinálni, stb., akkor esetleg nem is hívnám fel, mivel tárgytalan. Ha ez eleve fel lenne tüntetni, azt a férfitársaimmal együtt nagyra értékelnénk. A hirdető azt is feltüntethetné, melyik városrészben található meg olyanokat is, hogy lehet-e ujjazni, mert a punciba nyúlást sok pasi szereti, például én is.
Tímea (21) valaki info?
Már pont kérni akartam,hogy valaki járt már vivien-nél.-mert elég sokakaknál kedvenc/bár lehet a háttérmunka/,de beszámoló csak kevés.És az se épp meggyőző.Úgyhogy köszi.
Mona a te partnered
Mona a legjobb Öt bátran ajánlom!
Tisztelt MESI!
Javítottuk a chat modult. Ha továbbra sem jelenne meg a menü, kérem jelezze.
vivien 21: Nem hozzá akartam menni de akkor csak ő ért rá.Meki környékén elérhető ,egyeztetés könnyen ment ,de mire az adott címre érkeztem még nekem kellett várni rá mert átment egy kolleganőhöz még előtte (máskor ilyenkor lelépek ).Végül megérkezett ,ruhában nagyon kis csinos csaj arcra szép aranyos.Fél ó maradtam nála francia közepes ,aktus :nem igazán éli bele magát és a mellei sem mondhatóak vonzónak mert ugyan nagyok de lógnak ,ja és minden gumiban történik.Kár érte mert amúgy egy tündéri kiscsaj jót beszélgettem is vele de azok a mellek engem nagyon lelomboztak.
Éden:Nála 1 ó maradtam egyeztetés könnyen ment.Egy magas csaj ,főleg magassarkúban mivel abban és érzéki fehérneműben fogadott.Rendeztük az ***moderálva*** és el zuhanyozni.Utánna simogatásokkal csókokkal folytattuk (jelzem a csók nem volt extra és rendesen szenvedélyesen csinálta ),majd francia amit utánna visszaapott ,punci ápolt volt .Aztán az action ,elsőre nem bírtam sokáig ,de a második menetbe megkapta rendesen :) láthatóan ő is élvezte ,hátulról nagyon élvezte és láthatóan szereti is eszt a pózt.Itteni pályafutásom egyik legjobb szexe volt ,KÖSZI ÉDEN :). Egyedüli negatívum a melle volt azt jó lenne ha megcsináltatná mert az nem is volt nagy se de lógott. Nem vagyok a szilikon híve de ő pont az az eset akinek érdemes megcsináltatni ,persze ne túl nagyot olyan tenyérbeillőt :)
Üdv mindenkinek!
A Netti nevű hölgyről tudunk vmit? Rendel-e még?
Kiss Biancának ( 30) melyik hírdetése igaz?
Ez a hozzá szólás akár lehet pozitív, de negatívan is kezelhető. Főleg mivel én annyira nem merültem még bele a személyed elemzésébe, (ami nem is szándékom) így marad kétértelmű :)
De csakhogy lásd én a pozitív értelemben nézem a dolgokat, legyen az bármi és nem értem miért? Mert bár a munkámat illetően talán szerencse és nem letiltások meg utánna járás, hogy rossz ne legyen fórumon rólam, csak pozitív az élmény aki bevállal :P
Bár nem vagyok csak egy tanulatlan buta kutya, de tudod azok is lehetnek az értelmesebb fajtából! :P :D
Amennyiben azt hinnéd napokig gondolkozom a válaszon hát ki kell ábrándítsalak. Mint írtam én nem itt élek és az életem nem adom fel semmilyen fórum kedvéért. A chatból meg már rég ki nőttem :P :D
igen, pont azért! ott van több lány, ahol van több vendég is. ezen mi olyan "magas"? :)
Csak hülyéskedtem!-bocs.
Nem baj nem a fejét akarom nézni :))
Ízlések és pofonok :D Nyugodj meg nem bányarémhez látogatsz! Jó választás lesz!
Olyan vérfarkas VS támadó menyét:-))
Az élet nem egy életbiztosítás :) hát igen, mondhatnánk azt is hogy:Veszélyes üzem :)
Hát tudod, alapvetően én szeretek összeesküvés-elméleteket gyártani és kicsit (mások szerint nagyon) paranoiás is vagyok. Viszont ezzel a hozzáállással nem lehet lányokhoz járni, úgyhogy arra az egy órára mindig "kikapcsolok". Egyébként ahogy már valaki írta is az előbb; nem tudhatod, hogy a buszon, boltban, étteremben ki fogdosta előtted a kapaszkodót, kinek a szájában járt a villa, stb... Az élet nem egy életbiztosítás :)
Huhh Nagyon gáz???