Nagyon szépen köszönöm a chethasználók nevében is. További szép napot üdv MESI
Nagyon szépen köszönöm a chethasználók nevében is. További szép napot üdv MESI
Az a baj,hogy ez nem hazúgság. Én is megirtam már egyszer. Hiába a küllem,ha valaki ápolatlan. Jőn a sok kedvenccel,amit a megbeszélt ismerősök nyomkodnak,de ha valaki elmegy szembesűl a dolgokkal. Lehet,hogy régi motoros a szakmában,de néha nem ártana megfüröni. Elég sokan írtak már Leti 29-elen,szerintem nem hiába,ezek a dolgok magukért beszélnek. Nagyon is nem ajánlott kategoria,ki tudja talán még össze lehet szedni az ilyentől valamit. Egy nagy lehúzás az egész. Kerülendő Makktársak. Szerintem az ilyennek nincs helye a szakmában,lehet menni máshová lehúzni az embereket.
Elmennék szívesen hozzá, mert én "szeretm ha kicsit büdös a piccss", de sajnos nekem túl "öreg".
Viccet félretéve, ez egy nagyon sunyi kis átlátszó lejáratásocska, ami ráadásul vissza visszanyal!
Bar0m!
Kb 2 hónapja voltam nála kedves közvetlen lehet vele beszélgetni élőben is úgy néz ki a sex sem volt rossz csak natúr franciát válal ***moderálva***sincs elszálva korrekt ha szimpi vagy neki lehet vele csokolózni.
Alvin remélem engem nem bélyegeztél meg mint fake user. :D
Köszi :)
Hát ez egyre jobb lesz :D Kíváncsi vagyok hány különböző néven regeltek...
Végre valami tényleg hasznos információ!!!! Az ilyenekre mondom az, hogy örülök, hogy olvasom a fórumot, mielőtt megyek valahova
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
Én is kíváncsi vagyok a hölgyre, ha valaki esetleg tudna valami infót!!!!
Köszi kispasi!Remélem hamarosan én is eljutok hozzá:)))Azt kapom amit te kaptál:)
Hát... Györgyi kolleganője lehet.Szerintem.... Nem Gyula félék az tuti.DóógoznAk rendesen.
Ha fejen állok se tudom,biztosra mondani,de szerintem Jázminkánál én már voltam.De vagy 2éve.Akkor vagy kiskorú volt még,vagy nem 19most. :-))De nem merem tutira állitani,hogy ő volt-e az anno.Most meg már nem érdekel.
Ez a hazug ember-sánta róka:-))
Szerintem ezt a moderálási jogot kellene szabályozni.Mondjuk ranghoz kötni, vagy egyáltalán nem is kellene ilyen funkció.
Alvin, menjünk inkább Letihez, és próbáljuk ki :) :)
Na, most akkor igazam van, vagy igazam van???
(Csak, hogy később is érthető legyen: Egri makktárs hozzászólását moderálásra küldte "valaki")
Öreg motorosok véleménye érdekelne Jazmin 19-röl. Olvastam hideget meleget. Nekem már nincs kedven mellé lőni nemhogy még ekkora válságban kidobni az ablakon a ***moderálva***.
Natália 20-nál nem volt már valaki? Mondjuk hétfő óta még elég esélytelennek érzem.
És íme az elhírítás meg is érkezett. Na félre ne érts, a moderátorra gondoltam!!!!
Ez inkább a magyar népmesékbe illik. Eccer volt holnem volt mászkáltam a városba és hirtelen kanos lettem. Nem akartam kiverni, így inkább egy***moderálva***lányt kerestem, de nagy bánatomra senki nem akart bevállani. Majd egyszercsak találtam a kesztyűtartóba egy fecnit amin egy név volt. Mit volt mittenni felhívom......
Ugyan már......... komolytalan.Én is újonc vagyok, még itt nem írtam beszámolót, de biztosan nem így kezdeném.
Vagy holnap fel kell keresnie egy bankot és bef**zetnie a nevezési díjat.Lehet csak lejárt neki.