*** Kérjük a hozzászólást a megfelelő topicba írják ***
*** Kérjük a hozzászólást a megfelelő topicba írják ***
én is kíváncsi vagyok rá!
Sziasztok !
Kipróbáltam egy új lányt Bogit. Nagyon törékeny még , de viszont odaadó nagyon élveztem mindent megkaptam amit kértem. Látogassátok de vigyázzatok rá!
Emeséről és Regiről tud valaki valamit?
Fer** krt
Olivia tutkó Gyula!!!!Csáó
Megbeszéltük:-)Szép napot kívánok!
Sziasztok mak társak!
Egerben Eniköröl tud valaki valamit?
Más!
A Letti-Bia kombót próbálta már valaki? Biztos borsos kis buli. De azért elgondolkodtam egy kicsit! :P
Sajnos itt debrőben nem találtam olyan lányokat mint anno voltak nyíregyen (Katicabogár és Virág).
Igaz nagy a választék, de egyik se ér oda a két említett leányzóhoz. A szilikont nem szeretem, a nagy lógót meg pláne.
Nem tudok segítani, sajnálom. Viviennél voltam, ott a beszámoló, Szandit láttam, de nekem nem "adta". A többieket nem ismerem, még!
hát de ő magyar csaj ?? hol rendel??
Én tudnék neked ajánlani egyy leányzót aki nagyon érti dolgát, nagyon kiválló. Töbször jártam már nálla !!! Natyka a nyerő
sziasztok tudnátok ajánlani valakit aki igy esti órakban is fogad vendégeket :P
Kedves Gróf Kurátor!
Szerintem össze tévesztesz valakivel,mert korábbi hozzászólásodban ami igaz nem most volt akkor azt írtad,hogy voltál már nálam és elégedett is voltál!
Szép estét mindenkinek!
Igen, Deby és Éden fel tud öltözni rendesen.
Ők legalább felvesznek egy combfixet, ami dob a témán egy kicsit (nekem legalábbis bejön)
Egy-két lány öltözik még fel így, de a tapasztalatom általában, az hogy 90% nem.
Most Én kérjem telefonban?
Nekik érdekes, hogy nem kell mondani, maguktól tudják és ez nálam igen csak plussz pont :)
A legdurvább mikor pucéron vár az ágyon és csapjunk, bele legyünk túl rajta, semmi előjáték vagy ilyesmi, tündérke, kitty23 vagy barbicica, hogy neveket is említsek mint negatív példa.
Van itt ilyen néhány olyan lány, aki élvezetből és szenvedéllyel csinálja, de sajnos kevés.
Nekem deby kicsit fadarab, nagyon irányítani kell, lovagni nem akar, szőkén meg nem tetszett egyáltalán, így mostanában nem tervezem a meglátogatását.
Sok új lány van szerencsére :)
Nem tudom ki írt ilyet, nekem nem volt gond ilyen téren, mert közös zuhany volt =)
Pár napja sajtot "esztek", én sem értem.
Jó estét, jó estét!
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt.
Fütyi, azt hiszem nem egy hullámhosszon vagyunk, mert az általad látogatott lányok nem az eseteim általában.
Gróf! Köszi, így azért sokkal könnyebb választani. Szandika nem vette fel :( Nikyvel viszont sikerült időpontot egyeztetnem. Ha megkérlek dobsz egy bővebb tájékoztató mail-t ma? A címem a nyíregyi fórumon van.
Egyébként azért vagyok kénytelen átpártolni én is, mert WL-el lassan megszünik létezni :(
Maradok tisztelettel: Bencec
Bellánál biztos sokan voltak már csak itt nem divat megosztani a tapasztalatokat. Se a jót se a rosszat úgy látszik.
Csőváz skacok!
Szóval Sziszy! Egyszer voltam nála, akkor amikor először megjelent Szombathelyen! Nagyon nehéz volt elérni, de megérte a várakozást! A róla feltöltött képek valódiak, a csajszi élőben is ugyanígy néz ki. Jók az ***moderálva***és a technikája sem hagy kivetnivalót maga után! Egyszóval nagyon ajánlom. Jó kujonkodást mindenkinek!
Asszem Ő kell hogy legyen a következő.És új képei vannak, láttátok már?