Azt már fél lábon is kibírjuk :-)
Mi volt veled eddig, ha nem titok?
Azt már fél lábon is kibírjuk :-)
Mi volt veled eddig, ha nem titok?
Írjam le, hogy kivel jártam így?
Könnyebb lenne azt leírni, akivel még nem jártam így, mert nagyon sok lányban csalódtam ilyen téren, úgy, hogy ráadásúl törzsvendég voltam és úgy hívtam, hogy mikor érsz rá? Félóra múlva? Jó akkor félóra múlva ott vagyok. Erre vagy kinyom, vagy fel sem veszi.
Fel kell írni legalább 5 lányt, nekem 3 lista is van a kocsiban, amin minden féle paraméter szerint vannak összeválogatva a lányok :) de legtöbbször már inkább csak olyan lányhoz megyek akiben nem csalódtam.
Köszi puszi anyuci.
Nem értem a kérdést.
Igen leírtam, de lehetséges, ha ketten egyszerre lennének velem más lenne, ennyit akartam kihozni a dologból.
Másrészt meg már barna a haja, így jobban tetszik.
koszonom.de sajna csak hetfotol leszek gyorben P
Rita 12 perccel ezelőtt visszatért!!
Új száma van, Ritus néven hirdet és isteni, új képei vannak. :-)
Leírnátok, hogy kikkel jártatok így?
Tényleg egyre többen panaszkodnak ilyenre, de sokszor név nélkül. Nevesítéssel talán ritkulnának az ilyen esetek.
Egri!
Nem értelek az Éden contra Deby össze méregetésben.Debyt már leirtad egyszer hogy fadarab efektuss meg nem szeret lovagolni akkor meg stb.Akkor?
Kedves Barátaim!
Szomoruan veszem észre,hogy van pár punci átlagban 4-5 akiről irtok és felkapott de a többi?
Pedig böven van az oldalon.
További szép vadászatot.
Bogi (30)-ról vlaki tudna adni pár hasznos infót?előre is kösz
hellotok petrarol tudtok valamit***moderálva***
Igen, de nekem is vannak korlátaim azért :(
Sziasztok!
Mira 26 valaki tud infót? Köszi
Ezt a Lányok már megoldották; ketten együtt... :)
A pót haj nem vonz, természetes párti vagyok, de nem is ez a gond vele, hanem a már korábban leírt passzivitása. Nekem éden jön be inkább stílusra, külsőre meg deby. Nehéz kérdés.
Hello!
Valakinek van infója Kleopátra 21-ről (nemrég Adaként volt fenn)?Mennyire korreket és kivel rendel együtt ha nem egyedül van?köszi
Ha valaki összetéveszti Grétit Szonjával, akkor felmerül a kérdés, hogy egyáltalán volt-e nála.
Hova írjam, mikor pontosan ide vonatkozik a tartalma?
Ezért nem szabad soha csak egy telefonszámmal elindulni. Bár ha előre lebeszélt időpontra mentél akkor jogos (lenne) az az elvárás, hogy fogadjanak is... Sajnos mostanában elég sokan jártunk így pórul :(
Sőt, Debytől kaptam ígéretet harisnyatartóra is (Csak el ne felejtsek szólni érte mikor legközelebb hívom...)! Szőkén nem igazán jött be nekem sem, de most barnán sokkal szebb. Azt mondta nemsokára póthajat fog felvarratni... ha valakit esetleg érdekel :)
Leautóztam nem kevés kilómétert, és a megbeszélt időpont helyett a telefonon nem elérhetőséget kaptam. Aszem nem megyek mostanába Debrecenbe :(
Tartalák telefonszám nulla, így a nő helyett egy vacsorába fektettem a pénzem. Szuper volt :)