Nem kell félned , egy életünk van és abba mindent ki kell próbálni ! Korinát válaszd csalódás nem érhet ! :)
Nem kell félned , egy életünk van és abba mindent ki kell próbálni ! Korinát válaszd csalódás nem érhet ! :)
Szerintem a masszázs kategóriának is kell hogy helye legyen itt. Megértem Egrit is, hogy ha már szex is lehet miért érje be csak masszázzsal, de ezt meg is lehet fordítani: ha már masszíroztatok (én pl. nagyon szeretem a masszázst), akkor miért ne legyen happy finish is?
Szilvia 19:
Helyszín a Steve Str., átlagos panel. A képek stimmelnek, de az zavaró, hogy a lánynak elszíneződött fogai vannak. Más írt korábban szagokról is, de én semmi ilyet nem tapasztaltam. A ***moderálva***átlagos, a szájba történet extrás, a cucc zsebkendőbe kerül mint a villám. Nincs nagy műsor, inkább azoknak jöhet be a lány, akik ezt a kicsit elveszett, városba nemrégen beköltözött lány feelinget keresik. Én azt szeretem, ha érzem, hogy nem egy idétlen kiscsajt szedtem össze egy kocsmai csocsózás közben, hanem szolgáltatónál vagyok, akinek van valami program elképzelése a nála töltött időben.
Egyébként kedves kiscsaj, de nekem nem jött be, teljesen felejthető a produkció.
Édesjóistenem... Pfff...
Legalább gyűlik a hozzászólásaim száma az oldalon, most már tudom, sokan ezt nézik... :D
Daisy, te egy angyal vagy! Köszi a feledhetetlen délutánt. Félórában ilyen "barátnőfeelinget" teremteni... Az exeim messzire elbujdokolhatnak. :) Úgy látszik néha 1 hozzászólás is elég egy fantasztikus élményhez. Sajnálom, hogy elhagyod Nyíregyházát. Nem tudom lesz e kedvem máshoz ezután elmenni. Remélem, azért még összefutunk egyszer. Arról a biztosítási dologról meg írhatnál nekem az e-mailomra: ***moderálva***
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Az még nem baj, Grófét is másolják, ez a kreativitás.
Csak nehogy beszámolót is írj rólam 2 b-vel! :D
Hát, nem tudom, miért küldtek modira??
Nem, nem asszisztálok Grófnak, ugyanis benne érzem a Férfi erőt, amit mondjuk egy büdös sajtban nem.
Grófot nem zavarja, ha egy nő kemény, ergo ő lehet erősebb nálam... Na, ez a fő különbség Gróf, és bödös sajt között.
Gróf boldogul nélkülem is, igaz kedvesem? :)
hali, most valami vúúú, vagy vaúúúú néven is írogat. Már a saját oldalán is fél magától? xd
Hahó!
Már régóta tervezem, hogy meglátogatom az egyik(másik) Hölgyet. Eddig az tartott vissza, hogy félek, hogy valami nemi nyavaját összeszedek a Hölgyektől.
Mennyire reális ez a veszély??? Még nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást. Érdemes kipróbálni?
Egyébként Ada, Ritus, Korina tetszik...
"Farkakat eltenni! Pisilő versenynek vége!" :)
Hááát...
Autogrammot ne felejts el kérni!!!
Csak masszázst vállalsz? :)
Aki járt náluk az bizony pórul is járt.
Sziasztok!
Úgy olvasom, hogy Emesénél és Oliviánál még senki nem járt???
Ha mégis, akkor írjon vki vmit róluk :)
köszi
Már másolják a nevemet??? :)
Mivel ez egy fórum nyugodtan leírhatom a véleményemet; én arra utaltam, hogy az én ízlésemet nem kell bírálni. Nem fontos. Azon viszont eléggé meglepődtem, hogy "Alvin" úgy véded itt a lányokat mintha közöd lenne hozzájuk...vagy nem tudom milyen jelzővel illessem...értsd jól. A lényeg, hogy ezen a fórumon is meg van az adott társaság akik beszélgetnek és kész (mert, hogy én "új regisztrált vagyok") Na hagylak akkor titeket és beszéljétek meg hány tökéletes lány van az oldalon és leljétek benne/bennük örömötöket! :D
Köszönöm, a lehetőséget egy élmény volt ez a társalgás...:D
Üdv!
Na vissza a meccshez...
És elfogadva.
IKSZDÉ
Persze, de itt SuperSexy. Inkább nem élnék a kétes hírű II. vh-s megszólításokkal.
:-)