Korina engem is érdekelne. Merre lakik? Adyvárosban?
Megy az robbby, csak másik fórumon. :D
Sziasztok! Nikol20-ról tud valaki infót adni?
Enikőről mi a véleményetek, volt nála valaki?
Fel lehetne vetni, de minek?
Úgy sem történik semmi előre lépés :(
Hát, kedves Admin!
Akkor új nicken jönnek vissza. Ez a technika fejlődése... :)
Gróf élt, él, és élni fog.
Azoknak sztem sehogy. Talán ezt is fel lehetne vetni az oldal fejlesztőinek.Illetve a fórumozók is írhatnának egymnásnak privát üzeneteket. Csak le kellene programzni a dolgot.
ha láttad volna a szópárbajt amit kimoderáltak.... eléggé tanúlságos volt... :)
Így van! A valahol jegyzett rang alapján (mindegy milyen) már pozicionálja magát a többiehez képest. Mert az ember is csak rangsorban tud goldolkodni. És ha mástól nem kapja meg azt, akkor ír magának egyet. Legalább a nick utaljon már valami NEM-esre, ha másoktól nem kapja meg azt!
Te már csak tudod, hogy megy "ez", ugye? Hiszen te is épp ezt a technikát használod már évek óta!
Sziasztok. Jártam a Vivike 28 néven hírdető lánynál. (most 24 nek írta magát). A képek alapján egy fehér lányra számítottam, ezért eléggé meglepődtem amikor ajtót nyitott egy barna bőrű lány. A képek egyáltalán róla készültek? - a mellénél van egy tetkó, amit talán az egyik képen a kezével, a másikon a hajával takar, de van az oldalán egy nagyobb is, ami nem látszik a képeken. Most akkor mi az igazság? - ezek az ő képei, vagy nem?
Letty 26 valaki info???
Sziasztok!
Mivel szeretem a fiatal vékony lányokat, így ellátogattam bombázó nóryhoz.
Jó név, bár nekem a bombázóról mindig Avro Lancaster jut eszembe :D Ezért akár lehetne egy rendes jelző nélküli neve is, de így se rossz.
Felírtam pár hölgyet egy kis cetlire és elkezdtem a kocsiból hívni, Ő volt az első választott, fel is vette hamar, könnyű volt egyeztetni.Kis szerény, bizonytalan hangú lány volt.
Ismertem a helyszínt, jártam már ott, nagyon szép lány, nekem legalább is nagyon tetszett, szerintem az utcán látva, akár rá is lehetne mondani, hogy "bombázó", ha úgy is öltözik :)
Arcra nagyon hasonlított egy régi ismerős lányra, aki nekem nagyon bejött.
Mindenesetre ez is pozitív volt.
Kedves, odaadó lány mindent megtesz, hogy jólérezd magad és visszatérj hozzá.
Kicsi negatívum, hogy a melle kicsi, de erről nem tehet, nekem fontosabb az akció, amire nem volt lehetőség mikulás napok miatt. :( Így csak franciát kértem, ami nem volt rossz, mindent megtett és beleadott.
Kicsit határozatlan, beszédre is meg viselkedésre is, de ezt betudom annak, hogy talán kezdő vagy nem ismert még és még zavarban is volt. Az akció végére teljesen feloldódott.
Aranyos kis csaj, lehet elnézek majd még hozzá valamikor és aztán írok rendes beszámolót az akcióról, hogy milyen.
Ha az ágyban odatenné magát mint mondjuk éden, hogy szinte ő dug meg engem, akkor igencsak ajánlott kategória lenne :)))
Amúgy barátnőnek így is elfogadnám :)
Kingáról van valakinek infója? Ő még a kiszemeltem most :)
Gyula nem adjafel ugylátom csak ovatosan olivia tutti lehuzás!!!
Bocs,de megint ugy jönn le hogy te lenézel minket mert mi mást is beválalunk...nem sokkal vagy külömb tőlünk hisz te is levetközöl ugyebár ha jol tudom az igaz masszőrők nem vetköznek:-)privátba??hívd a chatre ott lehet prívátban beszélni...vagy emailen..
Milla hölgy ről csak annyit,hogy masszirózást vállal,de azér a ***moderálva*** meg is massziróznak rendesen,és nem lehúzás,mint a többi helyen.
Bízony nem egy és ugyan az a személy. Én voltam mind a 2 -vel. A Milla hölgy csak maszirózást vállal,és azt nagyon jól csinálja,merem ajánlani mindenkine. Alma egy fiatalabb lány ő viszont nagyon vonó és széplány vele mehet a szex. Nyugodttan keresheti mindenki,egyedül vannak a lakásban.
Sziasztok!
Mi folyik itt kérem szépen? :D
Ne haragudj Elvira de ez már tiszta tré amit itt csinálsz ezzel leminősited magad és minket is ,mert igy egy lap alá fognak rakni minket hogy ugyanilyen buták vagyunk mint te..!Gyerekes,és buta vagy!Ezzel hencegni hogy egy helyen nyaralsz Majkával meg dundikával...:D nevetséges és gyerekes dolog már megint....és kit érdekel!!!