Persze, de itt SuperSexy. Inkább nem élnék a kétes hírű II. vh-s megszólításokkal.
:-)
Persze, de itt SuperSexy. Inkább nem élnék a kétes hírű II. vh-s megszólításokkal.
:-)
Bocsesz, nem vettem észre az elütést! "SS" magában, némi ógermán felhanggal mehet? :-)
Kedves Elvira!
Köszönöm, hogy regaáltál, bár nem neked volt címezve.
Legközelebb kérlek figyelmesebben olvass és aztán válaszolj!
Külön kiemeltem, hogy még SOHA nem beszéltem Niky-vel, tehát nem ismerheti a hangom és nem is látott, a számom meg hiába menti el, általában 3-4 havonta dobom el a sim kártyát, amiről csak ilyen lányokat hívok.(Hülye lennék az állandó számomról hívni)
Ezért most eléggé mellé trafáltál.
Az meg, hogy nincs az a pénz, hogy sexelne velem, külön sértő. Szégyelnék ilyet írni, olyan valakire, akit még soha sem láttam, még feltételezés képpen is.
Képzeld el, általában minden lány megdícsér, hogy ritka az ilyen pali mint Én, mind külsőre, mind viselkedésre kiemelkedő voltam velük, mert Én NŐ-ként kezelem Őket és nem tárgyként, ráadásúl szeretkezni szoktam és nem dugni...
Nem értik miért járok ilyen lányokhoz...
Én kérek elnézést.
Ne aggódj, hozzád SOHA nem fogok menni :) eddig sem terveztem, ezek után meg pláne nem.
Egri
Akkor meg próbálak holnap délelöt elérni telefonon ha sikerül
A teknika ördöge űzte velünk mocskos tréfáját. :S
Szia Igen :)
Szia daisy
holnap elérhetö vagy
most ? :D
Sajnos nincs mit nézzek, de neked újfent küldtem életjelet. :P
Nézd meg létszike a freemailed
Pedig én több mint 1 hónapja várok "a mindjárt jövök"-re. :(
Az szerintem elég beszédes kritika, hogy "említésre méltó" lányokból keveset találtál. Aztán megemlítesz hármat akik a "pálmát viszik", azaz szerinted a többi nagyjából az előző kategóriába esik. Ha neked ez a három lány tetszik, azt megírhattad volna úgy is, hogy csak ennyit írsz, és nem minősíted a többi lányt. Szerintem.
Végezetül; ahhoz valóban senkinek semmi köze, hogy neked ki tetszik, vagy ki nem, viszont akkor miért osztottad meg velünk? Pláne ilyen stílusban...
Nem tudom ott ahol eddig beszéltünk hiába irok neked ..
Mintha nem tudnád...
:)
Nem nagyon értelek...én nem mondtam olyat hogy minden lánynál voltam. Amennyiben figyelmesen elolvasod még 1x akkor észreveszed, hogy azt írtam, hogy volt1-2 órám megnézni az oldalt. Véletlenül sem kritizáltam senkit azzal kapcsolatban, hogy milyen szolgáltatást nyújt, ha megnézed negatív kritika senkire sincs személy szerint...én csak annyit mondtam, hogy nekem a hírdetések alapján ez a 3 lány szimpatikus. Azt viszont nem hiszem, hogy neked mindenki tetszik az oldalon, de ez a személyeskedés felesleges. Nem volt célom, hogy akárkinek a megélhetését nehezítsem, csak a véleményemet írtam le. Egyébként meg az tetszik nekem aki tetszik ehhez senkinek semmi köze sincs!
Üdv!
És hogyan ? :D
Akkor adj életjelet.
Én ilyenekkel nem foglalkozom ittis vannak lehet nem olyanok MintDb.ben vagy máshol .. de megoldom
Ez csak rajtad múlik
Ha tapasztalaton alapult akkor alapvetően nem. Bár elég nehéz elképzelni, hogy ilyen rövid idő alatt minden lánynál voltál és csak ők hárman nyerték el a tetszésedet. Másrészt meg első hozzászólásként ilyen szintű kinyilatkoztatás... van arcod azt meg kell hagyni.