Nikyi(19)
Nikyi(19)
Én Nikolnál voltam, vele meg voltam elégedve, isteni teste van. Vivikenél nem jártam, így nincs összehasonlítási alapom. Menj el hozzá és számolj be róla, így mindenki jól jár. :P
sziasztok!
tiszta roma lányt tudtok ajánlani? nem ilyen útszéli érdekelne hanem aki lakásban fogad és azért megvan a higiénia.
de bármilyen félvér érdekelne. kíváncsi vagyok az egzotikus lányokra :)
Nem is írtam. Sz@r van a palacsintában? Te biztos képben vagy, megint a Bt működik. :)
Ez csak úgy lazán, véletlenül megtaláltam.
Csak mi önként, mert van más is.
Van, aki vesztesnek születik, korlátok között él, az ő dolga.
Mi nyertesnek születtünk, és nincsenek korlátaink.
Én, ha már népnevelő lennék, ami nem vagyok, mert mindenki maga dönt.
A sikeres emberre mennek, a vesztest elkerülik, pláne az örök vesztest, ez is csak élettapasztalat. :)
Mi csatát vesztünk, de háborút soha. Igazam van, vagy igazam van?
Ez a szerencsétlen pálpusztai meg tényleg nem értem, mit foglalkozik velem, de niemand...
Az ő energiája vész el, engem különösebben nem érint a habzása, meg verejtékezése.
Hajrá, bátraké a szerencse! Nagy esélyed van rá, hogy meglepetésekben legyen részed.
Engem az 50 éves irodista özvegyasszony neve érdekelne.
Sziasztok!
Ritáról valakinek van tapasztalata? Képei alapján elég fullos, túl szép, hogy igaz legyen...
WL elérhető mostanság?
köszi a felhomályosítást :) ha van egy csöpp esze valamelyiknek, akkor kamuregekkel nyomják magukra a voksot, mert van aki csak ez alapján szűr (gondolom)
most én is kipróbáltam, és Klaudiánál még nem voltam a TOP3-ból, ezért is érdeklődöm :S
ennél korábban nem bírok, remélem elég ;)
Sziasztok
Kik találhatóak a belvárosban?
Ja és nem mellesleg én is pesti vagyok csak hogy tudd!!!!! :)
Kedves negatív hozzászóló!!!
Igen más hirdetésével és telefon számával dolgozom de ez még nem jelenti azt hogy nulla lennék!!! Soha nem voltál nálam nem tudod milyen vagyok így ez a vélemény amit írtál nem valós!!! Nem is értem hogy miként jösz te ehhez hogy ócsárolj!!! Elöbb tapasztalj és utána ítélj!!!!
Zita 23 - volt nála valaki??vélemény??
Te is tudod, nem magamról írtam. nem én szeretnék nyerni és nem is törekszem arra!
Jól elvagyok az Északi üzletemmel, nem vágyom itteni babérokra.
Hiteles sem szeretnék lenni, hisz itt ez nem működik semmiképp.
Aki itt hiteles vagy annak képzeli/gondolja magát az ténylegesen más dimenzióban képzeli Önmagát, de az már orvosi eset.
Mert masszázs-háború van.
BOBO 62 A Mezőcsokonyairol van szó? Milyen a kaland vele? Őt nevezte valaki tuskótestünek.
Valaki tapasztalat ?
Megvédelek, jó? :)