(fütyülős) nem értem ki az a gyula ???? és ki vagy te???? nem hiszem el hogy nem veszed észre magad !! rajtad kívűl senki nem írt még rólam rossz vélemyényt !! te voltál már nálam ??? jaj elnézést kérek rocco uraságtol is :S miez gyerekek ?????? EMESE LEHÚZÁS ?????? akár hogyis olvasom vissza afórumot egyszerűen nem találok olyan bejegyzést ami lehuzásra utalna !!!!!!!
nade mindegy is hiszen kár a gözért , mert aki ismer és volt már nálam nem panaszkodott !!!! és mi elött meg fogalmazódna a pici fejedben a válasz csak jelzem nem fogok válaszolni tégy belátásod szerint :) felölem mocskolódhatsz, Gyulázhatsz , ami a ényeg hogy én és nagyon sok kedves vendégem tudja hogy nem igaz amit te állítassz!!! elöbb meg kellene győződnöd a dolgokrol és utána vádaskodjál .
ja és egy icuri kis meg jegyzést engedj meg a végére :) szerintem a városban azegyik leg normálisabban munkályát elvégzö csajszi vagyok !!! JA ÉS FORUM LÁTOGATÓINAK PEDIG CSAK ANNYIT MONDANÉK aki a fütyülős szavára ugyad hogy megsemgyőződik a szín tiszta valóságrol az vessen magára .
mindenkinek kellemes hétvégét kívánok !!!
(Emese)