Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Happy Masszázs nevezető leányzónál volt e már valaki?
Tapasztalat? Beszámoló esetleg. Fontos lenne.
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Happy Masszázs nevezető leányzónál volt e már valaki?
Tapasztalat? Beszámoló esetleg. Fontos lenne.
Előre is köszönöm
Betti egy nap alatt 3 évet öregedett... :P
Üdv !
Azt hiszem most eléggé hízik a májad hiszen elég sok irígy embert szereztél magadnak, de mindenki a saját maga szerencséjénak a kovácsa :-)))) Ha tehetném és a helyedben lennék Én sem árulnám el a kicsike elérhetőségét !!!!
Viszont a "mature" hölgyemény már nem oszt-nem szoroz. Szerintem akkor lenne korrekt és etikus dolog (mert látom, hogy több férfi társamnak is felkelttette a figyelmét) megadni az elérhetőségét ha tiszteletben tartanád az 50 éves irodista özvegyasszonyt is. Ezért csak a weboldal címét és ha van a nick-nevét tennéd közzé, így mindenki más egyenlő esélyekkel probálkozhatna nála :-))))
A napokban Én is meglátogattam " Barbicicát". Tényleg fiatal és tényleg klassz helyen ténykedik (Árpád tér közelében). A fotók alapján nagyot csalódtam, a feneke az biztos nem így néz ki !!!!
Azok alapján igencsak szedett fel jó pár kilót a régi versenysúlyára. Én csak azoknak ajánlom akik szeretik a duci csajokat !
Meg volt Dórika nevű kis icipici lányzó aki arc képpel is hirdet. Képeknek megfelelő eredeti fotókkal hirdet a hölgy ami ritka manapság ezért is esett rá a választás francia erős 8- aktus is erős 8. lényegében nem csalódtam azt kaptam amit láttam és amit vártam.egyszerűen ajánlott
TIMI 28 referencia , ha valaki tud valamit megköszönném!
Bobo néninek elég csak az itteni hozzászólásait visszanézni! Azok mind csak a Mezőcsokonyai hölgyről szólnak azt fényezte agyon benne! Ez annyira átlátszó trükk! Egyébként meg ha férfi vagy akkor miért hírdető a rangod? :) Vagy ti ketten nyomjátok párban Bobo asszonnyal?
Manapság az élet krehál furcsa fintorokat BOBO NÉNNYE!!!!!
Gyorsan elmenekült :))))
Egy férfi nem lehet nő. Eggyet ajánlok neked hívd fel a hölgyet ! Aztán döntsél!
BOBO te feltünően fényezed a csoknyai lányt, szerintem te vagy az!!
Na, akkor ezt alkalmazd! :)
Első lépésnek jó.
Irigylésre méltó a szöveged ! Miért irsz olyat amiben nem vagy biztos. Menj el a csajhoz és kezeltesd le magad. Más véleményed lessz az egészről! Aztán irogassál.
Sziasztok
Rebecáról valakinek van infója?? Olyan ismerős.... :)))
Köszi Weber hiszek neked.
Hi
Én még Sopronba voltam nála párszor, nekem felejthetettlen emlékeket adott :) Nagyon bejött Roxi ... komolyan ! Kedves és vadítóan szexi, szerintem egy nagyon jó szolgáltató.... Ha visszajön én én törzsvendég leszek nála ..:)
Sziasztok
KIRA ezt akkor kapta amikor Sopronba volt : " KIRA - a hely és a nő is katasztrófa- vele beszélgettem kicsit és utána jöttem el , a foga valami fehér olajfestékkel van befestve és ez tényleg nem vicc sajnos !!! Kira egy kedves lány de én nem venném igénybe a szolgáltatásait! Tényleg ennnyire igénytelen a színvonal Sopron városában?!"
Elviraáról kinek van valami infoja. Minőség, megbízhatóság?
Üdvözlök mindenkit.
Én az élményemet szeretném megosztani veletek Mercedes Masszőzről. Kedves és bájos nő,bártságosan fogad, könnyen megközelíthető helyen. Masszászt nyújt kézi levezetéssel. Igaz,hogy amikor voltam nála masszázsasztala nem volt, ágyon masszírozott,de nagyon pozitív volt minden. Odafigyel az emberre, értelmes, nem siet,nem kapkod. Jól lelazítja, kényezteti az embert. Ajánlani tudom mindenkinek,aki masszázs és orgazmus párost keres,de aktus nélkül. Voltam nála korábban kétszer,de biztos foogk még menni. *** moderálva *** arány szuper.
Bobo62 maga a Mezőcsokonyai hölgy! Ez az önreklám már fárasztó! A "piroslámpán" is folyton csak ócsárolt mindenkit és ő volt a szuper csaj! Jah és folyton fenyegetőzik ha rosszat írsz róla! Ezt csak úgy mondom neked a mihez tartás végett!