Neki az az alapelve, hogy addig dolgozik ebben a szakmában míg nem talál barátot. Mivel most a lányok többsége nyári szünetet tart , így nem tudom mi van. két héten belül kiderül.
Neki az az alapelve, hogy addig dolgozik ebben a szakmában míg nem talál barátot. Mivel most a lányok többsége nyári szünetet tart , így nem tudom mi van. két héten belül kiderül.
jav: általában
Szia Evelin! Álltalában pár óra alatt megtörténik, viszont a hétvége az kiszámíthatatlan. Hétfő reggelre bizti meglesz. :)
Hali
Engem érdekelne mennyi idő mire jóváhagyják a fénykép garanciát. Elbírálás alatt van 2órája. Ha valaki tud segítsen légyszíves.
Köszi
Hali arcok.Vanessza 21-röl tud valaki valamit? Lindánál voltam multhéten Er...sor utcan nekem bejött,kedvelem a vékony csajokat. de ez a Vanessza érdekelne.elöre is köszi a válaszokat
A ***moderálva*** oldalon, két vendég ezt írta róla:
"Helló
Voltam,nem is megyek többet.Csini kívánatos test,arca nekem nem jött be.Átlagos v.attól nagyobb farokkal nem érdemes menni.A ***moderálva*** azonnal rohan a másik szobába...Kb.3-4 perc lovaglás után ajánlotta,hogy hátulról csináljuk.Oké,3-4 perc múlva meg azt kérdezte hogy "el tudsz menni"...Úgyhogy nem gyengén siettetett.Nem dolgozott meg a ***moderálva***.Pedig azért mentem,mert a telóba olyan kis kedves-beszélgetős volt ki jelentette,hogy inkább nagy legyen mint kicsi.De a tettek mezejére lépve hamar kiderült,hogy mindez csak vendégcsalogató...A helyszínen már egy nagyon rideg,túlságosan távolságtartó,komor arc volt...
Ja és zuhi után ahogy öltöztem,láttam hogy a zuhanyzót permetezi fertőtlenítővel.Érdekes volt ezt látni...Nem vagyok egy igénytelen,ápolatlan csávó.De valószínű,hogy hétfőn beugrok a háziorvosomhoz,mert lehet leprás vagyok,csak nem vettem még észre.Viccet félretéve,nekem kellet volna a fertőtlenítő(remélem nem szedtem össze semmit a zuhanyzóba)mert a zuhanyfüggöny alja az valami fertelmes amennyire elszíneződött(barnásfekete),s beleér a zuhanytálcába...Ezt sajna csak a végén vettem észre.
Amit írtam saját tapasztalat,és igaz.Úgyhogy ha valaki elkezd engem itt pocskondiázni,kibaszottul nem fog érdekelni!Tehet egy szívességet,azt is cak akkor ha megengedem..."
A másik vendég:
"sákó!
Voltam én is.A legnagyobb átbaszás,és lehúzás volt életemben!A telefonban kedves,közvetlen,barátságos hang,de élőben...Ahogy "az aki" írta rideg távolságtartó nő.Bementem,adtam a ***moderálva***,nálam is elrohant vele...Belekezdtünk,10 perc után kb. azt mondta,hogy ne fogjam vissza magam menjek már el,mert ő nem bír félórát végig nyomni!!!Érzékeny és nem bírja a hüvelye,ahogy mondta...én meg csak lestem,hogy mi van???Nem ismerkedni,és sakkozni mentem,hanem...Úgyhogy leszáll 10 perc után rólam,és elhajtott a picsbe,hogy ő ezt nem csinálja,mert nem bírja!Hát az ilyen menjen a...Teljesen kidobott ***moderálva***,és megalázó,hogy kiosztja az embert,amiért nem bírja a munkát.Nem ajánlom egyáltalán!
Selly,eperszem a legjobb ezen a téren szerintem!"
Ez igaz?
Én szerettem volna hozzá menni, de ezek után elbizonytalanottam.
na ezt örömmel olvastam :-) én is tervezem hogy elmegyek hozzá főleg ha újra lesz a koleginája is :-P
Nem vagyunk egyformák izlések és pofonok :-)
Mandy (29) Pénteken látogattam meg e gyönyörű hölgyet. Már a telefonban nagyon kedves volt a hangja, valahogyan éreztem, hogy nem nyúlhatok mellé Vele. A parkolás könnyű, a ház is korrekt, a lakás is. A lány pedig valóban csinos. Magas, formás alak, szép szilikon cicik, dús fekete haj, és ami nagyon fontos, hogy eszméletlenül jó fej a csaj. Vidám, kellemes beszélgetőpartner is... A franciát érzékien csinálja, az aktus is frenetikus. Az időt abszolút nem nézi, kész igazgyöngy a lányok tengerében... :-). Én még biztosan visszamegyek. Köszönöm Mandy! :-)
Azt vettem észre, hogy míg a lányoknak álltalában 20-25-tel nő a nézettségük egy nap addig Anitának (38) ma vagy 900-zal nőtt. szerintem ez nyomogatja magának, hogy jobbnak tűnjön, nem is beszélve a hozzárendelt felhasználók kedvencei. Ez nagyon ciki. :DDDDDD
Vivike (19) -ről tud vki vmi érdemlegeset mondani ?
Szervusztok.
Jövőhét elején tervezek Szombathely felé menni és szeretném meglátogatni Rubintot. Ha valakkinek van új élménybeszámolója róla azt szívesen venném. Bár úgy láttam, hogy elég jókat írtak róla. :) Magam is szeretném kipróbálni a hölgyikét.
Sziasztok! szeretném meglátogatni barbi18-at, valaki tud adni infót róla? érdemes kategória-e,fadarab e az ágyban, lenyúlás van? telefonos 1eztetés simán ment, T*ldin rendel.
Lénánál már voltam, ő ajánlott kategória, jó test, kedves, rendezett ház,fürdési lehetőség adott, csendes környéken, parkolás ház előtt. NF jó, és az ágyban is. időt nem nézte. hozzá még tuti visszatérek.
Linda: körúton 4ik emeleten fogadott ha jól emlékszem, kedves, jó test, akkor épp egy másik lánnyal 1ütt rendeltek. NF nagyon jó volt, akció is. én egy órára mentem, de a második menet picit túlnyúlt volna az 1 órán és kérdezte mikor végzek már.... ház amúgy tiszta, rendezett, fürdés van.
Bia: a körút melett rendel, este voltam nála, egyeztetés simán ment, kedves, jót lehet vele beszélni. ágyban nagyon jó, az NF is kiváló. feneke nagyon jó feszes és kerek. a kor azért picit meglátszik rajta de az élmény amit nyújt az feledteti. ő is ajánlott kategória. időt ő se nézte és élvezettel csinálta az egészet.
Tisztelt szerkesztőség!
Köszönöm a gyors intézkedést. Nem csináltam volna belőle problémát, de ezt a szöveget teljes mértékben én szerkesztettem, építettem fel.. S más hirdetésénél ezt visszaolvasni,, kicsit rossz érzetet keltett. S önök is biztosan látták a rendszerükben, hogy ezzel a hirdetési szöveggel én kezdtem el hirdetni..S ő a napokban ezt, egy az egyben lemásolta,egy mondatot kivéve, amit hozzáírt.
Mégegyszer köszönöm a segítségüket.
Maradok továbbra is tisztelettel: Szexy Niki
Ezek a lányok este a Segánában dolgoznak ..... nappal meg a club 66-ban :) nagyon szorgalmasak.... :)))))))))))))))
Hi
kb: 5 -10 kg több mint a fotón....:( de az arca ilyen ..:) én nem nála voltam... csak a Segánában láttam....
sziasztok,pécsen melyik lányt tudjátok ajánlani,köszi!
Tisztelt Szexy Niki!
Köszönjük, jeleztük a hölgynek az észrevételét.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
sziasztok,Noémiről szertnék ném infot, köszi!
szoszi44rol tud valaki infot?