nos mivel úgylátom hogy senki nem volt még barbinál(18)(amit kétlek), ezért úgy döntöttem hogy ma meglátogatom . majd írok hogyan alakul a dolog.
nos mivel úgylátom hogy senki nem volt még barbinál(18)(amit kétlek), ezért úgy döntöttem hogy ma meglátogatom . majd írok hogyan alakul a dolog.
Kriszti 32-vel rendel én őt nagyon ajánlom a második kört én akartam lefújni de addig csinálta mig kinem hozta belőlem:) (utólag is köszönöm Kriszti )
Sziasztok! Melissánál járt már valaki? Tud valakiróla valamit hogy milyen? Megéri elmenni hozzá?
Persze hogy nincs közöm,de ha lenne is,azt is vállallnám ez megint egyértelmű...Roma futtató??? Kapjál észhez nagyon hamar,és engem- ha megkérhetlek-még a gondolataidból is törölj ki ilyen témákkal kapcsolatban!! Természetesen aki engem ismer,az tudja,hogy ostobaságokat írogatsz itt össze-vissza,de magyarázkodásra meg aztán abszolút nem fogok. Köszi Nanti!
Kedves Playboy! Ez is csak egy erőtlen próbálkozás,nem fog bejönni szerintem ez sem. Érdekes,a konkurenciának itt is szemet szúrok MÉG MINDIG...Most komolyan,én adjak tippeket,hogyan legyen nektek is forgalmatok,ahelyett hogy így próbálsz engem gyengíteni? Mesike marad Debrecenben továbbra is :-))) További kellemes napot Mindenkinek!
Sziasztok voltam ma Noémi 26-nál nagyon a jó volt, tiszta finom punci , franciája isteni csak jót tudok írni ! Nekem 10/10
Ez elég lejáratós szagú.Szerintem semmi köze az eltérő kultúrájú népcsoporthoz.Amitől meglehet lepődni,az a magassága,mert kedves és odadó.
Valószínüleg valami szémélyes konfliktusod lehet vele,de láttunk már itt pálfordulást,ami a Mesit illeti.
Szia!
Semmi sem kamu.Ugyanolyan szép,mint a képeken,és ellenben a Biá-val,nem bunkó,nem kell vágni a bagófüstöt,meg nem csapja meg az orrodat a belőle áradó italszag.Porcelán baba,akire érdemes figyelni.
Az tóciba érheted el,templom mellett.***moderálva***az átlagnak megfelelnek.
Amit még kihagytam és fontosnak találom bár ismét olyan magyarázkodásnak tűnik: nem tudom,hogy másoknál hogy van,de itt ahogy olvasgattam egy órában kétszeri van.Nálam félben is kétszeri,és minden egyes vendégnél meg kérdezem hányzor szeretne,ugyanis mindent elkövetek azért maximálisan,hogy a kettő meg legyen hiszen a célom az,hogy vissza jöjjenek hozzám.Nagyon bánt,hogy már engem is betaláltak alig egy hete vagyok itt,de mint az előbb írtam is,nekem máris meg vannak a biztos "embereim" és nagyon sajnálom,hogy e rövid idő után magyaráznom kell azt,ami valójában nincs!!!!
Sajnos a mostani Selly is ugyanaz!Vegyétek már észre a sok adati megegyezést!Ennyi véletlen nincsen! Én biztos nem megyek hozzá,mert nincs szükségem Balhéra.Nem véletlenül vette le innen a mostani képeit.Tapasztalatból beszélek,voltam nála vagy egy hónapja.Annyi,hogy most rövid a haja.Remélem nem irtam semmi sértőt,csak az igaságot!Üdv mindenkinek
Nem tudom,hogy ki-mit írt!!!! Én leírtam ami volt anno és ami van! Ha nem így lenne akkor nem írnám ki,hogy vélemény írása engedélyezve nem??? Mindenkinek egyéni döntése,hogy kihez megy.Nekem szerencsére 10 nap alatt is ismét meg lett az a vendég köröm akik meg találtak(akkor csak nem lehettem olyan rossz) illetve aki ismeretlenül keresett meg és 2 naponta itt van és ez nem túlzás! Nem szeretnék tovább itt írkálni,ez "Nektek" van kitalálva és a semmit pedig egyébként sem bizonygatom sosem még a magán életben sem:))))
Ja,hazudok!!!! Egyet olvastam,hogy gépies vagyok,igen,azt meg cáfolom!!! A mélytorkot nem lehet csak vadabbul nem? :)))) és a fürdömet valóban újítani kellene ebben is igaza volt annak aki írta! Elnézést is kérek érte!!!!
Szia!
Barbie: Akkor visszautasitod mindazt amit leírtak? Tehát ha elmennék hozzád semmi ilyesmi nem fordulna elő?
Szia Partychef! Meg tudnád mondani, hogy mi a gondod Dynával?? Mert sztem fehérváron elmondhatni róla, hogy a korrekt csajok közé tartozik, barátságos, barátnő érzetet keltő, ő és a lakás is tiszta és szinvonalas. Lehet, hogy nem egy topmodell alkat de szerintem amit nyújt az merőben elfeledteti eme külsőségeket! :) Nem vagyok futtatója csak egy állandó vendége, akit meg fogott a hozzá állásával és azzal, amit nyújtani tud! Te mikor és miért jöttél el tőle? Kiváncsi lennék erre! Mert sztem aki eddig volt Dynánál az mind ott maradt nála..sőt..vissza is jár! :) Epekedve várom a válaszodat! Ne csak annyit tudj irni, hogy Dyna felejtős hanem azt is tudd leirni, hogy MIÉRT!!! Köszi!
Bocsánat,utólag olvasom,hogy 1-1 betű kimaradt a szavakból a nagy sietségben:)))))) ettől függetlenül még tudok helyesen írni:)))
Kedves Péter!
3 éve is elérhető voltam itt,mint ahogy az az oldalamon is olvasható.Akkor is és most is engedélyezem a kommentek írását épp emiatt,mert tudom,hogy "mik folynak' 1-1 helyen.....nem fényezem magam hiszen az öndícséret büdös,akkor egy példának írom: 10-ből 10-en meg voltak elégedve azzal,amit nyújtani tudtam.Olvastam,hogy valaki azt írta gépies vagyok,erre is ezúton szeretnék válaszolni: az ápolói empátiámból adódóan vagy sem,de az egyszer biztos,hogy pont én vagyok egy olyan lány aki simogatja a vendéget,kedves,mosolyos és beszélget(talán méha sokat is) közvetlen vagyok de azt gondolom ez a normál.
Szóval gyere el ha kedved és lehetőséged adódik és majd ki írhatod a szmélyes tapasztalatod,de még egyszer mondom épp az előítéletek miatt engedem,hogy írjanak kommentet,Sőt!!! Meg is köszönöm mert az nekem is egy vissza igazolás arról,hogy milyen vagyok!!!! További szép napot és kellemes hétvégét üdv:
Barbi
*** Tisztelt Straus és Spártai...! Kérjük, hogy a több néven futó, önmagukkal folytatott csevegést ne itt folytassák!!! ***
Straus.
Köszönöm az infot. Tömör és lényegretörő volt. Így már bizonyosan tudom, hogy kihez nem szabad menni :D, na meg azt is, hogy Rubint jó megérzés volt. Remélem elérem őt hétfőn. Üdv.
Csá. Rubintról meg más helyi csajokról is van sok infóm ha érdekel. Rubint: A képeken ő van, szerintem élőben még jobb is. Hozzáálás is jó, helyszín kifogástalan, az árak is korektak bár nem sokat vállal. De érdemes meglátogatni ha még nem jártál azóta nála. Szerintem jó csaj nagyon. Csilla is eléggé rendben van, csak elég flegma a stílusa ha olyan a kedve, nem néz ki rosszul de a képein azért jobb mint élőben ez tagadhatatlan. Nórika: a Novák bt-s futam. Olyan amilyen, kicsit laposka, elég átlag hús. egyszer nézhető. Mesi: a futottak még kategória alá esik, ***moderálva***se igen ér, elég ócska nő, lakás vacak, a pacek gagyi a teste meg lötyike és ha szerencséd van akkor piásan fogad...ehhh. Sziszi: az aki még érdemleges valamire ő is helyes és kedves is de most nem látom semerre. Remélem tudtam segíteni a választásban.
Jó reggelt fiúk hogy vagytok?:)
Szia, írtam az email címedre,légyszives válaszolj rá!:)
Köszi szépen az infot. Remélem meglesz holnapra mert így nagyon hátul vagyok.
Puszi