Itt a szexről kell szólni a hozzászólásoknak. Senkinek se szabad kiteregetni a magánéletét. Aliznak ebből kellemetlensége származott.
Itt a szexről kell szólni a hozzászólásoknak. Senkinek se szabad kiteregetni a magánéletét. Aliznak ebből kellemetlensége származott.
Mohács környékéről tudtok ajánlani valakit? Van egyáltalán valaki arra?
A Baktalóránházi fiatal párról tud valaki valamit???
Tisztelt szerkesztőség! Sajnálattal vettem észre, hogy az egyik hirdető teljes mértékben lemásolta a hirdetési szövegemet.Kérem nézzenek utánna,és kérjék meg hogy törölje, írja át. Kérem nézzék meg, hogy ezt a szöveget én írtam, s ő tegnap ,vagy a napokban változtatta meg..Nagyon zavaró..A hirdető neve Inez : Kecskemétről
Köszönöm szépen.
Üdvözlettel: Szexy Niki
ÜZENEM MINDEN KEDVES VISSZAJÁRÓS VENDÉGEMNEK HOGY NEMFOGOM A TOVÁBBIAKBAN MAGAM HIRDETNI MERT NEMSZERETNÉK UJONCOKKAL TALÁLKOZNI DE TI TUDJÁTOK A TEL SZÁMOMAT A TOVÁBIAKKBAN CSAK TITEKET FOGADLAK HIVHATOK KERESHETTEK NYUGODTAN ATTOL FÜGGETLENÜL HOGY AZ OLDALON MÁR NEMFOGJÁTOK LÁTNI A HIRDETÉSEM PUSZI MINDENKINEK VADBARBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*** Kérjük az önreklám mellőzését!!! ***
Lexynél volt már valaki? Igy arccal nagyon tetszik!
Üdv! Nincs arra lehetőség hogy a lányok adatlapján lehessen értékelni,úgy mint pl. a rosszlányok.hu oldalon, ez a fórumos keresés kicsit nehézkes, plussz elég sok a netről levett képpel hirdető lány, ellenük miért nem tesznek semmit? Ha már van egy ilyen nagyobb, könnyen kezelhető vidéki oldal és úgy látom hangsúlyozni akarják hogy a legjobb,akkor egy kicsit kellene tenni értünk is, hogy ne fusson bele az emberfia akkora kamu hirdetőkbe, mint pl többek között Tatabányán, Győrben, stb.. .
Én még azt is szívesen venném ha lehetne a hirdetővel kommunkálni, nem csak telefonon, hanem írásban is.
PC.
Barbi 18-ról valkinek infoja van?
ezek azon az uj helyen vannak ott a mirage mellett de ilyen *r*kkal csak maszírozzák 1mást :P
Na igen.Valószínűleg nem akarták megerőltetni a fantáziájukat.Minden esetre elég lehúzós csapat lehet, valami ezt sejteti.Persze a szomszédok kibírják.Azért ha van olya aki úgy gondolta egy menetet megkockáztatot,és ebből van személyes tapasztalata megoszthatná.
srácok aki tud valami Barbi (18)-ról légyszi íyrja meg előre is köszi.
Sziasztok!
Fruzsinánál volt már valaki? Állati jól néz ki. Valami tapasztalat?
Na azért egy kicsit ellentmondanék Neked!
Voltam pár lánynál, vagyis nem annyira párnál.., szóval Zita, Dyna felejtős.Eljöttem mindegyiktől! Korina nagyon miss, nekem egyáltalán nem jött be, Lilinél nem voltam csak telefonoztam vele, hát nem volt annyira kedves, hogy meggyőzzön róla hogy ott a helyem nála.
Perla is a kiszemeltjeim között van, valaki járt nála mostanság?
Sajnos jellemző rá, hogy nehéz bejutni hozzá.
Az utóbbi két alkalmommal én is így jártam, azóta elment tőle a kedvem, pedig nekem nagyon bejött a műsora, csak együtt van ezzel a lucával meg a menáger veszekedő hangját is hallottam már a ott a másik szobából.
Gondolom válalnak hegyre-halomra, mert mikor én is hívtam, hallottam, hogy éppen csengetnek, erre ő azt mondta na megyek enni, fél óra múlva hívhatsz.
Persze, hogy nem vette fel...
Kedvencem volt, azóta nem hívtam, talán majd még egyszer megpróbálom.
Egyébként én sem szoktam többször hívogtani, ha kinyom vagy nem veszi fel a megbeszélt időpontban, akkor megyek máshová, ahol szivesen látnak, szerencsére van itt nagyon sok kedves hölgy.
Tegnap megpróbáltam meglátogatni Liza(19)-et.
Megbeszéltek szerint odaértem 25 perccel az első hívás után ahogy megbeszéltük és a telefont nem vette fel mikor a ház elől hívtam.
Én kétszer nem hívok egy nőt sem, van itt kínálat bőven.
Kedves Nagykandur 75.Évek ota egy ilyen irodista nénire vágyok,miért vagy ilyen egoista,legylább a társkersöt add meg.Elöre is köszönöm
Ja és én is hirdető vagyok! De nagyon utálatos amikor 1-2 ember feljön az oldalra és mert nincs "üzlete" elkezdi a másikat fikázni. Én sok vendégtől hallottam vissza, hogy kedves és aranyos, nem véletlenül írták, hogy istennő!!!
Ezúton szeretném üzenni minden kedves managernek, szolgáltatónak, ne más lányokkal foglalkozzatok, hanem a ti barátnőiteket/ magatokat pofozzátok ki....tudjátok? smink, fodrász, körmös és NORMÁLIS KÉPEK!!!! Talán akkor több vendég lesz...
Géza!
Ez a Selly nem az a drogos Selly akiről régebben szó volt. Szóval ne keverjük már a szezont a fazonnal. Tényleg, kedves odaadó lány aki nem az óráját nézi, mikor dobhat már végre ki. A testéről nem beszélve, igazán nőies nő. Egyébként hova tűnt? nem látom mostanába a hirdetését?
Miért van az, hogy szinte mindegyik BN azt írja, hogy a belvárosban van?! Közben persze egyik sincs a belvárosban... :) Mi értelme ennek..?