Lara jól néz ki, ápolt és kedves, de az időre nagyon figyel valamint sok neve, száma volt már. Régebben Sóstón volt, engem is érdekelne, most hol van.
Lara jól néz ki, ápolt és kedves, de az időre nagyon figyel valamint sok neve, száma volt már. Régebben Sóstón volt, engem is érdekelne, most hol van.
Mesi
Te félrészefgen és sörszagú lehelettel fogadtál engem, mégis mire vártál, egy kedves kamubeszámolóra. Elnézted a házszámot, a hülyék a túloldalon laknak. Talán tedd oda magad igényesség és ápoltság terén. mint a többi lány. Leromlottál, csúnyán leromlottál és erről csak te tehetsz, ne a fórumozót szidd, inkább nézz magadba, hogy hol mit ronhattál el, esetleg min tudnál változtatni. Velem vendéget vesztettél és így p*nzt is
A szánalom ingyen van de az irigységért meg kell dolgozni!!!! ENNYI
Sziasztok!
Nem tudtok Miskolc belvárosában olyan lakást amit akár 1 vagy több órára is bérbe adnak? Nagyon fontos lenne.
Köszi :)
Pocahontasról + Nataliról nem tudtok valamit? köszi
Szia Gigi 45!Igy kéne a hirdetést irnod az adatlapodhoz plusz 10 kg kéne hozzá irnod,és valos lenne!Pici pocak nem probléma de neked a kicsitöl mesze van!!Gondold át amit irtam mert mert sok negativ vélemény lesz rolad! Szia
Kira 19, Lara 26, Dóri 23 ők érdekelnének.
Judy Goldról lenne szó. Képek a valóságot mutatják ami igen kellemes látvány szóval Ok. Kedves közvetlen hölgyemény. Ami a szolgáltatást illeti arra meg tényleg nem lehet egy rossz szavam se bár csak a franciáig jutottunk el mert durrantam akkorát hogy.... Szerintem visszajáró leszek és ajánlom is mindenkinek.
Szerintem ilyen csak az újoncoknál lehetséges, akik még most kezdik a szakmát. Később ez begyakorlottá válik, mint a szalagmunka.
Legalább Grétát ne emlegetnéd folyton... Egy *** moderálva *** már elég lejárt lemez a rosszindulatú vagy éppen fordított célzatú futtatása, ezt csak azok tudják, akik mindig bepötyögik az átlátszó hülyeségeiket. :)
A "régi" Sellynél sosem jártam (Selly babánál viszont többször is), a képeit viszont láttam, meg olvastam megbízható emberek beszámolóit róla, akiket - veled ellentétben - komolyan lehet venni. Annyira egyeznek az adatok, hogy se a "régi" Sellynél az idei képeken jól látható nagy tetoválás nem egyezik meg nyomaiban sem Selly baba tetoválásával, egész más helyen is van, se a szilikon mell nem stimmel, meg még több dolog. :)
Selly baba gondolom a szilikont is kivetette gyorsan, a nagy tetoválást a jól látható helyről pár hét alatt nyomtalanul kiszedette, plusz megváltozott a szolgáltatások köre is részben, valamint hirtelen elkezdett arcképpel hirdetni. :)
Olyan ostoba vagy, hogy mutogatni kéne...! ;)
Szia.Én tudok valakit aki dominát is vállal.A gond,hogy ide nem irhatok ki számot....nem tudom,hogy tudnám megadni az elérhetőségét?
Köszönöm a hozzá szólásod!Én már ismerem ezeket a dolgokat illetve embereket és igen,valóban így van ahogy le is írtad!Igen,valóban meg lepett,hogy 10 napja vagyok az oldalon és azt írták gépies vagyok ahelyett,hogy örülnének annak,hogy első kérdésem az,hogy 1,-vagy 2-szerit szeretne.Nyilván ha 2 a válasz azért van mert tudja magáról,hogy elsőre nagyon gyors,pár perces.Mondhatnám,hogy akkor cső a fél órádban kimerítetted a dolgot erről nem tehetek,viszont ez nem én vagyok.Akinek már ez is gond,valóban csak ráérős ember esetleg amit írtál is,és direkt betalálja a normális szolg.nyújtó lányokat.Ez van,hozzá kell szokni:))) Szép napot Neked.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem jönnek be azok a csajok akiken látszik a profizmus.
Neveket nem akarok írni, mert nem akarok senkit megsérteni.
Olyan csajt ismertek aki tényleg barátnős érzést nyújt és nem a profizmus látszik rajta?
Engem lehangol amikor egy csaj nem magát adja hanem látszik, hogy - ugyan titkolná- de mégis a munkáját végzi.
Hello
Nem keres valaki barátnőt bérlőtársnak? Ha valaki tud valamit hívjon. Köszi
Férfi bérlőtársak kerüljenek :)
Csakis győrben.
Köszi
Barbi29!Én meg ismerek olyan lányt akinek olyan vendégei vannak akiről te szerintem csak álmodni fogsz.Lásd Gréta esetét.Nincs szüksége hirdetésre,mert már annyian járnak hozáVigyázz őt is ki akarták kezdeni,de a sok prímitiv embernek nem sikerült.Ha jó vagy ugyis visszamennek hozád és átadják a számodat másnak.Nem kell foglalkozni ezekkel,mert mindig ugyanazok a ráérős emberek írnak mindenféle oldalra.Azis lehet,hogy a konkurencia futatója.Kitalálnak maguknák pár nevet aztán itt élik ki magukat.Lehet,hogy még a lánynál soha nem is volt!Csak az a gáz ha valaki nem asaját képével hirdet,mert annak ugyis híre megy
Már alig várom a beszámolódat!
Kicsit részletesebben tudnál írni róla?
Zöld Sas Voltál nála? Igazam volt?
Mesike marad Debrecenben továbbra is :-))). Ez egy igazán jó hir,...... múltkor Mesi eltűnt egy délután az oldalról , már azt hittem visszavonult.....
Segítsetek srácok. Dominát keresek, de sehol se találok. Pécs-Mohács-Baja-Szekszárd környékén. Ha tudtok valakit ( esetleg nem erről az oldalról) akkor írjatok üzenetet, vagy csak itt válaszoljatok.
Köszi