Az én kedvencem ilyen.Barátnős,bújos,aranyos.
Az én kedvencem ilyen.Barátnős,bújos,aranyos.
Az biztos, de ennek is mint minden szakmának megvan a hátránya és az előnye is. Aki erre a pályára tér ezzel számolni kell.
Tuti, hogy van..én mindig igénybe veszem! Viszont, hogy ne hivjátok fel potyára elárulom, hogy a baseball ütőt nem birja! Amit még el nyel az a szűk s*gge max. 5.5 átmérőben :) Mondjuk nem tudom, hogy az a felcsatolható jószág mekkora lehet de ott előttem seggbe dugta magát..kamilláztam is nagyokat.. :O Cuki volt ahogy elélvezett a játékszertől..még ő is meglepődött ezen mert popóban még soha nem sikerült neki...de hogy nekem is legyen orgazmusom..a mű broki után jól seggbe basztam! :D
Engedek az unszolásnak, megosztom az irodista ötvenes néni elérhetőségét, csak nem tudom, hogy nem-e fogják kimoderálni az oldal nevét. Inkább írjatok nekem levelet, és elküldöm az infót. A címem: a nicknevemből hagyjátok el az alsóvonást, és a kukac után a google levelezőjének címét írjátok be.
A belső masszázs – tanuld meg és bolondítsd meg a férfit
Először is egyezz meg vele, hogy akarja-e vagy sem? Sok fickó van aki eleinte fél tőle, de aztán szex közben mégis megjön a kedvük. Olvastunk egy fórumot erről a témáról. Azok, akik próbálták, már-már függők voltak a prosztata masszázstól. Valószínűleg okkal.
Na figyelj!
Ínyencségek:
Csokoládé
Igen izgalmas élvezetet nyújt pl. a csokoládészirup, főként, ha sűrűbb étcsokoládé, ez a legizgatóbban a derékon, a tarkó alatti háromszögben, és a szeméremtest feletti puha, lágy részen hat. Igazán finom nassolni való, ami egyben vágyfokozó is. Mentolos vagy mentaleveles főzettel higított verziója élénkíti a bőrt, és igazán izgató, potencianövelő, akár 2-3 aktust is létrehozhat köztetek azon nyomban, egymás után! Fontos viszont, hogy szembe ne kerüljön!
Mézben fürödve
A méz, régi, hagyományos módszer, de valójában kevésbé tökéletes, mint a csokoládé. Ragadósabb, nehezebben kezelhető, cukros, és a melegben nyalogatva akár további hőgutához is vezethet, ennek ellenére használható módszer, de jobb ezt télre eltenni ötlettárunkba. A homlokon és köldök környékén a legizgalmasabb hatású.
Még nincs vége :D
Most tanulom a szexmasszázst, így vénségemre. Egy kis útmutató, vannak ínyencségek is.
Erre tuti jönnek, mint cukorra a legyek.
A legtökéletesebb, ha házilag masszíroztok, mivel ilyenkor magadra csukva a nagyajtót, mindenféle kalandokba bocsátkozhattok. Érdemes fürdőben, konyhában, csempés helyiségben, vagy ha az ágyon, akkor gumilepedőn végezni 1-1 erre szánt törülközővel.
A masszázs során nagyon fontos, hogy ne csiklandozzuk a másikat, és fájdalmat se okozzunk. Egy gyöngébb, törékeny csontozatú embernek fájhat az, ami egy erősebb alkatúnak még kevés, de az alkat sem mérvadó, van, aki érzékenyebb, van, aki kevésbé. A masszázst két irányban is végezheted. Fejtől lefelé, ha lenyugtatni és pihentetni akarsz, illetve a talptól felfelé, ha felhergelni szeretnéd párodat. A legizgalmasabb, ha különböző élelmiszerekkel masszírozzátok meg egymást, így a dörzsölés után szabad a nyalakodás is.
Ha barátnő feelinget kerestek, Lora 23 ajánlott kategória.
Fiatalabbnak látszik élőben (ez ritkaság), ügyes lány. Figyelem! Rendkívül magas. :)
Örülök, hogy jól érezted magad és köszönöm a pozitív vissajelzést. Elég válogatós vagy ez kiderült mikor beszélgettünk de én vagyok Győrben a tuti :)
Szia,
Hexe=Nemesis, és mindkettő nő és masszőr. Azért kösz. Mindig kilógtam a tornasorból, ezért szeretnek, és/vagy utálnak... :)
Csókol az úttörő (VOLTAM!!!)
Dynánál van popsi szex ha jól tudom.
Szia ! Én Dynát tudom ajánlani. Szűk popsija van, jó magam orbitálisat tudok élvezni benne ! :)) Őszintén...erőm sincs utána beszélni..egyszerűen legyilkol! De nem csak a popsiját imádom hanem mindent, amit csinál..ezért sem járok másik lányhoz. Dynánál megkapom, amire mindig is vágytam. Kár, hogy nem ismertem meg azelőtt, hogy ennek az ősi szakmának neki állt..tuti, hogy már a csajom lenne. :P Szerintem tegyél egy próbát! Nyugodtan elmondhatod róla a véleményed..bátran tűri a negativ kritikát is mert tudja, hogy mindenkinél van jobb. Lényeg a lényeg: Dyna nálam az ászok ásza!! :)) És ami még jó, hogy non-stop elérhető! Sok szerencsét!
Köszönjük Mesi, az önreklámot! :)
Segítsetek már, ki az a csaj aki tuti popsi szexben?
Segítsetek már, ki az a csaj aki tuti popsi szexben?
Na ezt a kérdést én is támogatom!!!!Segítsetek már, ki az a csaj aki tuti popsi szexben?
Szia! Írtam sms-t. Várom a válaszodat.
sziasztok.mindenkinek csak ajállani tudom Mesit.tiszta és nem lehúzós.nem bánjátok meg
Üdv,
Szemzgettem az oldalról pár lánnyal, és érdekelne, hogy ki az ajánlott, és ki a kerülendő kategória.
Cserébe tudok szolgálni beszámolókkal más lányokról.
Egészen pontosan velük szemezgettem:
Dóri (22)
Dia(18)
Tiffany(19)
Tereza(18)
Nikol(20)
Barbie Dolls(19)
Előre is köszönöm!
1 Mikor voltál te nálam ha nem vagyok indiszkrét? És ha annyira tré volt minden miért is maradtál? Hmm...Elgondolkodtató hogy 3 napja vagy itt regizve és árad az infó...hm....valami nagyon irritállhat....de aki ismer az tudja hogy kihez jön a negativ kritika is kritika