hello
hello
Bolondokat írsz RB! Jobb a párnás, mint a fapados, nem?
Szia.Ma megcsöröglek és beszélünk.
Nem olvastad a régebbi kommenteket. Ez egy telefonkártya feltöltős hirdetés. :) Ezt kéri tőled és azt ígéri hogy később találkoztok. Szerinted??? :D
Üdv mindenkinek! Engem Alexa (22) érdekelne. Vki tud róla vmi tapasztalatot mondani?
Más is írt hasonlót. Tipikus kezdő lehet, aki szerint a szilikonmellel, és egy kis szolival részéről mindent meg is tett az ügy érdekében. :)
Lina 19 nagy csalódás, pedig szép, kedves-telefonban. 0 feeling, kapkodás, durvaság,0 kommunikáció, "legyünk túl rajta" érzés.
Nem ajánlom senkinek.
Juj koma yeeesss. Nincs mit. Akkor gondolom jól sikerült a napod. Gratula
Drága Gigi!!!
Timi vagyok!!! Igen is vállald a kritikát habár eddig sem tudtad! Ne engem járassál le,mert velem mindenhol meg voltak elégedve! Mert én úgy nézek ki ahogy a fotókon van,meg ahogy a telefonon bemutatom magam!!! És ezt tudják nagyon jól a vendégek is és ezért szeretnek! Ha minket kevernek én nem 45-nek nézek ki. :)További jó munkát!!
Szevasz Straus.
Mégegyszer köszi a tippet.
Nagynehezen de bejutottam Rubinthoz, igazad volt, nem vállal sokat és a bejutás is nehézkes de ezzel a külsővel és hozzáállással nem is csoda. Nagyon nagy élmény volt.
Drága Rubint. Szerettem volna beszámolót írni a reglapodra de sajnos valami jelszót kért így nem sikerült, aztán nem tudtalak már elérni este telefonon. Holnap újra hívlak.
...És mindezt egy hirdetőtől...wow!!!
Sziasztok!
Bogirol tudna valaki infot.
Keress meg egy *** moderálva ***, ott ugyanezen a néven vagyok fent, ez a fórum érdemben használhatatlan, mert virágnyelven írva is agyonmoderálnak szinte mindent.
Ja és a nagy cici az nem mell, tehát ne legyél 55-60 kg-nál több.
Várom jelentkezésedet
Szerintem mindkettő ok, de az időpontot tisztázd előre, mert mindkét hölgy nehezen elérhető...
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Claudia 36 új képekkel....gyönyörű!
úgylátom még eddig sem jött össze
Sziasztok!
Korina, és Lora iránt érdeklődnék, valakinek valamilyen tapasztalata van? Nemsokára Győrben leszek, és meglátogatnám őket, sak jó volna valamilyen véleményt olvasni róluk. Válaszokat előre is köszi:D