Tyű, ez nagyon izgin hangzik... ;)
De melyik évezredben volt? Volt egy pár katona "ismim"... :P
Tyű, ez nagyon izgin hangzik... ;)
De melyik évezredben volt? Volt egy pár katona "ismim"... :P
Nos Ancsa (18) képei valóban az én ízlésemet sem tükrözik, de mégis volt benne valami, ami megfogott. Felhívtam, elmentem, előben kifejezetten tetszett. A képek valóban rosszak. A többit leírtam. Te Gróf, úgy érted talán, hogy én érdekből fényezem Ancsát? Akkor te beteg vagy. Nem tűnt fel eddig, hogy én infókat osztok meg és használok fel a fórumon? Remélem, hogy csak félre értettem, amit írtál.
Csak ahhoz a lányhoz menj, aki neked tetszik. :)
Komám, nézzél már körül, ezért van a fórum! 6 hozzászólással ezelőtt írtam részletesen Bea (24)-ről. Csak akkor menj, ha van kedved meg némi petákod arra, hogy megmássz egy darab fát.
Érdekes,a te "arcoddal" én nem foglalkozom,javaslom egy értékes szépirodalmi olvasmány elolvasását,minthogy ilyenekkel foglalkozz,bár ehhez semmi közöm,ahogy neked sem hozzám.
Miért is érdekellek ennyire?
Egy JÓ!!!! Dominát Én is szívessen szolgálnék ...
Akik eddig azt mondták vállalnak dominát, és megprobáltam azok szánalmassak voltak itt Pécsen ...
Köszönöm Olaf,kedves vagy! Egyébként nem tervezem,hogy másik városba költözöm,úgyhogy Tied a következő lépés..:-))) Szeretettel várlak! Szép napot Neked,és minden Fórumozónak! MESI
T. Művésznő! Ne aggódj, nincs semmi gonosz célom. Csak az "arcod" lehetne kisebb!
Helyes maradj :) mikor Miskolcon voltál is szemeztem veled, de nem voltam még nálad, ha Debrecenből is elmennél nem bocsátanám meg magamnak, mert a közeljövőben szeretnélek meglátogatni.
Egyébként nyíregyházi vagyok, ide jöhetsz ha debből el kell menned :)
Még egy olyan kérdésem van, hogy tudtok olyan lányt aki elég aktív ( nem egy farönk, eddig ilyennel volt dolgom csak régebben) , esetleg enyhén domina is:) (korbács nem kell, de ha kicsit irányít és tudja mit csinál az cask jó)
A katona, aki talán valamelyik éjszaka egyenruhás .... álmot hozott :) De lehet így sem mond semmit neked.
Szia Bubbancs, sajnos nem emlékszem. Nem nagyon szoktam invitálni, és inzultálni. :) De természetesen, ha úgy érzed, hívj, és szeretettel várlak.
Sziasztok, én keresek egy lányt aki régen itt hirdette magát.
2009-ben Emese néven volt fent, kamu képpel, a képen egy kislányos alkatú világosbarna hajú csaj volt, a valóságban egy 170 cm 60-65 kilós fekete hajú csaj, volt rajta pár nagyobb anyajegy, egy elég tré lakásban volt a Tompa Mihály utcán, akkoriban 21 vagy 22 éves volt.
Ha tudtok valami elérhetőséget, ne fogjátok vissza magatokat:)
Mirabella érdekelne,tud róla valaki valamit?
Mirabelláról (aki most Siófokon van) tud valki infót?(Győrben is dolgozott)
Igen, elötte meg küfaluban! Az érdekelt hogy ö van-e a fotókon. Köszi!!!!!
Aliciárol van vkinek infója?
Én is Kármenről szeretnék kérdezni, ha valaki járt nála, írhatna pár sort. Nagyon tetszetős a leány!
Akkor ezek szerint nem sok jó hirrel szolgálhatunk egymásnak....:)
Kedves Rizs! Én voltam Bea nagy cicikkel nevű csajjal de hiányérzettel távoztam tőle mert az első aktus után rosszul érezte magát és egy másik lányt hozott maga helyett! Egyébként kívánatos jó alakú valóban jó nagy mellekkel megáldott hölgyről van szó (Bár egy picit megereszkedtek, de nem vészes) Mintha azt éreztem volna hogy csak munkának tekinti ezt. Volt már jobb élményekben is részem.