Péntek esti hozzászolás dömpingből csak annyit látok, hogy moderálva...Valaki elárulja miről volt szó? Ha az utolsó hozzászólás alapján indult az "anyázás", akkor jól sejtem, hogy az ivett - dzsenifer szoló-duett volt a téma?
Péntek esti hozzászolás dömpingből csak annyit látok, hogy moderálva...Valaki elárulja miről volt szó? Ha az utolsó hozzászólás alapján indult az "anyázás", akkor jól sejtem, hogy az ivett - dzsenifer szoló-duett volt a téma?
Pontosan a 6. hozzászólás a Tied előtt kicsit lehúzta a lányt, gondolom olvastad, de ha nem akkor tedd meg.
Bogi ha minden igaz és nem változtatott, akkor a "légy"cs.pó utcánk végefelé rendel. nem hozzá indultam, hanem nagycicis Beához, de ő akkor nem volt elérhető, de az ő telefonján Bogi jelentkezett, aki felájonlatta szolgáltatásait. Egy közepesen átlagosnak mondanám, semmi különleges. Alakra kicsit szélesebb csípő, ellenben pici cickó. Kedves és mosolygós próbál lenni, de ez nem pótolja az igazi jó nő hiányát. Ha jól emlékszem a félemeleten is lehet kétszer csengetni, meg KF, meg csók, de egyikkel sem éltem, annyira nem győzött meg. Nem mondom, hogy rossz volt, de biztos nem lesz kedvencem. Apropó : Bea nagy cicikkel --róla tud valaki valamit? Mert ugye, nem került le a listámról csak azért mert nem volt elérhető...köszi.
Ezt az infot nekem is meg kell köszönnöm, mert szemezgettem én is a hölggyel...ezek alapján ismét szűkült a listám. Köszöntem
Ha te nem segitesz másoknak konkrét infóval, akkor hogy vársz segítséget mástól?
Kérdésedre a válasz: az új csajok közül ajánlott az a huszonhányéves hosszab hajú,
meg az a másik aki olyan melltartóban van a képen tudod, az is kedves :D
Tisztelt Red Bullok!
Az idézetekre kéjük használja a csevegőt
Miért kell egy Villon idézetet moderálni? Versre verssel válaszolok!
Szia Enemy :) Gondolom már nem emlékszel rám. De remélem még áll a maszázs invitálásod :D
Az maradjon az én titkom:-)
Anyit elárulok hogy nem tini egy kedves csinos 30as csaj.
Amiröl érdeklödtem, hogy kit ajánlottok az ujjakbol tudtok irni pár nevet??
köszi
Sziasztok!"Élvezetek csúcspontja"alatti kedves hírdető az én képemmel büszkélkedik!Nem értem hogy mért nem a saját fotoddal hirdetsz!Tudod nem szép dolog ha becsapod a vendégeidet!!!!!
Üdv mindenkinek!Kármenról tudna valaki infót írni?Köszi.
Csak az a helyzet, hogy Vivi cica most Kecskeméten d olgozik...
Tisztelt Fórumozónk!
Kérjük akkor a győri fórumba írja meg a tapasztalatát :)
Vivi cicával Győrben volt szerencsém találkozni.A csaj több mint jó!Azóta is visszasírom.Üdv.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Én voltam Nikinél nagyon aranyos és jól .............!!!!Tényleg olyan mint a képeken vagyis szép!!!!Én csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!A másik favoritom Zita!!!!
hello
Szidit szeretem volna már régóta meglátogatni.
műtermes fotótól félek személy szeint mert a photoshophoz ha ért valaki nem kell Tom Cruise-nak lenni
a boszkányból is királylányt készit............
Szidi élőben is ugyan olyan tuti mint a műtermes fotokon.
Kerek csipő, feszes mell, aranyos mosoly.
A bécsi utca nem villasor!!!!! de szoba tiszta lepedő frissen húzava(alap) fürdő okés.
kedvesen fogadott miután mondtam régebben jártam itt feldobta itt van Emese..........huha, igy iinkább édes hármasban folytattuk a dolgot
miután ÉN már korábban már Emesét dicsértem, számomra fullos volt a program. egyszerre 2 nővel ......... ez is meg van !!!!!
de ezt tényleg kxxxa JÓ volt!!!!!!!!!!!!!
2 száj 4 kéz 4 mell 2 punci mi kell még????????????
ahogy az orosz nyelv mondja Issó ráz!!! (gy.k. még egyszer)
pusszantás a csipet csapatnak
Imi bácsi,
én pedig múlt héten felkerestem Timi (25) munkatársát, Bea (24)-et. Bár ne tettem volna. Saját, jól működő megérzéseimre nem hallgattam. Pedig már a telefonban érződik, ha valaki szűkszavú, csak az anyagiakről beszél.
Sajnos könnyen bejutottam. A lány csinos mint a képeken, szép méretes cicik, szép popó, ápolt test. Az arca azonban a "legyünk már túl rajta" képet mutatja. Már mellékes, hogy tiszta a törölköző és elfogadható a fürdőszoba a pista-streeten.
Áll, mint a faszent, mindegy, hova nyúlsz rajta, ő se nyúl sehova, csók nincs, pontosabban az sincs. Esetleg azzal tudnád felizgatni, ha visszavennéd a *** moderálva ***.
Harmatos, édeskevés a franciska, csak addig tart, amíg a vegyvédelmit rá lehet erőltetni a tizedesre, merthogy a franciskával csak tizedesig jutott feljuttatni, az ezredes méretet nem értem el.
A szeretkezést inkább hagyjuk, becsukott szemmel gyakorlatilag elszenvedte az eksönt. Alig vártam, hogy elhúzzak.
Bea (24) az igazi kényszervállalkozó *** moderálva *** BN mintapéldánya. Ha rajtam múlik, éhezni fog.
Csak kimondott lúzereknek ajánlom.
Csak akkor zavar ha a jóhiszemű embereket a 2féle éneddel félrevezeted. Mint ahogy lentebb is történt.....De mindegy is...
Na! Kielemeztem a képeket, és nyugodtan állíthatom hogy Szindi Baba = Emese = GYULA!
100%-ig biztos! A nyomokat nem árulom el, mert Gyula nem okos, bár a *** moderálva *** 1%-al veri!
Én ezt a Szindy Baba-t nem tudom hova tenni. Képei tipikus gyula beállításúak, de a lány totál máshogy néz ki. Valaki okosabb felvilágosíthatna. :)