Szerencsére nem kell megismerni,helyesírásod jellemez,de tényleg ezt a lehúzós "szolgáltatást" meddig folytatod?
Egyszer nagyon megütitek a bokáitokat,Te meg bikád aki zuhanyzás alatt "leleltározza"a zsebeket.
Szerencsére nem kell megismerni,helyesírásod jellemez,de tényleg ezt a lehúzós "szolgáltatást" meddig folytatod?
Egyszer nagyon megütitek a bokáitokat,Te meg bikád aki zuhanyzás alatt "leleltározza"a zsebeket.
Szia GSP!
Visszaolvastam vagy 10 oldalt a topicban, de semmi rosszat nem olvastam róla.
Lehet valami elkerülte a figyelmemet?
7111
Azt hiszem ő új lány.
sziasztok!
Kihez érdemes elmenni itt?
köszi
Sziasztok!
Anita 27-ről és Hencikebabyről egy kis infót? előre is köszi
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Én jártam mindkettőnél. Vanessa egyenlő Dori 23.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
sziasztok! Vanessza33 nak nem valós a fényképe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok Niki 19-ről van infótok?
Sziasztok!
Győri lányok közt láttam Noémit! Nagyon érdekelne!!!!! Tud róla valaki valami infót? Mit válal stb.? Köszi!
Mikor lesz Vicky a városban? Merre jár ez a lány? Valami új infót nem tudsz róla zöldsas?
Sziasztok!Anita 26 ról tud vki info-t hol rendel?Milyen a szolgáltatás?
Kezdő fiatal lány kényeztetne!
Bocsi!De nem a fényképesek között van!Ő csak valami különállóként hirdeti magát!Ott lenn alul.Köszi a z infót!
"Kezdő fiatal lány kényeztetne! Tud erről a hölgyről valaki,valamit?Kiváncsi lennék rá.
Emlékszik rám :D Dehogy utáltalak, szimpi voltál nagyon ez volt a baj :P
Igen, így már okés, de azt hittem utálsz, mert fb-ról hisztivel elrohantál, mivel nem tudtam minden percben veled beszélgetni. :) De akkor örülök, hogy elmúlt, és mindenki megnyugodott. :)
Nem olyan régen volt, mikor megismertelek, itt a chaten beszélgettünk. Kb. másfél hónapja, most is kint vagyok, de nemsoká megyek haza, talán így szűkül a kör. :)
HOi ! Bögyös Kriszti -t is elmondom, ha már elárultam, hogy mellmániás vagyok. Az aktuálisan épülő új jégpályánkkal szemben lévő betondzsungel egyik "lakója" Parking könnyű és díjmentes. Teló,kapukód,emelet.fel.ajtónyitás. HÚÚÚ, és az első döbbenet. Hát a hölgy asszem a kg meghatározásnál lefelejtett egy 1-t az elejéről, de ez még annyira nagy gond nem lett volna, de amikor levetkőzött, akkor teljesen széthullott. A melle is ájtatatos , azaz térdre hull. Gondoltam, hogy az ilyen csajok olyan műsort zavarnak le, hogy remegő lábbal megyek haza, hát akkor hajrá essünk neki. Na ez volt a második hiba, miután nem fordultam ki, ahogy elsőre is gondoltam. A csaj műsora nulla, a hangszeren nagyon gyengén és hamisan játszik. Ezek után már azzal nem is nagyon foglalkoztam, hogy esetleg neki is jó legyen, csak magamra gondoltam, céloztam és lőttem. Elszámolás korrekt, az cash átlagos, de ebben az esetben nagyon drágának tűnt. Részemről nem ajánlott kategória és nem a külső miatt, hanem igazából ő volt a missing in aktion ( akció közben eltünt-a gyengébbek kedvéért:) )
Köszöntem a figyelmet!
szatyor emese 20 veszelyes olvas utana
HOI! Alexa ( 29 ) -nél jártam kicsit régebben . Ha nem költözött akkor a 2.villamosunk végállomásától nyugat felé a főúton haladva, a közepetáján található a kuckó, hol a parkolás könnyű és díjmentes. A bejutás picit körülményesebb, a hölgy elémjön a lépcsőházban, így kapukódot nem kapok. Ha mondjuk lát valaki, akkor nehéz kimagyarázni a helyzetet. A hölgy kedvesen felkisér beinvitál. Aktuális "barátnőm" kora nagyjából stimmel, arca nem fotómodell, de nem is ijedek meg. A lakás az átlagnál sokkal igányesebb és a fürdő is polgári méretű, igényesen berendezett. Ajánlat mégegyszer meghallgatva, az aktuális menüsor kiválasztva, megrendelve és fizetve. Teljesen átlagos cashelés. Gyakorlatilag az akció szinvonalas, jó a műsor, franciska kiváló, és ő is jól reagál a dolgokra. Pózváltásokat jól tűri és élvezi is. Alak kifogástalan, sportos vékony. Nekem egyetlen egy - de k. nagy hiányérzetem volt, és ezen sajnos nem is tudott segíteni : a melle. vagyis annak hiánya. Nekem nagyon picik, én mellmániás vagyok. Ezt a dolgot mondjuk sejthettem volna, mert a képein sehol nem látszik, én arra gondoltam, hogy takargatja, de az igazság az, hogy nincs, vagyis nagyon pici. Ha megcsináltatná őket akkor állandó bérletes lennék nála, így nem került a nagy kedvencek közé, annak ellenére, hogy tényleg mindent megtett, hogy jól érezzem magam, és éltem is a lehetőséggel.
Műsor, alak, kedvesség és egyéb alapján részemről ajánlott szolgáltató , de mell méret alapján....sajnos.
Köszöntem a figyelmet!