|
|
Szia,
most Hexe vagyok véletlenül. Anyám életére esküszöm, a pali fent volt a skype-omon, láttam is.
Nem hirdető, nem manager, csak lehet, gondolta, később jól jöhet, hogy hirdető. Isten hatalmas szívet adott neki,
csak télleg most ismerkedik a számittásteknikával. NA! Kedves, egyszerű, jó ember, csak bonyolult egy kezdőnek ez.
De már nem védem tovább, mer asziszitek, neki munkálkodom. Nem. Később valószínű, meghirdet mondjuk egy kapát, kaszát, libát, fűnyírót itt a VL-en, ki tudja... :) Nehéz volt a választás, mi legyen.
Sziasztok!
Mi ujság erre?Ritkán járok ide,bizonyos okok miatt:))de elég átolvasni bennetket!!
Valaki nem tudja, hogy Klaudia 21 dolgozik-e a héten?
Millát nagyon meglátogatnám, de tudtommal csak masszázst vállal... esetleg van valakinek egyéb tapasztalata?
Tegnap felhivtam egy fiatal HÖLGYET(akivel már a télen voltam egyszer) és milyen véletlen,hogy pont ahhoz a címhez navigált ahol hajdan a mi Letti és Kinga Baba nevü versenyzőink DóóGoztak.
Biztos csak csupa véletlen,hogy pont ott talált albérletet.
Valószinü sokan emlékeznek még rá! Lettit is Kingát is egy galériás kecóban a lépcső alatti ágyon lehetett "tolni".
A ház tulaja biztos nem is sejti,hogy mind a kétszer rosszlányoknak adta ki.
Semmi sem tudok mondani! Nagyon gyenge a város! Remélem csak a nyár miatt! A múltkori hozzászolásodat moderálták így nem kaptam válasz kérdésemre Vyckivel kapcsolatban!
sziasztok.a siofok környeki lányokrol tudtok valamit??
Sziasztok!
most találtam... én megpróbáltam, és hát batár volt
ha pasi vonalon is érdekel valakit valami:
Ja,Nikával csak egy "bajom" volt.Nem vállal popót.Pedig isteni hátsója van neki hozzá!:)
Dark Angel!
NEM VAGYOK MORCOS, MEG KÖTÖSZKÖDŐS!!! Na.
Migrénem van 7. napja, meg 10 és fél hete nem aludtunk, a decibel, főútvonal,
éjjel-nappal robaj, robaj. 3 hét után már 3 évet bekínáltam az életemből 3 perc csendért.
Már nem sok van vissza, új hely ledumálva, végre alszunk, számoljuk,a napokat.
Jóság lesz. Amúgy a hülyeség szokott dőlni belőlem, csak má érted.
ALUDNI AKARUNK!!!! CSENDET! Borzalom, letépjük a fejünket már mindketten.
Szia!
Anna 43 kamu.Felhívtam,de mire odaértem hozzá kicsengett a telefonja,de nem vette fel.Még párszor próbáltam,de sikertelenül.Aztán,ha már Győrben voltam elmentem a Nika néven hirdető 31 éves csajhoz.Csúcs!!!!!!Rendkívül aranyos,korrekt és kívánatos!
Sziasztok!Kérem segitsen nekem valaki!Olyan csajt keresek Győrben vagy a környékéről,aki tényleg bevállalós,nem csak írja a hirdetésében.A NFVSZ az tényleg az nála amit jelent és nem fél a spermától és a popó szextől sem riad vissza.Mellesleg az sem baj,ha fiatalabb és jó teste van.:)Előre is köszi!
Üdv Mindenkinek !
Szeretném megkérdezni, hogy járt-e már valaki a jelenleg hirdető Fanni 24-nél *** moderálva ***, mert örömmel meglátogatnám. Egy kicsit magas növésű de majd csak lesz valahogy :-))
Remélem Ő nem az a szemüveges, szőke Fanny aki a tűzoltósággal szemben rendelt kb fél éve ?
Előre is köszönöm.
gyere és probálj ki
Anitáról. Mivel többen kértétek: Én 4-5 alkalommal voltam nála. Picike,az arcát más portálon megtalálhatjátok Anita néven.A portált nem írhatom le és körül sem.Eleinte nagyon kedves volt és nagyon aktív,de az utolsó alkalomnál már úgy vettem észre, hogy mielőbb legyünk túl volt a hozzá állása.Lehet, hogy akkor volt valamilyen problémja, de nekem ez jött le.Azóta nem voltam.
Nincs mit, örülök hogy segíthettem!
Én is kaptam már tőled néhány jó tippet Debrecenben...
Hi Arena!
Nehéz ezt képről kiszúrni (sokan szoliznak a lányok közül a szép bőr érdekében), nekem inkább a névválasztás adott okot a gyanakvásra.
A képen lévő lány hajszíne pedig inkább világosbarna, tehát számomra ez sem volt árulkodó. De amikor szembesültem a ténnyel, akkor inkább leléptem.
Amúgy biztosan van a roma lányok között is kifogástalan tipp-topp hölgy, de én ezt inkább kihagyom.
Sztem meg túl van beszélve, mindenki olvasson a sorok közt és döntse el,hogy el hiszi vagy sem. Egy számítógép mögűl elég nehéz a döntés, 1-a neve mellet az van,hogy hirdető (én is most regeltem annyira nem volt bonyi) 2- az nap regelt mint amikor a kérdés elhangzott 3-ez volt az egyetlen hozzászólása eddig ez asszem mindenkinek gyanús lenne.Nekem az. De ettől független lehet tévedek és valóban egy lelkes újonc aki csak mellé nyomott és véletlen hirdetővé lett :)
Jaaa,betáraztam :D Kicsit hiányzott az fórumozás,gondoltam be regelek,(bár úgy látom itt is megy a savazás :D ) a vadászgatást természetesen nem tettem félre erre a röpke pár évre,néha bele szaladtam egy két leányzóba :) Am mizu Multival ? én nem nagyon tudok rólla azóta semmit szoktatok beszélni??