DORI 23ROL TUDTOK VALAMIT IRNI NORMALIS VAGY FLEGMA?
DORI 23ROL TUDTOK VALAMIT IRNI NORMALIS VAGY FLEGMA?
Szia,
Dark Angel válaszolt helyettem, és kösz neki. Igen, Nemesis hirdető, csak most szünetetel, és megvan az oka.
Egyszer csak felbukkan valahol, és Miskolc rádöbben, hogy.. :)
Nem tudom, téged miért moderáltak ki, engem kéne valahonnan teljesen. xd
azt nem értem h a kamu hirdetések mint pl Csinike hogy lehet fotógaranciás ?!
Csak azt nem értem miért kell Jennifer néven is hírdetnie, ráadásul ott 20 éves, Tia néven meg 18.
Egy kissé hiteltelennek tűnik.
Azért mert valaki hirdető nem biztos, hogy rosszat akar neked. Am meg olyanok is vannak aki félre regisztrálnak és hirdetőként szerepelnek holott vendégek. Am ja Nemesis hirdető de amennyire én ismerem ha morcos és kötöszködős is de még nem kaptam hazugságon. Bár sokan szeretnék ha én meg ő vérre menő harcot vívnánk mert akkor legalább lenne min élvezkedniük de elhiheted ha egy totál más városba ír annak meg van az oka!
valaki tudna mondani a k.i.s.h.e.g.y.e.si út környékénlányokt
Szerintem Tia alakja nagyon szép,de egy cici nagyobbitással tökéletessé válna és no.1 lehetne a fiatal csajok között : )
lehet küldeni modira a kommentem,de,nyitott könyv lett az életed.nagyon buták vagytok:-)))
ezt nem gondoltam volna.
az a szürke sportkocsi...cccccccc,de jól áll a moci is!
Köszi :)
Buenos!Csak rá kell nézni a képekre és látszik hogy füstös a lányke
Meg tudná mondani valaki, hogy miértnem tudom megnézni az e-mail cimeiket a lanyoknak??
az semmit nem jelent.mert állítólag beteg.de TE vagy deby.aki volt nálad,az megismer.ennyi.és ahogy itt megjegyezték,hogy saját név,akkor most utánnatúrok a fészen.meg buktatod itt magad,mivel sekszboy meg próbál reklámozni,hogy új telszám meg minden.na meg nem is válaszol.gondolom az is van olyan buta,hogy frímélbe az ádám a keresztneve:-)))na ha találtam valamit,akkor jelzem.
Szerintem inkább hagyd ki
Sziasztok!
Lianával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Értem én, értem, de inkább mailben Gróf Úr... :)
Akkor fogod megérteni mit miért, ide azt azért nem.
Nekem elég az a fotó is xD
Menekültem ki.
Pedig én is őt akartam volna a héten meglátogatni. Köszi,, hogy írtál.!
Anitáról van esetleg tapasztalatod?
Nem tudom miröl beszélsz de Enikö Zita nem Deby mivel Debynek van fent hirdetése.Zárjuk le a témát.
Sziasztok. Valaki tudna mondani valamit Kiaráról?
Szerintem a folytatásban említett hölgy is megér számodra egy kis kiruccanást....
Legalábbis nekem bejött!!!