Vikit mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!
Vikit mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!
Viki egy tündér,kedves,aranyos, egyszerűen csodálatos!!!!nem idő függő mint a többi. Én csak hozzá járok.De majd tapasztaljátok.
de ha ezt csinálják nem kevés pénzért akkor miért nem csinálják jol nem?akkor mindenki visszamenne hozzájuk
A most Pamela néven hirdető hölgynél jártam már... 1 hónapja talán több is... akkor is itt volt szekszárdon... más néven hirdetett ...
Felhívtam megbeszéltük az időpontot...
Kölcsey lakótelepen rendelt....
A lakás színvonala gyenge... barátibb környezetet is eltudnék képzelni....
A csaj első ránézésre nagyon jó....
Szép nagy cicik jó fenék... csak a pocakjával nem tudom mivan.... olyan mint aki át esett egy nagy fogyáson... csúnya gyűrött a bőre ott....
egyébkén kedves aranyos... beszélgetős... de mégis olyan mint egy kezdő kislány.... nem adja meg a módját...
Megkérdezi mit szeretnél aztán nagy nehezen neki áll cumizni.... majd lovagol egy kicsit... aztán megfordul és mehet hátulról .... mint egy robot....
de mégis volt benne valami jo....
még 1 szer nem látogatom meg az biztos de egy próbát megért....
Úgy tűnt mitnha gyorsan túl akart volna esni rajta... 10 ből 5 re értékelném ha kéne....
Hátulról jó volt *** moderálva ***, az a része tetzsett... de ezen kívűl nem bánt jól a cerkával...
Nagynak is találta egy kicsit... látszott h fáj neki...
(hozzáteszem nem nagy méretről beszélünk... teljesen átlagosnak tartom)
Hát röviden ennyi... én várom már hogy sexárdon legyen egy igazi vadmacska... aki érti a dolgát!
Olyqan mint anno Pakson volt Bona... ő sem votl az tipikus bomba nő de nagyon tudott valamit.. határozott volt... rámarkolt a szerszámra rögötn cumizott... szóval jó volt...és élvezte az látszott rajta!
Nikol állítólag jó és jó teste is van. Nem írtak róla még rosszat itt. Vivike19-ről senki nem ír semmit. Nem hiszem el hogy nem volt senki sem nála innen, mert nagyon jól néz ki.
Mert hogy? Már meggondolatlan is. Még mi nem?
WEBER ezt a számot remélem nem moderálják!!!!
Szia WEBER Vyky LXX II O II IV IV IV V ( római szám)
Sziasztok, Nemrég voltam Rubint-nál. Nagyon szép, kedves, közvetlen, szinte egy tündér, aki azt akarja, hogy jól érezd magad :-) Csak ajánlani tudnám, de ne menjetek olyan sűrűn hozzá, mert akkor rám nem marad ideje :-)
Tamás
Te Hexe nem vagy lelketlen csak meggondolatlan......irhatnám miért,de minek........?????
Na én Édennel szoktam így járni!
Még szerencse,hogy megismerem a többi önjelölt tűzoltó között a hangját.Persze bejelentkezek,de elmenni csak hozzá szoktam.Bakker,Á-tól Z-ig mindenki van,még talán a sarki fűszeres is.
Mi történt? Hexe sír, az öröm könnyei ezek. A legjobb barátom legyőzte a tüdőrákot. Szinte mindenki elbúcsúzott tőle, csak a családja, talán a barátai, és én nem. Úgy 3 órája beszéltünk, még fáradt, de már nevet, a humora is a régi, és addig bírta a beszélgetést, míg egy köszönömmel el nem sírtam magam. Boldog vagyok, sírok, és sírok, és nevetek. Megcsinálta, kibírta, az Ő érdeme. Közel 1 év borzalom,amit kibírt, értünk. A szeretet ereje csodákra képes, és az élni akarás.
Ha csak EGY ILYEN barátod van, már érdemes élned, és boldog vagy.
Már csak halkan mondom "Köszönöm, Istenem!" :)
Októberben már át is ölelhetem, akkor fogok csak sírni igazán. Megcsinálta, végig csinálta.
Most sírok, és mosolygok tovább, én a lelketlen Hexe. :)
Neked is szép napot sok vendéget és jó vendéget és diszkrét vendéget .A pasis írás pedig direkt volt tudod azért hozzám is eljut egysmás dolog és hát tudod nem mindenki fair ,Üdv Gabi
Lilláról tud valaki részletes infót adni? Egyedül dolgozik? Mit vállal? Megbízható?
A törzsgárdának is csak az van, és azt mondta hogy ez végleges. Az okot ő tudja de volt már régen egy lánnyal ilyen ő aval indokolta hogy a sok évi munka megviselte nagyon a szervezetét. Hogy nála mivan azt ő tudja.
HOI!És hol voltál? Mert nagyon variálnak a lányok vagy f*n*k*ssz*ny....
Amikor Nagycicis Beát hivtam akkor Bogi vette fel a telefonját a cs*pó utcáról.
Hívtam legközelebb Beát, na akkor ő vette fel, de már a f*nyes u*varról. Ellenben a társa nem ő volt hanem Tündike.
Na jó mondom ez nekem bonyolult : hívom Letíciát a f.ud-ról, erre Tündike veszi fel és ajánlja magát mert Leti most nincs.Akkor ezek szerint Leti Tündikével r*nd*l. Na értitek? és legyek valakinél törzsvendég, ugy hogy a helyet változtatják és a számukon mindig mást érek el...Ennyi
Miért?
gyula te 1 vicc vagy!!!
Ebből látszik milyen ez a város! Pedig biztosan lenne igény csinos lányokra akikért lehetne adni *** moderálva ***.
Ja Réka babáról van szó.