Szia,oké,elhiszem egy mondatban ennyi helyesírási hibával,el tudom képzelni,hogy mellé regelt :) Egy fűnyírót rakass el ha felbukkanna skype-on (mert itt nem igen fog) :D
Szia,oké,elhiszem egy mondatban ennyi helyesírási hibával,el tudom képzelni,hogy mellé regelt :) Egy fűnyírót rakass el ha felbukkanna skype-on (mert itt nem igen fog) :D
Hali, :) Úgy veszem ki szavaidból elégé maradandó kis emlék sikeredett belőle,minden téren,amit majd nem feltétlen mesélsz az unokáknak,hogy bezzeg nagyapád ......... :D és mi a leosztás mostanság kicsit még szoknom kell a dolgokat :) nyiregyet nézegetem (asszem a hazai pályát passzolom) ott mi a dörgés 18 és 30 közt ??? úgy láttam ott is vadászgatsz :)
Dya ö egy tuti kis csaj mindekinek ajálani tudom!!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
sziasztok voltam kanizsán egy nagyon kedves lányal és ügyes jól végzi a dolgát szerintem mindeki aki szeretne menni probája ki mert nem bánya meg ugyes kedves és még csínos is!Dya egy tundéri és nem nézi az idöt.nagyon kelemes vele beszélgetni is.probájátok ki nem csalodtok bene.
nem járatok le senkit,csak kérdés hogy honnan tudja valaki hogy ő a tuti,amikor még 70 lány mellette van.jó kérdés..
Sziasztok!
Melyik lányhoz érdemes elmenni manapság?
Valamiért letiltotta a linket. *** moderálva ***
A jelenlegi kínálatból akiket javasolnék:
Bella. minden része finom, mindig jó volt.
Enikő szintén
Nikol szintén és kedves
Melinda máshol hirdet: Isteni! 40-es nő, hatalmas mérettel: A képen így biztosan megtaláljátok.
Teszem hozzá, elég gyenge mostanában a felhozatal Debrecenben, pedig eddig igazán el voltunk kényeztetve!
Érett Zsanett (40)
A kivétel erősíti a szabályt, de ő nem kivétel a saját szabályom, tapasztalatom alól, hogypedig a 40+ hölgyek legtöbbsége képzetlen a franciskában (és itt ismét tisztelet a kivételnek, bár ilyen kivétellel én a MILF kategóriában nem is találkoztam).
Összegzés:
Telefonos egyeztetés: könyű, korrekt, kedves
Parkolás, bejutás: könnyű
Lakás, fürdő: ultrakorrekt, egy kitűnően átalakított lakásban, az alulról szagolt virág strasse egyik sokemeletesében.
Lány: nem vétetlen a képgarancia, olyan, mint a képeken, csinos, aranyos kedves. A kormeghatározás is stimmel, nem kell hozzá radiokarbon módszer, hogy megállapítsd, olyan 40-es.
Eksön: az elején elég passzív, én szeretem, ha kezdeményznek és persze viszonzom, de itt inkább csak én voltam aktív. Na jó, most kezdte a szakmát, OK. A franciskája harmatos, de irányítható az "elég jó" felé, veszi az instrukciókat. Összességében 3/4-es osztályzat.
Simogatni lehet, ún. nyúlkálást nem szereti. Ezt meg én nem szeretem.
Vegyvédelmis támadás: jobbnak láttam tempósan lerendezni, igazából inkább tűrte.
Konklúzió: ismét egy megélhetési MILF BN, aki jobb híján, muszályból végzi a legősibb szakmát, hiányzik a tehetsége ahhoz, hogy ő férfiakat kényeztessen. Nem tanulok a saját hibáimból, csak megint beugrottam a csinos fotókra. Hja, a balga MT még a saját kárán sem tanul!
Köszi! :) És azt tudni mikor lesz itthon vagy lesz-e még egyáltalán? Egyszerűen tényleg eltüntek a jó szolgáltatók a városból!
Sziasztok fórumozók, átnéztem a régebbi hozzászólásokat, és nem tudtam dűlőre jutni.
Szeretném tudni, kihez érdemes itt elmenni, hogy ne csalódjon az ember. Aki tud segíteni annak kösszönöm.
*** moderálva ***
Jah és elérhetőséget persze!
Köszi
Hola mindenkinek!
Vékony,kislányos csajt keresek,akivel,akinek! stb.
Fényképet (-eket ) a *** moderálva *** várok.
Kedves pircsi,
van egy *** moderálva *** is beszélgetési lehetőség. Kíváncsi természet vagyok, olvasgattam. Értelmes lányok értelmes beszélgetései bármiről.
Beszoktam kicsit, és már az első nap után kaptam a visszajelzést "Örülünk neked!" :) Így is lehet, most is inkább odamegyek be, csak ezt akartam tudatni. Moderálnak amúgy ott is, csak nem nagyon kell.
Oda is beírtam az örömömet, dőltek a válaszok, ott együtt örültek velem/velünk, vki, akit szeretek meggyógyult a rákból.
Hirdetők egymást támogatják lelkileg, ha kell, együtt örülnek a másikkal, az áskálódót nem tűrik. Jó ott lenni, és érdekes, ott senkinek semmi baja velem, nem h minősítgetnének. Talán azért vagyok OTT én is kedves, más, mint itt.
Amúgy köszönöm, hogy velem örültél újabb minősítés helyett! :D
Az értelmes srácok meg a chatről a skype-omon, ott lazán lehet komoly dolgokról is beszélgetni, meg hülyéskedni is.
Én további kellemes köszöntgetést kívánok, a szifilisz meg nem terjed orális úton. Ez is érdekes téma volt.
Szia
Helló
Szia
Sziasztok :)
Sziasztok4
Boginál már vóltam régebben, nagyon aranyos kislányos.
Nincs lehúzás, korrekt ,betartja amit megbeszéltek.
Nekem kellemes élményem vólt!
pamelának a képei sem véletlenül homályosak...
a leírtaktól függetlenül azért egyszer jo volt...
valószínű így is elegen látogatják őket...
azért jolenne a közelben egy igazán jo kis csaj aki élvezi és szereti csinálni....
Vivike 19 szlovák oldalról levett fotokkal hirdet,egyszer már levették a hirdetését,most megint visszakerült.
vagy egyszerre két helyen rendel?nikolnál is láttam már képeket amit szinten a szlovák oldalon is fent volt.