zoli11 itt a fórumban Vanessa néven találsz róla nem épp hízelgő hozzászólásokat.
Jót akarsz magadnak kerüld el.
Alexa 22 ről tudtok valamit?
sziasztok:)
rékababa valaki tudna nekem valaki infot adni!elöre is köszönöm
Köszi! Na mindegy, meglátjuk, majd beszámolok.
Hát eltaláltad tudom ,hogy az én e-mail címem jelenik meg nem vagyok hülye .Az hogy hova járok azt hiszem nem tartozik rád ,de nem vagyok leszbi és ha az lennék sem tartozik rád.Elegem van a lányok folyamatos lejáratásából és a fikázásokból ezért írtam ezt a hozzászólást.Nem akarok senkit megbántani de ami it megy az már kritikán aluli.A diszkréció mindenkire vonatkozik ezt te is jól tudod.De ezen az oldalon ezt sokan nem veszik figyelembe én csak ezt szerettem volna kihangsúlyozni.A lányoknak sem jó ez te is tudod .Üdv Gabi
Bogi 30
Ő a letíciával van együtt hozzá is volt szerencsém. A husisabbak közzé tartozik viszont nekem még is jobban bejött mint a Letícia. A csók az csók volt sokkal aktívabb de itt is zavart a mászkálás.
Emese nagyon jó mennyetek minden *** moderálva *** megéri!minnél töben mennyetek
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Igen ő az. Most már csak masszázst csinál nf. befejezéssel. Sajnálom hogy már vele igazából nem lehet csinálni sok mindent, de amikor az olajos testével csúszkált rajtam pffffffff..
Leticia : testre bitang jó, a melle szép nagyon, bár nem vagyok oda a szilikonért de az ővé k. jó.
Arcát én érdekesnek mondanám.
Ami nem tetszett az a vinnyogó hangja, az állandó jövés menés a lakásban és a csóknál csak a száját
nyitogatja a nyelvét hátra húzva.
Amúgy rendbe volt minden kedves volt amit kértem megcsinálta.
Húúúúú! Nina egy álomnő! :) Valaki tud róla közelebbit? Ha gondolod Nina Te is írhatsz! :) Őrület csinos!!!
Sziasztok!
Nem tudják hogy keres e valaki bérlőtársat maga mellé? Csak Székesfehérvár érdekel!
*** moderálva *** ezen a számon elérhető vagyok!
Köszönöm előre is a segítséget!
Molly
Kedves alexandrion! Felveszem amikor csak tudom,kivéve amikor elfoglalt vagyok.Kitartás! Legyen szép napod!
Aliz eltűnt. Sőt a vele együtt dolgozó lányokkal együtt. Így nincs senki se aki megtudná mondani hovátűnt. A kaposvári szexélet amúgy is megállt. A lányok itthagytak bennünket. Mert kevés *** moderálva *** szántunk rájuk.
Ebben a fórumban nem lehet telszámot megadni. Ha ugyanezt a kérést a *** moderálva *** fórumán felteszed, ott mód van a válaszra.
de ő volt
Drága Mesi vedd fel a telefont légyszi!:D
Nagycicis Nórikánál volt már esetleg valaki? Igéretesnek tűnik.
Akkor én értettem félre bocsi! Azt hittem 13:45kor hivjalak fel. Na majd akkor legközelebb bepótoljuk :-)
eddig nem is nagyon írtam senkiről pedig már voltam jó néhánynál sajnos vagy nem sajnos? :D
pedig eddig nem nagyo mentem 30 alá :)
jelenleg Dóri 23 nézegetem :)