Sziasztok! Kamilla masszázs hírdetését láttam, érdekelne, van-e valakinek tapasztalata a hölggyel! Előre is köszönet a segítségért, nem szeretnék felesleges köröket futni megint... :S
Sziasztok! Kamilla masszázs hírdetését láttam, érdekelne, van-e valakinek tapasztalata a hölggyel! Előre is köszönet a segítségért, nem szeretnék felesleges köröket futni megint... :S
Kira nem szolgáltat, csak Alicia másik énje. Nem értem hogy lett képgaranciás, bár gondolom ismeri a csajt és kijászotta, de Kiránál még nem járt senki mert aki hozzá indult azt mind Alicia fogadta. Aki a jó képek ellenére is egy lehúzós nő és kerülendő...
Miért nem veszik le a hamis fotóval hirdetők fotóit? Anikó Székesfehérvár. Nem ő van a képen, saját szememmel láttam,ukrán modell képeivel hirdet, a neten megtalálhatók a külföldi hirdetései.
Erre én sem tudom a választ, de az Anikó egyáltalán hogyan hirdethet, amikor nem is a saját fotó vannak fent a hirdetésében, hanem netről levett ukrán modell képeivel dolgozik, ráadásul én már próbáltam 3x meglátogani, és sosem volt épp ott, holott a telefonban elvileg vele beszéltem! Nos?
Splasi, lehet hogy veled így alakult a tali, de nekem más volt a tasztalatom Bellával. Először is ő késett valamennyit, én távolabbról figyeltem az érkezését. Egyedül jött, kellemes kis fiatal csajszi látványát keltette. Nagyon barátságosan üdvözölt, pár szóval megdicsértem a külsejét, főleg a nagyon szimpi aranyos pofiját,ezután vittem a kéglire. Végig mosolygós, odaadó nem túl tapasztalt lánynak mutatkozott. Összességében igen kellemes volt az együttlét, amit kb egy hét múlva megismételetem és akkor sem csalódtam. Ráadásul nem vagyok valami csodajó pasi és túl fiatal sem. Tudom ajánlani a lányt, pedig majdnem féltékeny vagyok :)
-Felhívtam.
Egyeztetünk időpontot.Megbeszéltük hol talizunk.Én 2-3 percet késtem .Nem volt nehéz felismerjem mert nézte a telóját,met mondtam h majd hívom.S ott beszélt egy kocsiban ülő csapattal.-Gondolom a "edzői".Így felhívtam ,mivel nem akartam oda menni mert jah....
Kérdezte miért,elmondtam mit láttam ,Ó nem nyugi csak az időt kérdezte tőle......pedig ez nem igaz mert Ő nem tudta hol állok letettük és beült ,s elmentek...Szóval Ha rám hallgatok Őt kerüljétek el!
virág veszélyesen drágaság!minden zsetonba kerül,még a visszanyali is!mi többe,mi kevesebbe.
Zoé(22), Virág(18), Szamanta(19) ,Kingus(20)
Legyetek szivesek informálni ezekről a lányokról. Leginkább a hozzáállásuk és a higiéniájuk érdekelne?
Előre is köszi!
Flóra szerintem nagyon édes :) Remélem egy éven belül neki is lesz egy kis cicituning :) minden héten járnék hozzá. A legszebb mostani szilikonos csaj(Lina) meg nem elérhető nekem még.
urak!--Merci18-ról kellene információ---hol van mi a száma!!!
Sziasztok!
Keresnék egy fiatal vékony lányt.
Tud valaki segíteni?
Piachoz közel.
Köszi
Furkkóka! Zsani fair playt játszik, sokan a kisujjával sem érnek fel.
Látszik, nem ismered!!
köszönet amiért visszakaptam az írási lehetőséget!:-))
mi ez a sok önjelölt sztártojás???hájgúnár meg veszternhős???
eszem *** moderálva *** megáll...egyik jobban dicséri magát,mint a másik.
amúgy meg figyelni kell a pisti sztrítre,mert az oroszok már a spájzba /is/ vannak!
Én már voltam nála, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon szép lány, a telefonban is mindenre készségesen válaszol. Nem játssza meg magát pedig lenne szerintem mire. Nekem a telt nők jönnek be és ahogy Melissza szokta mondani kinek a pap kinek a papné. Kevés az oldalon a meg bízható lány bár tudom, hogy van de én Melisszát meg találtam és nekem minden szempontból meg felel és nála is maradok. A franciája eszméletlen az arca nekem nagyon bejön, ahogy rám néz a francia közben mar attól is majdnem elsülök. A puncija meg olyan szűk, de inkább próbáld ki.Én maradok nála. Puszi Melissza vigyázz magadra. És bocs, hogy meg osztom az élményemet de most végre meg találtam azt a nőt akit kerestem. Üdv mindenkinek
Szia! Én úgy tudom , hogy szabin van !
jucus959 jó elmegy kicst érdekes a nyávogás de nem zavaró de tuti érett nő jó testel megáladva
Üdv!
Sajnos Klau18 nincs már ő nagyon tuti volt minden téren, viszont ma találkoztam Klaudia cicusal akinek az szerepel a neve mellett hogy kétes hirdetés amit nem értek... nagyon szép kiscsaj annyit mondhatok rendes normális közvetlen az időt nem nézi, nem futószalag a dolog nekem bejött bár ez az egyéni véleményem róla. Sok tapló csaj tanulhatna itt tőle.
igen jól sejted, de a lányok védelmében lehet, hogy ők erről nem is tudnak. ki tudja ki kezeli a hirdetéseiket.
az viszont tény, hogy nagyon dögösek minden képen :)
Gyönyörű vagy Melissza, holnap megyek hozzád édes, vágyom már a kis szűk puncikádra. Végre nem Nyíregyházán, vagy hanem Debrecenben és remélem sokáig itt is maradsz.
sziasztok,
tudja valaki hogy korina végleg elment győrből azért nincs fent a hirdetése vagy csak szabin van?