Ha szereted a negyenes nőket,Szabinához mehetsz nyugodtan--nagyon ott van minden téren!!!
Ha szereted a negyenes nőket,Szabinához mehetsz nyugodtan--nagyon ott van minden téren!!!
Az apróban hirdető Edináról és Enikőröl tud valaki valamit ?
En beszeltem vele telefonon, aszem inkabb masszirozni akar, mint kufircolni.... :)
Sziasztok! Noémiről tudvalaki infót?
Zoéról nem vagyok túl jó véleménnyel. Nem kívánom ragozni, de se külcsíny se hozzáállás tekintetében nem jött be...
Hanna egy vékony,kedves, fiatal lány aki odafigyel partnerére.Puha, napbarnított bőre, feszes popsi, tenyérbe illő formás kis cicijei vannak. Talán kicsit elfogult vagyok az ilyen alkattal szemben mert ez a zsánerem. Csendes, diszkrét jól megközelíthető helyen található - a belváros közelében - egy társasház első emeletén. Nem szokásom az aktus részleteiről írni de el kell mondanom, hogy odaadó, jól irányítható a szexben. Igényes,normális úriembereknek ajánlott kategória.
Ágica (19)-ről van valakinek valami friss infója?
szia!--mit takar jelent a nyávogás?
Hy!
A kisujját valóban nem, de sztem olvass! Ő írt magáról két különböző néven.
Feladom! Nem azt írja a computer amit akarok. Nem baj, akkor körülírom: szóval az adatlapon szereplő dolgokat lehet kérni tőle.
Úgy látom orvoshoz kell fordulnom! Helyesen: amit vállal azt tisztességesen elvégzi!!!!!!
Véletlenül elírtam egy szót az előbbi beírásomban. - Amit " szeret " azt tisztességesen elvégzi. Helyesen amit vállal azt tisztességesen elvégzi! Bocs!
Ma ismét meglátogattam Pandit.Kedves,rendkívül csínos, értelmes ifjú hölgy akinek szakszerű és nagyon kellemes masszázsa jótékony hatással van már jó ideje fájós hátamra. Az általa használt krémek diszkrétek, finom illatúak - napokig érzem hatásukat.Kellemes,csendes helyen fogadja vendégét.Kérem tisztelt férfitársaim figyelmesen olvassátok el a hölgy adatlapját - miszerint "no sex!" Semmilyen! Amit vállal azt tisztességesen elvégzi. Aki nem hiszi járjon utána. Normális Uraknak ajánlom!
Évikén a sérülés gyerekkori baleset te paraszt!Ettől függetlenül nagyon kedves és rendesen odateszi magát én csak ajánlani tudom őt.
Kedves MT-k!
Óva intek mindenkit Vanessa(25) től!
Telefonba mézes mázos mindent ígér, aztán helyszínen meg már semmi sem úgy van. Ha az ember nincs észnél simán megmalmozza, aztán koppan. Szerencsére visszavonulót fújtam mielőtt elővettem volna akár egy *** moderálva *** is. A lehúzás magasiskoláját tuti kijárta ez a kedves hölgy. Nagyívben kerüljétek el!
Az *** moderálva *** amúgy pestiek, a hölgy pedig elég lelakott ezekhez képest.
Köszönöm az infót.(pedig azzal a csajjal igen jó lenne, aki a képeken van....) Óvatos vagyok, mert már volt rossz tapasztalatom,(pl:cuki) akinek a képek alapján helyes pofija, szép teste van, végül nagyjából ilyen is fogadott, de a hozzáállás.....flegma, nagyképű és azt ki nem állhatom, hogy én *** moderálva *** (persze előre és utána már hiába reklamálsz) és még azt is meghatározzák, hogy milyen pózban, mit és hogyan, persze minél előbb......
Aranyos vagy köszike de nincs szükségem mások segítségére.Elég gyanakvó vagyok mostanába .... ugyanugy mint ti vendégek mi szolgáltatok is féltjűk a seggünket. És jobb elővigyázatosnak lenni.
Már bocsi hogy ebbe beleszólok de ebbe mi a gyanús ? Lehet egyszerű baleset is nem ? :)
Halló! Évike jobb válla össze volt égve? Elég gyanús!!!