Basszus ránéztem Mortimerre, bár ne tettem volna!!!!
Basszus ránéztem Mortimerre, bár ne tettem volna!!!!
Mikor fog már végre beleférni abba a kis csöpp,töpörödött agyatokba,hogy hirdetőként csak akkor jelenhetsz meg itt a fórumon,ha van,vagy már min. egyszer volt érvényes,nem kétes hirdetésed!Erre a nicknévre jönnek a belső üzeneteid,itt láthatod mennyi van még az előfizetésed lejártáig.A hozzá tartozó e-mail címre küldi a levelekeket a honlap üzemeltetője!Stb,stb... Nem lehet!Érted lehetetlen tévedésből hirdetőként regisztrálni!Forditva igen.Látogató az lehetsz,ha olyan bamba vagy,hogy rosszra klikkeltél a kettő közül.
Sok csaj e-mail címének valós tulajdonosa sokszor az ellenkező nemhez tartozik.Vagy olyas valaki(barát,rokon)akinek van internetje és onnan nyomják fel a hirdetést.A kivétel csak erősiti a szabályt.Daisy baby pl saját laptoppal és mobil-stickes nettel rendelkezik.Nincs *** moderálva ***,de mindennapos problémája a távoltartásuk.Általában bizonyos sötétebb árnyalatú urak vágya az ilyen karrier befutása,de azért itt is vannak kivételek.Pl a szakmából kiöregedett hölgyek.Ugye az ő idejükben még nem volt ilyen fejlett tecnika,max komondor 64 szám.gép ami a maga kis flopy lemezével még ilyenekre nem volt alkalmas.Utólag meg már nehéz felzárkózni.Az egy lépés hátrány mindig megmarad,meg ki is bukik.
Így van Daisy, sajnos én már nem tudtalak meglátogatni, de ha vissza jössz szeretném bepótolni és ha ilyen emberek zaklatnának segítenék elmagyarázni, hogy kit húzzon le...
Úgy látom sok gondolatot átvettél tőlem!Már csak azt kellene megértened,hogy abbahagyd azt a megélhetési formát.Jól mondod,ill.jól mondtam,hogy mindennek eljön az ideje.Annak is,hogy aki Qva lett az az is marad!Ha abba is hagyod min a Dunántúlra kell költöznöd,hogy ne találkozz lépten-nyomon olyanokkal akik megb...tak.
A mai napon volt egy érdekes telefon hívásom... az érdekelte az illetőt hogy miért mentem el Nyh-ról és hogy most hol vagyok...
Űzemen annak a *** moderálva *** hogy sejtem ki vagy te *** moderálva *** és ne aggodj vissza fogok menni... ebben bíztos lehetsz és nem félek se tőled se mástól !!!!! Az fáj neked hogy több vendégem volt mint a te *** moderálva *** ?? Szar ügy.......... azt a pillanatott várom hogy mikor jön már egy tökös legény aki elkap titeket és még a szart is *** moderálva ***... és hidd el eljön ez az idő is !!!!!
Ki jart mar Pannaanal es milyen "benyomasa" volt?
Ugyan már....én egy átlagos nő vagyok,aki belefáradt a szerelembe,és azt gondolom még ez a "dologot csinálom" nem fér bele kapcsolat az életembe és szerintem ez így helyes! Idő közben kiderült,hogy ki is valójában a "netcsődör",tényleg ismerem és Ő már évek óta várja,hogy igent mondjak:))) nyilván amit írtam nem nagyképűségből hanem azért mert szerintem a lány kérésnek PONT nem ezen az oldalon van a helye:))))
Mortimer nagyon gusztustalan hirdető vagy basszus. Ideiglenes impotenciát okoz a képed... pfuj.
De miért jó nekik duplán hirdetni? Valaki kérdezze már meg,ha arra jár és írja ide be a választ. Köszi.
A mákos fogúnál? XD
egy kis beszámoló.. voltam szindikénél,képek szerint jónak tünt,de be kell valjam nem az fogadott aki a képen van,
A szolgáltatása egyenlő a nullával,idő elött kidob,lehuzós,unalmas.nem ajánlott kategória.
ja és nem lehet a p...cihoz nyulni mert állitólag valami *** moderálva *** van.
Hmmm, akkor magasan van a léc , max leverni tudjuk nem még , hogy átugrani :-)))
Olvasgattam a lányok ízelítőit....azt valahogy sehol nem találtam,hogy korrekt feltételek....de még erre utalót sem.
Nagyon szépen köszönöm a gyors intézkedést!:-)
Tisztelettel:Gréti
HI Mindenki!
Jartatok mar melytorkos Csengenel? Milyen a csaj? Hol, mit, hogyan, es mennyiert varazsol ?
Mit tud a popokedvelo Vanda?
Most,hogy ilyen herce-hurca vége a nagy "happyend" lett!
Megtudhatnám?Hogy ez a Kinga milyen kvalitásokkal rendelkezik?
Azon kivűl,ami itt látható!Felkeltette a kiváncsiságomat!?
Köszi!
Egyébként Rékánál voltam!Vannak esztétikai hiányosságai,ez tény?Viszont én ennek ellenére kedvesebbnek találtam,mint
két elődjét!Gondolok a Szidire - ex Bécsi út -na és Alexa!Ők a végezzünk és menj!
Tisztelt Gréti32!
Az említett szöveget töröltük Zoé-tól
Fogalmam sincs,hogy ki vagy,de kérésedre válaszolván: az a férfi még nem született meg akihez én hozzá mennék:))) ettől függetlenól rendes vagy és köszönöm az ajánlatot de főzni is jól tudok illetve az intelligens mosógépem csodákra képes!!! :)))))) Azért köszönöm....:)
zoénál volt valaki tudtok infót róla?
:-) ott a pont, azaz nálad!