Dettó ugyan ezt mondtam. Mindent belead a csaj. Nagyon korrekt!!
Pöröly · Újonc · Dettó ugyan ezt mondtam. Mindent belead a csaj. Nagyon korrekt!!
A világért sem szeretném elvenni a kedved, de aki felárért gumi nélkül sexel azt jobb kerülni.Mindenki ahhoz megy akihez akar, de az a minimum hogy ilyen felelőtlenséget nem csinál.
Piff senki sehol? 😁
December 4 - 14 órától SZÉKESFEHÉRVÁRON találkozhatunk. December 10-én este 19 óráig.,😘 Brigitta
Nyíregyháza.🙋💋
Én is voltam a héten is. Minden rendben ment. A rózsák száma is a földön jár. Lehet ez csípi a szemét valakinek.
Jó reggelt kedves Dinka76!Köszönöm a kedves sorokat!Biztosan lesz rá lehetőség,hogy ujra találkozzunk!Addig is minden jót!
Fiú nem csatlakozhat?
Bocsi haver, elb.sztam, moderálásra küldtelek véletlen..én voltam, pedig csak azt akartam írni hogy nem tűntem végleg el, csak azóta is várom az infót, hogy kivel, melyik hírdetővel vagy csajjal lephetném meg a csajomat, aki nem kamus, és fogadna is valóban..nem gondoltam hogy ez ekkora tortúra!
Hobbitfalván?
Írtam én is, de szerintem lehetne nyugodtan publikusan is. Más is had legyen okosabb. Havonta járok hozzá (mostanában mondjuk senkihez se járok), kb az egyik fix lány a városban aki mindig elérhető. Nem 10/10 lány, de nagyon korrekt. Egyszer szegény fél órán át szopott mert nem élveztem el, de egy szava se volt (mondjuk tele szájjal nehéz) látszott rajta hogy ő márpedig akkor is előcsalja az apatejet. Máskor meg fél óra alatt megvolt 2 fröcsi és nem rúgott ki hogy ennyi volt hanem kicsit még feküdtem mellette meg simiztem a jó kis cicijeit.
Van.
Kérlek segitsen valaki. A Munkaidőmet szeretném meg találni, beállítani. 😔 Nem vagyok videki leany, ritkán "kirándulók" nehezen igazpdok ki ezen az oldalon. Segitseget bsrki adja elore is köszönöm. Brigitta
Sziasztok.
Vasárnap délután 14 órától várok minden kedves úriembert Fehérváron 😊
Én Szombathelyen voltam nála, imádtam minden percét és porcikáját :) Várom vissza (sajnos mindig kifogok egy ügyeletes hetet, mikor itt van, vagy a hétvégén már nincs itt..), és remélem leszek még vendége.
Sziasztok.!
December 4- től (vasárnap 14 órától )december. 10- este 19 óráig van lehetőségünk megejteni egy randit. Székesfehérváron. 😉😘
Mentél hozzá végül a héten?
Persze mer az a Fannika20 szalon, In de street vasvari.
Viki 44-ről valakinek van tapasztalata? 🙂
Pöröly · Újonc · ÍRTAM!!