Ja,és mindezt "fénykép garanciával"!!!
Ja,és mindezt "fénykép garanciával"!!!
Szia!
Niky - ről rengeteg infót olvashatz itt a fórumon csak akkor még Niky24 ként tevékenykedett, aztán kis szünet után visszatért, és már nem vállal annyi mindent mint korábban, de erről bővebben olvashatsz a korábbi hsz-ek ben.
FELEJTSD EL!
Andi 25 hirdetése óriási kamu. Diszpécserrel beszéltem (mint utólag kiderült), a fénykép kamu, az "igényes központi lakás" egy külvárosi lepattant panel. Ott helyben fordultam vissza, nem ajánlom senkinek....nagyí csalódás...
Nagyon okos emberke lehetsz Te PGK. Miért van az, hogy olyan oldalakon nem látlak, ahol nem dumálni kell, hanem besziket írni? (Vagy netán csak másik nicken írsz ide?) Egyvalamit viszont elfelejtesz, ezekkel a hszokkal több hívet szerzel Elvirának és Candynek, mint olyat, aki nem látogatja meg őket.Tehát tkp köszönettel tartoznak Neked!:)
Szép Estét!:)
PS: Rólam már rég leperegnek a sértések, csak nevetek rajtuk, de ha van hozzá türelmed és kedved, csak tessék!:DDD
Mert el lenne szállva magától, de éppen az tartja a leginkább fizikailag a földön, amitől azt hiszi, hogy elszállt. De mit is vártál, mikor a kedvencek ugyanazt a követ fújják? Tökfilkó, bögyike, meg az okostojás pojáca.
Már nem járok, amióta a nagyérzékenységü kamerát felfedeztem!
Nem szeretnmém viszontlátni magam a fészbukon, vagy a twitteren. Senkinek sem jó az ilyen diszkréció
Már nem járok, amióta a nagyérzékenységükamerát felfedeztem!
Nem szeretnmém viszontlátni magam a fésbukon, vagy a twitteren. Senkinek sem jó az ilyen diszkréció
A szádat másra is tudod használni? Mert az eszedet már megmutattad.
Ebben az a jó, hogy belementél, így kiderült, hogy hazudott. Viszont az időd meg annál többet ér, hogy reagálj rá. Már így is sokat foglalkoztunk vele.
Mert nem képes megérteni,hogy egy jó sz*lg*lt*t*nál igenis van időkorlát?
Azaz akinél nincs időkorlát, az nem lehet jó szolg.
Helló!
"Szerinted aki "ilyen" helyre jár, az milyen szempontból való normálisnak felel meg?"
Hát ez nagyon vad volt.
Ebben mi volt a vad? Olvastál benne valami állítást?
Ne keverd a gourman éttermet a sarki kiskocsmával.
Egy kérdést tettem fel, erre elkezdted belemagyarázni magadat, miközben próbálod rámfogni az okozott hibát.
Nem azt mondom, hogy Franciaországban készült, Szlovákiában is francia szabványú konnektorokba dugják a dugnivalójukat. A lényeg, hogy nem hazai a kép.
Helló!
Köszönöm, meg sem fordult a sértés a fejemben, csak az utolsó szavadat olvasva gondoltam, hogy még az is lehetett volna csak nem kettőnk között. Szerencsére annyira már ismerlek, hogy egészen jó közelítéssel átjön szmájli nélkül is az érzés. :-)) És igen "nagypofájú" lettem! :-)
Ismerd be,hogy sokkot kaptál tőle!! Sokkot kaptál mi?!
Azt tudtad,hogy Steckdose-nak hivják németül?Te talán villanyszerelő vagy?Lehet a párizsi Moulin Rouge-ban ribiskedett és ott fotózta le valami Pierre nevü lütyő!
Volt neki egy szintén barnult kolléganője is! Az ő szavaikkal élve szerintem annak az ura vót a fiatalember.
Vivikénél sejtettem, hogy valami bűzlik, mert a 4. képén a bal oldalon látható dupla konnektor gyanúsan francia szabványú, mi meg ugye német szabványú konnektorokat használunk.
Szia!
Veronika régi motoros ebben a szakmában, nem ma kezdte az ipart!
Régebben jártam hozzá, és azt tudom elmondani, hogy eszméletlen jó segge van, a képein ezt lehet is látni.
Régebben volt neki egy nem ma barnult, társa barátja felvigyázója (akit csak később figyeltem meg) stb. .. mostanában nem tudom mi a helyzet vele.
Akkoriban nem volt semmi gond vele, de voltak és vannak is jobb szolgáltatók mint ő.
Remélem tudtam segíteni.
Én is láttam már valahol! Kíváncsi lennék azért rá. Valakinek van infója? Kép alapján nagyon kívánatos. Ahogy látom viszont az adatlapját már módosította masszázsra. Akkor most mi a helyzet vele? Infó valaki?
Hajdihó!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy Dorkáról lehet valamit tudni? Elment? Vagy csak most nem látni a hirdetését? Anyi pozitív hozzászólást olvastam róla, hogy megnézném élőben is. Lenne még egy kérdés: Niky-masszázs (27) néven hirdető lányról van valakinek információja, hogy mit is takar a sz*lg*lt*t*sa mivel nem találtam róla semmi infot a fórumon. Képek alapján bejön csak nem akarok mellétrafálni.
Üdv: Jeromos