Ahogy nézem, pont most cserélte le a képeit egy órája, előtte tényleg az ő képei is arról a szlovák oldalról származtak.
Ahogy nézem, pont most cserélte le a képeit egy órája, előtte tényleg az ő képei is arról a szlovák oldalról származtak.
Szia Öreghal
Vivike ügyben nem tudok nyilatkozni,DE voltam már Szépségnél és hidd el,hogy Ő van a képen.
UI:Nem a ,,managere,, vagyok :-)
, (lemaradt a nem után)
Kössz. Én csak első tudok lenni, de ezt Te tudod már, egyébként nem kiszállok, megállok, félre állok...
Na, csóközön, a többiektől meg hadd kérjek elnézést mert ÉN döntöm el, kit nem segítek utálni, vagy szeretni.
Nincs, pofátlanul élvezem az életet xd
Aki jó, az jó, kérem, de nem csak rajtam múlik...
Gróf, írtam.
Lassan lépnem kell, tudod.. :)
Egyszer kipróbálhatod Hexét (csak nehogy függővé válj! :)), bár végül is a férjem vagy már.
Hol? Mit? JÁJ NEKEM!
Én se azt mondom,hogy dróton dzsal a petró,nem is vagyok villanyász!Van európai meg angol-amerikai(a 3 lábú dugó,hogy ne tudd megöngyilkolni magad)szabvány.Rengetegett voltam lütyőországban,de nekem semmi különös nem volt a konektorokban.Visszatérve akkor lehet dunaszerdahelyi nehézfiúk nemiszervét izgatta orálisan akkor valószinüleg.
VSZ volt? xd
Álmodj, királyfi! :)
Az újépitésű házakban pedig a lépcsöház/lift van bekamerázva nem véletlenül.
Én azért továbbra is bízom, bár ez talán naívitás, nem is kicsi, hogy idővel csak jobb lesz a helyzet... (Van rá példa) Vagy ez csak vágyálom?
Mutassál már egy olyat fészen vagy yout-on ahol fel van véve az ember hogy bement!
Kiváncsi lennék!!!!!
amilyen elmebeteg emberek vannak megértem a kamerát.
Mikor szexelünk már egy jót? Aztán írok rólad beszámolót a lámpáson xd
(nem is impó :))
Jaj, nem meséltem. Biztos Kuszátor kisasszony miatt voltak rémálmaim tegnap reggel.
Az utolsó: Orbán Viktorról álmodtam, Fehérvárcsurgón egy tolószékben ültem, ő jött ki a kastélyból,
én meg szépen kértem h ne tegye ezt már tovább velünk...
a szokásos torz vigyorral az arcán távozott, az Álmoskönyvem meg nem írja, ez mt jelent. ?
Palotára, hozzámig :D
Én a maratont szeretem...
Azért a te korodban ez gáz, tartsd vissza! xd
Na, míg Gróf ideér, leírom újabb vállalkozásomat, melyet mellékállásban űzök.
Cigaretta gyártásba kezdtem, ÁFA mentesen. Alanyi jogon.
5 Ft-ért kapható szálja, viszik, mint a cukrot, nekem meg úgy megy már a tömés, mint a kiskínaiaknak.
Nem hiszitek, mennyit lehet spórolni a töméssel, és olyan dohányt választasz, amilyet akarsz.
Nos kérem, én a hüvelyt 1 Ft/db áron veszem.
Nektek mennyibe kerül egy hüvely? xd
Szia Grófom! Végre megjöttél (késtél!) xd
Helló Gróf!
Volt új infó is abban, amit Írtál, de ami az illető nemét illeti, voltak sejtéseim! Azt pedig nem gondoltam volna, hogy tevékenyen részt vett a lejáratásomban! De, hogy őszinte legyek, nem különösebben izgat, mert Tudod, van email is, meg másféle utak is, és vannak, akik továbbra is kérdezgetnek, hogy kit ajánlok mondjuk Pécsen!:) De azt készségesen elismerem, hogy néha túl sok mindent árulok el magamról olyanoknak, akiknek nem kéne...