Akkor ennyit érnek a FOTÓGARANCIÁS képek is...
Se arc, se teljes test és még a képek valódisága is megkérdőjelezhető.
Akkor ennyit érnek a FOTÓGARANCIÁS képek is...
Se arc, se teljes test és még a képek valódisága is megkérdőjelezhető.
Cintike drága szereted a PÓPÓ-T?Azé a POPÓ másabb.Nem?
Én már láttam valahol a hirdetését.Valamelyik más városban.Ha jól emlékszem akkor még vmi olyan szöveggel hirdetett,hogy csak masszázst és kölcsönös szimpátia esetén egy kis pluszt is kaphatsz.
Vivikéhez hasonló a helyzet Szépség FOTÓGARANCIÁS képeivel is.
Természetesen ezek a fotók is egy szlovák oldalról lettek "kölcsönözve"
SABINA a Erikask-ról !
Akkor hogyan is néz valójában Szépség ? ...nem is egy szépség ?
Uraim !
Újra láthatjuk Vivike kamu FOTÓGARANCIÁS képeit.
Természetesen megint egy szlovál oldalról "kölcsönözte" azokat.
Novinka Sasa az Erikask-n ! (ott még 178 magas és 26 éves :)
Köszi :)
Voltam Kingánál!
Nagyon kellemes és kedves lány, tiszta, ápolt és isteni francia .... :) szerintem jó szolgáltató ....
Szia Ilko!!Olvasom beirogatásod figyej ide rám nem tudom honnan szalajtotak de nem is érdekel én neverek át senkit és nem kötelezö hozzám jönni aki ugy érzi szerettne járni hozzám ezzután is fog jönni nem ti lejárato szövegetekre fog adni !!!Hiábba beszéltek hüjeséget ha két hirdetésem is van ,attol én vagyok és aki elfogadja jó aki nem az nem senki nem sértödik ezért meg!!Másik peddig az olvasd véggig hirdetéseket és képeket mikor élöbe oda jucc nem is azzok nök vannak!!!Inkább ezzel fogalakozatok mint velem!!!Srácok aki szivesen jönne hozzám azt ezzen tul is sok szerettel várom aki nem az meg mennyen oda ahol jobb!!!Harmadik meg az ilko van it tolyan aki 10 éve 27 meg 29 éves nö de jo neki kora sosse változzik ez moden kor mikor sosse öregszünk:)))Gondoklkodni kénne mielött irogálsz te is senkinek semmi se kötelezö!!
Mindenkinek szép napot kivánnokés aki szerettne hozzám jönni aszt jövöben is szivesen várom!!Puszi Edina
Sziasztok.Kedves régi Ismerősök....Olvasgatlak benneteket,el - elmosolyodom,...együtt majdnem a régi csapat!!
Kedves Edina!
Én nem tudom, rocco14 kicsoda, azt viszont elmondhatom, hogy ami Neked nem számít, azért van olyan oldal, ahonnan simán kitiltanák a hirdetésed, mert ez akárhogyan is nézzük a vendégek átverése. És ezt nem én találtam ki! Szép Napot!
Üdv! Heti rendszerességgel járok Pestre, és eddig szinte minden alkalommal a színesség kedvéért más-más szolgáltatót kerestem fel. persze voltak jók-jobbak-kevésbé jók-és volt egy két igen bicska nyitogató szitu is. De úriember lévén nem részletezem. A lényeg, hogy már második alkalommal ismét ugyan azt a hölgyet látogattam meg. És minden héten várom hogy hozzá mehetssek újra. na ilyen még igazán nem volt. Nekem kicsit kiesik Csepel, de nem bántam meg hogy megpróbáltam. Izabella nagyon vidám, és laza. És igen tájékozott, művelt, ami nekem fontos, mert szeretek kicsit dumálni is mondjuk egy jó kávé mellett. Az már tényleg csak hab a tortán, hogy isteni teste van, és átadja magát az érzelmeknek, és el is tud élvezni, ami látható is, ez persze mindig beindítja a fantáziámat. Talán ezért, vagy azért amilyen ő maga, nem tudom, de még egy jó darabig tuti hozzá fogom járni. Szóval uraim, ha szeretik az igazi, belevaló nőt, akkor Izabella Csepelen nagyon nem rossz választás! Jó munkát, és közben egy kis lazítást kívánok mindenkinek! Casey
Tisztelt Hirdetőink, Látogatóink!
Kérjük, hogy vitáikat a dühöngőben rendezzék!!!
Köszönjük!
Tisztelt QCpassed és Elvira!
Kérjük, hogy vitáikat ne itt, hanem a dühöngőben rendezzék!!!
sziasztok, volt valaki Viktoria (34) es Virag (20) nevu holgyeknel, egy velemy....
Már napok óta ez a vita megy, és a fórum elvesztette a lényegét, beszéljétek meg telefonon és ne offoljátok tele az egész fórumot, vagy ott a Lányok - Negatív tapasztalatok rész azt irjátok tele:)
Esélytelen, belőlem csak egy van... :)
Holnap jövök, majd kapnak Hexe-stílust! Biztosan fog tetszeni!
A gyalázást inkább hagyjuk, mert nem azt csináltam, egyébként beszélgetésünk első 10 perce a konkurenciáid köpködéséről szólt...
Úgy Debrecen, mint Nyíregy környékén. És tényleg ne kelljen már paraszt módon itt veszekednem veled. Tegnap még normális voltál, mára meg kivetkőztél magadból. Kicsit labilis vagy...
Két mondat:
1. mondtad
2. nem az esett rosszul, hogy nem tudtalak leakasztani a szegről, mert nem is akartalak (kicsit több szerénységet neked is).
Üdv
Kedves Candy
Valóban jobb lett volna, ha csendben maradsz, mert sajnos TE nem tudod, hogy ÉN mit beszéltem Elvirával, ergo nem tudom, hogy mi alapján kardoskodsz mellette, és mi alapján törsz pálcát fölöttem. Mert ha más nézőpontból közelítjük meg a dolgot, akkor szerinted én hazug vagyok, ő pedig az igazmondó juhászné. Persze nyugodtan védd meg, hiszen ahogy mondtad: "...én nem ismerlek téged, de az írásaid alapján..." stb. stb. Eddig én is egy viszonylag értelmes nőnek gondoltalak, de sajnos most elhamarkodottan ragadtál billentyűzetet. Aki ismer, az tudja, hogy nem vagyok egy "sz@revő", a negatív kritikát is próbálom úgy megfogalmazni, hogy lehetőleg ne legyen sértő. De ha egy kicsit elő tudnád venni az értelmesebbik énedet, akkor felfognád (te is), hogy nekem a problémám nem a 75 perccel volt, hanem a várakozással, utána meg a kapkodással.
És szerintem a jó szolgáltatónak nem az időkorlát az ismérve. Egyébként nekem papolsz arról is, hogy "a valamit érő vendégek... embernek néznek". Pont nekem! Röhej. Ettől nagyobb ostobaságot nem is írhattál volna. Hol voltál, amikor egyes MT-k alpári, mocskos módon pocskondiáztak lányokat? Akkor miért nem ragadtál billentyűzetet? Vagy őket szabad, mert ők szerinted nem JOBB helyeken d o lgoznak? Kicsit sokra tartod magad szerintem.
Üdv