Ide gyere, Gróf!
Ide gyere, Gróf!
roncs eletú lettem Miskócon
...meg :)
Hello! Nínáról(35) tud valaki?
Ariel képei nagyo hasonlítanak rá, még a fazonírozás is. Viszont Édennél voltam és a hangja nem stimmel. De a képei akkor tűntek el, amikor Arielé megjelentek.
Szerkesztöség!a hirdetésemre kilet irva kéttes hirdetésre !A hirdetésem nem az,mert egyes emberek elirták a telefonszámom,errröl ugy értesültem ,hogy felhivott telefonon az érintett személy-hölgy.e- mailbe is irt hogy öt hivják helyettem !!!!Kérem vegyék le a kéttes hirdetést
Engem is erdekelne, ha mesz hozza meseld el milyen volt legyszi :)
Kedves Jolly joker!
Nem fogok senkinek sem magyarázkodni,de már nagyon unom,hogy mindenki Ineznek néz...nekem nincs szilikon cicim,nem is volt és soha nem is lesz,és valóban az ő telefonszámával hirdettem egy időben,de összesen ennyi közös volt bennünk.De aki volt már nálam,illetve az emlitett hölgynél,az nagyon is jól tudja ezt.További Kellemes estét mindenkinek!
moderálták valamiért. Mindegy, akkor kit ajánlanál te a legjobban a szekszárdi csajok közül?
Jennyke!
Helyesírás, általános iskola?
nem hiszem el h Lara 26-nál még senki sem járt
Sziasztok!
Nyíregyen leszek a jövő héten egy továbképzés kapcsán. Szeretném meglátogatni Bogit, akivel beszéltem is és megfelelő partner lenne nekem. Viszont olvasgattam itt egy-két érdekes dolgot és nem szívesen keverednék semmi balhéba, ezért kérdezném, hogy ahol ez a lány rendel (Ferenc körút) mennyire biztonságos környék. Milyenek a lakások, parkolás, esetleges Gyulácskák?:)) Köszönöm előre is a segítségeteket.
szia
igen én már jártam nála, a képeken ő van, alapvetően kislányos alkat, sajnos cicijei nincsenek, konkrétan nekem nagyobbak mint neki. ettől eltekintve egy patront megért de nem volt nagy durranás. nem leszek visszajáró.
Sziasztok! Van valami vélemény & tapasztalat v.kinek Zoérol? Előre is köszi!
Sziasztok!Leáról valami infót tud valaki?Köszi
Képzeld el, ma meg új billentyűzetet kellett vennünk. Már az orosz módszerrel se működött.
Ma már 2 Ft-os hüvelyt vettem, bejön ez a tömős biznisz. Nem szállsz be?
Te mész ilyen hangosbemondós autóval (Trabant is jó), és kiabálsz, hogy ócsó a hüvely...
én meg csak serényen tömök itthon xd (Nem félreérteni! Cigi biznisz)
Kedves Elvira,
Könyvet, CD-t, pasit nem adok kölcsön. Gróf meg úgyse mondja meg h ő az, vagy ki... :)
GRÓF AZ ÉN FÉRJURAM! Nahát. Tőlem kérd el... xd
Nos a hölgy ezelőtt Debrőben rendelt Happy Masszázs néven, kicsit idősebben, de itt Hajdúban szerintem nem tudott érvényesülni.
Nem néztem vissza a hsz-eket róla, de nem túl sok lehet.
Azért ha valaki levadássza kommentelje be. Köszi!
Az más! De itt a kalásban van a kamera, a képek pedig bármire felhasználhatók. (feleség, munkahely meg miegymás)
Ez esetben kit ajánlanál legjobban? Illetve ki az aki a ***moderálva*** dolgozik? Válaszodat előre is köszi